Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Olaigbe in sorunu ayağında top tutmasını bilmiyor. İlla topu alınca sürecek, öyle yetiştirmişler galiba ama bu bizim işimize yaramıyor. Dün topu alıp waka gibi veya onuachu gibi topu saklayabilse çok faydalı olacaktı.

Sonuçta bizim sistemimize uygun değil.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Yusuf Sari ilk gelisi daha fazla katki veriyordu...5 mio. € fazla olmus 1-2 mio. € olsa denenebilinirdi....üstüne az daha katip cerny, zubkov gibi net oyuncu alabilirdik
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

sabretmek lazım

(UEFA)

Yorum

Şikebahçe maçında bizi verem etti.
          10 kişi kalan takım canla başla mücadele ederken Muçi ve kendisi sahada ruh gibi dolaştılar. Yurdum insanının 22 bin TL asgari ücret alıp maçlara zar zor gittiği yerde hakkını vermeyen futbolcunun aldığı para zehir zıkkım olsun. Bunlara dünyanın parasını veren yönetimin de önce biz sonra Allah hesabını sorsun.​

Yorum

Olmamış oyuncu almanın sonuçları bunlar. Bekleyeceksin çare yok. Şöyle 1-2 gol atsa belki bir havaya girer.

Yorum

Waka,nin bastonla oynadığı maçlarda hem mustafa hemde kazeem oilegbe daha derli toplu gözüktü bu tip henüz olgun futbol oynayamayan yeni transferleri oynatacak tecrübeli futbol aklı olan waka veya viscadan birisi mutlaka ilk onbirde olması lazım

Yorum

Bu ne la, ahahahahaa. Futbolcu mu yoksa kokocu mu

Yorum

Fransa'da kadro dışı kalmış oyuncuyu bari kirala, neden şak diye 5m euro verdin? Al işte elde patladı. Satmaya kalksan 500 bin veren çıkar mi? Maaşını bile sana ödetirler cunku maasi da yüksek.

Hangi gerizekali scout izledi, hangi ahmaklar olumlu rapor verdi, kimler 5m euro verilmesini onayladi? Yerel muhabirlerin arastirmasi gereken bir konu. Eskiden başkana hocaya sorarlardı, şimdi hepsi olmuş yönetim muhabiri.

Vallahi merak ediyorum, kadro dışı kalmış ve Rennes de istenmeyen ilan edilmis oyuncuya 1 2 3 4 degil 5 milyon nasil bağlarsınız siz salak misiniz?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Menejerler tek enayi kulüp olarak dünyada bizi biliyor bize sattılar. Dünyada kadro dışı kalan birine şak diye bu parayı biz veririz.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Visca'nin ölüsü bundan iyi
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Ya bize Olaigbe diye başka bir futbolcu mu sattılar ya da yoldan geçen herhangi bir afrikalıyı mı getirdik. İyice araştırılmalı edgar ie gibi ikizi falan mı var. Çünkü uzun zamandır bu kadar kötü bir performans izlememiştim. Ayağına gelen her topu nasıl bu kadar kötü kullanabilir bi topçu

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Visca'nin ölüsü bundan iyi
                          Visca 6 ay sonra bizimle olmayacak bu eleman daha 5 yıl bizimle, birinden vazgeçmek kolaydır, bu kadar kolay silmemeliyiz.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Adamın bir futbol kariyeri varda biz mi bilmiyoruz? Nasıl beklentilere girdiniz anlamıyorum. Rennes 5 vermiş denemiş olmamış, bize kitledi.

Ne oynadı bu arkadaş? Açın tranfermarktdan CV sine bakın kardeşim. Kayserispor un ücretsiz bedelsiz imza attıracağı adama gidip 5 vermişler.yersen.

Adamın profesyonel futbol kariyerinde 10 tane 90 dakikası yok hangi maçları izleyip aldırdı kodumun scoutingi

6 maç oldu gol asist katkısı yok.

ED ve yönetim 2 sene petkoviç peşinde koştu 6-8m lar teklif edildi (yersen). Kocaelispora bonservissiz geldi adam. Amaç para yemekse her kötülüğü yaparlar
                            En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 21.09.2025, 13:10.
                            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Bunu beğenip alan inan futbolun f bilmiyor görevinden istifa etsin. Hadi anlamiyorsun git fm oyununu ac oradan biraz öğren bu çöp 5 milyon kim verdi hadi kac verdik kaci yendi
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Tam bir facia.! Kesinlikle Denis Avdijaj gibi, Bilal Basacıkoglu gibi sessizce yok olur gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim