Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek karavanamız gibi duruyor ama umarım toparlar

Yorum

• bi donukluk var ama neyse. yetenekli olduğu belli ama yanlış zamanda yanlış şeyler yapıyor bi de savunmada koşmuyor izliyor bazen poziyonları

Yorum

• Kanka şikecilerle oynanan maçta iptal edilen golün ortası gibi ortalar aç yeterli, şu takımda güzel hareketler çalımlarla kendini ispatlamak istemesini anlıyorum ama daha basit oynayıp zamanla o işlere girsen keşke,
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hadi bakalım Kazım bey,herkesin senin hakkındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için büyük fırsat,bunu es geçme,bu maçı da sen çöz.
          • Memento mori

Yorum

• yüksek potansiyelli illaki parlayacağı maç olacak, sadece dikini oynamayı arttırmalı, koştuktan sonra durup geri dönmeyi bırak, risk al,
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 12 milyon 150 bin € gömdük buna. Şimdiye kadarlık performansıyla tam bir Sivasspor oyuncusu profili ortaya koydu.

Yorum

• Oyunu sol taraftan waka gibi yönlendirmesini bekledik olmadı muci olmadı ancak ileride tek tek pozisyonlarda yeteneğinden yararlanmak lazım

Yorum

• Büyük futbolcu ama oynatılmiyor çok iyi orta açıyor ama kenarda.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Stadyumda bir maçta izledim,diğer maçlarda tv den izledim.Bir kanatta ne ararsın.Hızlı olması,rakibin üstüne gitmesi,adam eksiltmesi,şut atması,orta açması vs.

Olaigbe rölantide takılıyor,birebirde adam eksilttiğini veya topla basıp gittiğini görmedim,sürekli topu alıp sete dönüyor.Şutları da etkili değil.En iyi yaptığı iş orta açmak olabilir.

Trabzonsporda ilk 11 oynayacak seviyede değil.​

Yorum

• bu yılın fiyaskosu. ne golü var ne asisti var. verilen paralara yazık. bunu bedava verseler amedspor, çorumspor, esenler erok bile kadrosuna katmaz. rennes çok akıllı kulüpmüş.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hiç umut vermiyor.

Devre arası kiralanır, şansımız yaver giderse oralara satarız yoksa koca bir zararla göndeririz gibi görünüyor...

Yorum

• Solda oynayan tüm oyuncular arasında ulan bir şey yapacak herhalde dediğim tek adam. Başka biri gelene kadar her maçta bu adam oynamalı.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Adamın tek iyi oynadığı maç, zayıf rakibe karşı sağ kanatta. Solda rezalet.

Yorum

• Fena oynamıyodu neden çıktı anlamadım zaten değişikliklerden sonra baskı yedik.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ALANYASPOR Maçında stadyuma gidip gördüğüm kadarıyla kondisyon ve azim konusunda çok büyük sıkıntılar yaşıyor, bir ara maçtan koptu,bunun üzerine Fatih Tekke onun yanına gelince onu itmek durumunda kaldı koşsana diye. Mental olarak kendisini geliştirmesi gerek üstüne üstlük kondisyonunu artırmalı... Kötü diyemem iyi de erken alındı ama maçtan.
                                Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim