Tek karavanamız gibi duruyor ama umarım toparlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazeem Aderemi Olaigbe
Daraltma
X
-
Kanka şikecilerle oynanan maçta iptal edilen golün ortası gibi ortalar aç yeterli, şu takımda güzel hareketler çalımlarla kendini ispatlamak istemesini anlıyorum ama daha basit oynayıp zamanla o işlere girsen keşke,No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Stadyumda bir maçta izledim,diğer maçlarda tv den izledim.Bir kanatta ne ararsın.Hızlı olması,rakibin üstüne gitmesi,adam eksiltmesi,şut atması,orta açması vs.
Olaigbe rölantide takılıyor,birebirde adam eksilttiğini veya topla basıp gittiğini görmedim,sürekli topu alıp sete dönüyor.Şutları da etkili değil.En iyi yaptığı iş orta açmak olabilir.
Trabzonsporda ilk 11 oynayacak seviyede değil.
Yorum
-
ALANYASPOR Maçında stadyuma gidip gördüğüm kadarıyla kondisyon ve azim konusunda çok büyük sıkıntılar yaşıyor, bir ara maçtan koptu,bunun üzerine Fatih Tekke onun yanına gelince onu itmek durumunda kaldı koşsana diye. Mental olarak kendisini geliştirmesi gerek üstüne üstlük kondisyonunu artırmalı... Kötü diyemem iyi de erken alındı ama maçtan.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum