Bunu kim begendi neyini begendi ya buna verilen kimler para kazandi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazeem Aderemi Olaigbe
Daraltma
X
-
Açık oynayacaksa, Yunus'un E. Frankfurt ve dünkü gollerde yaptığı gibi, Akıncı beyi misali yaldır yaldır rakip kaleye gitmeli, kaleyi görünce bombalamalı.
Samsun maçı mıydı, kontrada adamı geçemedi. Antep maçında önü boşken geri dönüp kaybetti. Bunlar olmaz güzel kardeşim. Düzelir inşallah...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu adami scoutlar hangi maçta izledi de beğendi zaten kadro dışıydı. Hangi yeteneğe hangi özelliklere 5m euro yatirim yapildi, cok ciddi para verdik ama hucum özellikleri sınırlı ve aşırı düz oyuncu.
İç sahada patlama yapmasi gerekiyor hep Zubkov olmaz Augusto da skor üretiyor ama Olaigbe sıfır. Abicim hız yok şut da yok peki ne var bu adamda?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Haftaya Sikanla başlanmalı daha fazla yıpratmaya gerek yok yaşı genç ruh halini bilemeyiz, sonradan oyuna girip durumuna bakılmalı, başımızda oyuncu geliştirebilecek bir hoca yokki artık oyuncular kendi başlarının çaresine bakacaklar mecburiyetten.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Castillo benzeri şeklinde yorumlar okuyordum ama Castillo kadar hizli ve direkt rakip kaleye inip pozisyon yaratan oyuncu profili degil. Castillo yu da beğenmezdim ama Olaigbe'den daha yaratıcı ve efektif bir oyuncuydu.
Tekke dün oyun sisteminde kanatların önemine vurgu yapip kısaca memnun degilim dedi. Zubkov tutukluk yapınca Olaigbe'den aksiyon bekliyoruz ama oyuna etkisi resmen sıfır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Castillo her hal ve sartta adam gecerdi, kaleye dikine giderdi, son tercihler bazen sikintiliydi. Bunda tercih kismini bile goremedik. Castillo 70 ise bu adam 35/40İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCastillo benzeri şeklinde yorumlar okuyordum ama Castillo kadar hizli ve direkt rakip kaleye inip pozisyon yaratan oyuncu profili degil. Castillo yu da beğenmezdim ama Olaigbe'den daha yaratıcı ve efektif bir oyuncuydu.
Tekke dün oyun sisteminde kanatların önemine vurgu yapip kısaca memnun degilim dedi. Zubkov tutukluk yapınca Olaigbe'den aksiyon bekliyoruz ama oyuna etkisi resmen sıfır.
- Beğen 2
Yorum
-
Bazı oyuncuların adaptasyonu uzun sürebiliyor. Hoca , sürekli denesin diye teşvik ediyoruz diyor ama futbolcu hiç deneme taraftarı değil .
Zamanla açılacağını düşünsem de şuana kadar muçi kadar olmasa bile vasat performansı aşamadı .
Umarım adaptasyon sürecini hızlı şekilde atlatıp , bir an önce takıma fayda sağlamaya başlar . Çünkü bu adamın fayda sağlamasına takımın ihtiyacı var .
Yorum
-
Takımda en çok aksayan kişi bu arkadaş. Son 3 senede toplam yaptığı asist sayısı 2, yazıyla iki. Ondan önce son yaptığı asistler İngiltere ikinci liginde, Championship'in bir altındaki ligde.
Hangi akla hizmet bu CV'ye 12 milyon 150 bin € gömdük, akıl alır gibi değil. Belki düzelir diyelim hadi ama geçmişinde buna işaret eden hiç bir ışık yok. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır desek, hiçbir şey yapmamış adam.
Sayemizde 22 yaşında Euro milyoneri oldu. Toplam kemiksiz 7 milyon 150 bin € alacak bizden. Transferinde emeği geçen herkese yazıklar olsun.
Yorum
-
Düşük futbol IQ'lu bir arkadaştı ama yine de Castillo'yu Olaigbe'ye tercih ederim.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCastillo benzeri şeklinde yorumlar okuyordum ama Castillo kadar hizli ve direkt rakip kaleye inip pozisyon yaratan oyuncu profili degil. Castillo yu da beğenmezdim ama Olaigbe'den daha yaratıcı ve efektif bir oyuncuydu.
Tekke dün oyun sisteminde kanatların önemine vurgu yapip kısaca memnun degilim dedi. Zubkov tutukluk yapınca Olaigbe'den aksiyon bekliyoruz ama oyuna etkisi resmen sıfır.
Yedeğe çekilip bir süre hamle oyuncusu olarak değerlendirilmesi lazım. Geldiği gibi formayı aldı, haketmesi lazım.Yahsi Bati 51:28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum