Evet, ben de o pozisyonda vurup geçmesini bekledim, geçmedi; ama Fatih Tekke'den o yönde bir talimat gelmiş olamaz mı? "Sakin, topa basın, acele etmeyin" diyebilecek bir profili yok değil.
Sanmıyorum, o kadar da değil. Öyle demişse bşke topa basarsın, takımın çıkmasını beklersin, top çevirirsin... Gidip de kontrolsüzce kaybetmezsin. Antalya maçında da benzer pozisyon olmuştu. Hatta spiker "Olaigbe'nin etrafı kıpkırmızı" demişti. Orada rakip iyi geri koşup kapattı. Dünkünde faul bile alınırdı.
Neyse, genç oyuncu, alışma dönemindedir. İnşallah gelişir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Dünyada kadro dışı kalmış oyuncuya 5m euro bonservis veren tek enayi kulup biziz galiba.
Şu vasat kazmayı aliyoruz diye Rennes taraftari sosyal medyada bayram yapti. Bu tarz oyuncuları 'opsiyonlu' kiralayacaksin. Tutarsa opsiyonu kullanıp alacaksin.
Sanki hazir tak calistir oyuncuymus gibi 5m euro verdiler, adam daha kaleye şut çekmeyi de geçtim rakip defansi eksiltip aksiyon üretemiyor.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Bu adamı beğenen beni engellesin abi ,çünkü futbola bakış açılarımız çok farklı.ben diyorum bu bodrumsporda oynayamaz sen diyorsun oleigbe şöyle böyle topçu.ortak noktada buluşmamız çok zor..futbolcudan çok sirk palyaçosu gibi bu adam
En son doc holliday tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 12:45.
Daha önce de yazdığım gibi, yöneticilerin ceplerini doldurabilicekleri transferler yapılıyor. Takımın iyiliği düşünülmüyor o yüzden bunun gibi sıradan orta sınıf oyunculara bu kadar paralar yatırıldı
5 milyon eder mi? Veya aldığı aylık ideal mi?
Kesinlikle bu paralar verilecek bir oyuncu değil ama bu sene için bizi idare edebilir.
Seneye Erto daha beterini daha yüksek fiyata bulabilir.
5 maç oldu artık kendisini eleştirebilirim.
Rennes kulübünün, dünyanın aktif en iyi dribblingçi sol kanat oyuncusu Jeremy Doku'nun yerini doldurmak için transfer ettiği adama bakın! Ne başarılı bir dribblingi var, ne önü boşken topla akabiliyor. Sadece iyi orta açıyor. Burdan döner mi bilmiyorum da aşırı endişelendirdi.
Adam yeteneksiz değil, yeteneğini kullanmıyor. İptal edilen golde Onuachu’nun kafaya tekte indirdi topu mesela. Şansa yapılan orta değildi önceki maçlarda da yaptı aynısını. Zamana ihtiyacı var.
Yorum