Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yılın en kotu transferi Onana topu almışken adama niye elliyorsun aptalca kırmızı görmek için mi?

Yorum

• Çok fazla şans verildi.
      Daha da sabır denmesin.
      Olmayacağı belli.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Oyuncusuzluktan mecbur oynuyor tıpkı transferinde a b planları gerçekleşmediği için mecbur alındığı gibi.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hiç abartmıyorum ödenen bonservis bedeli düşünülürse Trabzonspor tarihinin en kötü transferi olabilir.
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• Herhangi bir adam koy oraya farklı bir şey yapardı bu zamana kadar berbat devam ediyor
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hamle oyuncusu olarak Ikinci yari son 30 dakika bölümünde oyuna girmiş olsaydı dar alanda daha etkili olurdu

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yılın en kotu transferi Onana topu almışken adama niye elliyorsun aptalca kırmızı görmek için mi?
                kimbilir belki bu da osimhen gibi kart görüp noel e erken gitmek istedi başka bişi gelimyor aklıma

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hamle oyuncusu olarak Ikinci yari son 30 dakika bölümünde oyuna girmiş olsaydı dar alanda daha etkili olurdu
                  Bi bk olmaz. Direkt göndereceksin. Bu, bouçhuari, serdar, sikan. Hiç uğraşmaya değmez

Yorum

• Beyinsel problemleri olduğu çok belli. Rennes'in düştüğü hataya biz de düştük. Onlar en azından zararı minimize ettiler bize satarak.

Yorum

• Dün toptan kaçtı kaçmadığı pozisyonlarında hepsini kaybetti bilemiyorum elden en az zararla çıkar mı maliyeti kurtarır mı?
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hep olumlu bakmaya çalıştım ama dün umut mumut hiç bir şey bırakmadı.
                        İnşallah en az zararla çıkabiliriz.

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç abartmıyorum ödenen bonservis bedeli düşünülürse Trabzonspor tarihinin en kötü transferi olabilir.
                          Olabilir. Maaşıyla beraber toplam 12 milyon €'nun üzerinde yatırım yapıldı buna. Korkunç para. Bir ihtimal küçük takımlarda kontratak oyuncusu olarak iş yapabilir çünkü önde olduğumuz bir maçta sonradan oyuna girip iyi iş yapmıştı, hangi maçtı hatırlamıyorum şimdi.

Devre arasında Kocaeli, Alanya, Gençler gibi bir Anadolu takımına kiralayıp çıkış yapmasını ve araplardan transfer teklifi almasını beklemek en mantıklı hamle gibi gözüküyor. Ama tanıdığımız Erto bu 12 milyon €'nun tamamını zarar yazdırmayı başarır. O yüzden umutlanmaya gerek yok.

Yorum

• En büyük sorunu özgüven ve maçın ciddiyetinin farkında olmamak gibi duruyor. Trabzon'da oynadığı en iyi maç sonradan sağ kanada geçtiği maçtı belki de öyle değerlendirmek gerekiyor kendisini. Beş milyon bizim için az para değil ama oyuna sonradan girebilecek bir kontra atak futbolcusu kazanmış olursak bu da kardır. Şu an solda sikan ya da agusto'ya şans vermek daha doğru olabilir.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bu seviyenin oyuncusu degil...mahmut Trezequet yi begenmiyordu bu taraftardar...Trezequet bunun yaninda messi kaliyor...
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• bunu aldığımız yerde teknik direktörle ters düşmüştü kadro dışı kalmıştı diye hatırlıyorum. yakında fatih tekkeye de artislik yapmya başlar bu. hatta geçen maç oyundan çıkarken hesap sorar gibi olmuştu fatih üstten almıştı kafasını okşamıştı ama bunda karakter sorunu olduğu belli. vurdumduymazlığı gevşekliği. muçi golü attı bunda hiç sevinme falan yok öyle duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X