Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muçiyi sahada göreceğime buna sabrederim daha iyi, aşırı genç bir takımda skor katkısı yapması gereken bir mevkide oynuyor bece zaman lazım her oyuncu istediğimiz gibi patlama yapmayabilir, bir süre yedekten girip sabredilmeli.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sanki sağ kanatta daha çok iş yapar gibi. Zaman zaman mermi gibi orta kesiyor. Golcü özelliğinden daha çok asist ve pre asiste yatkın gibi. Plasesi de iyi gibi değil.

Geçen maçlara nazaran Karagümrük maçında daha çok defansif aksiyonda bulundu. Ama bunu çok zorlama yapıyor. Belki fiziksel olarak adapte olunca mental dirayeti artacak.

Henüz Kariyerinin büyük çoğunluğunu İngiltere'de u21 oynadığı maçlar oluşturuyor. Belçika'da 1500 dk oynamış. Rennes'te 250 dakika oynamış. Yani baya bir ham oyuncu. Hem fiziksel hem mental direnci gösterecek seviyede değil. Ağır eleştiri yapmak için biraz erken. Mücadele ve fiziksel devamını arttırırsa maç içi direnci ile birlikte performansı artacak gibi.

5 milyon verip daha net oyuncu alınabilirdi. Bu başka bir konu ama verilen paranın altında ezdirilmemesi lazım. Şu an fiyat performans olmadığı kesin. Zaten yatırım da böyle yapılmaz.

Muhtemelen hoca da sürekli oynadığı dönemden sonra bir toparlanması için 1-2 hafta dinlendirir. Sonra yrniden oynatır esas performansı o dönüşte verecektir. Böyle zamanlarda herkesin kafasındaki oyun şekilleniyor. Bu hafta o hafta mı emin değilim. Son maç 60larda çıktı. Bu hafta kesik yerse hoca oyuncuyu kaybetmekten çekinir.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• bunun olması zor gibi.
        En son SamZuk tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Büyük potansiyeli var .
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Kopan bir maça yedekten girmenin rahatlığıyla güzel oynadı zamanla daha iyi olmasını dilerim.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Adam yeteneğini canı istediği zaman kullanıyor. Üst seviye oyuncu olmak istiyorsa sürekli en iyisini zorlamalı. Gol atıp açılması lazım önce.

Yorum

• Sikanın penaltı aldığı pozisyonda attığın ince pası görmediğimizi sanma..Gamsız..
                  Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                  UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Sağ kanatta oynarken ve üstünde skor baskısı yokken yeteneklerini gösterdi . Bu maçtan anladığım kadarıyla adamın performans verememesi tamamen psikolojik. Yoksa yetenek olarak bir eksikliğinin olmadığını bu maç herkes görmüştür diye düşünüyorum. Daha iyi olacak , sadece biraz zaman ve sabır .

Yorum

• Az yedek kalmak hemen işe yaradı, klas işler peşindeydi aldığı sürede. Helal olsun
                      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• The Wire dizsinden çıkmış gibi baltimore çoçuğu, zaman lazım her yeni gelen adam pat diye skora katkısı yapamaz, birde bu yaz kampı geçirdi mi onu da çok merak ediyorum,
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az yedek kalmak hemen işe yaradı, klas işler peşindeydi aldığı sürede. Helal olsun

Futbolda herkes hamle oyuncusu olamaz oliagbe sonradan girip kendini gösterdi
                          visca ömrünce ilk onbir oynadığı için sonradan girdiği maçlarda etkili olamıyor
                          futbolda böyle örnekler oluyor sonradan girdiği maçlarda iyi oynayan ilk onbirde çıkınca zorlanan oyuncular var

Yorum

• Adamda öyle kumaş var ki Liverpool falan yapar diyorsun. O Liverpoolun aldığı Salahtan daha yetenekli bence. Sadece çalışması lazım iyi motive edilmeli. Rennes zaten büyük futbolcular çıkartıyor. Kendisi isterse Real Madrid bile yapar. Umarım bunu duyar olaigbe sen çok yeteneklisin dostum.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X