Bu yılın en kotu transferi Onana topu almışken adama niye elliyorsun aptalca kırmızı görmek için mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazeem Aderemi Olaigbe
Daraltma
X
-
kimbilir belki bu da osimhen gibi kart görüp noel e erken gitmek istedi başka bişi gelimyor aklımaİlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yılın en kotu transferi Onana topu almışken adama niye elliyorsun aptalca kırmızı görmek için mi?
Yorum
-
Bi bk olmaz. Direkt göndereceksin. Bu, bouçhuari, serdar, sikan. Hiç uğraşmaya değmezİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamle oyuncusu olarak Ikinci yari son 30 dakika bölümünde oyuna girmiş olsaydı dar alanda daha etkili olurdu
Yorum
-
Olabilir. Maaşıyla beraber toplam 12 milyon €'nun üzerinde yatırım yapıldı buna. Korkunç para. Bir ihtimal küçük takımlarda kontratak oyuncusu olarak iş yapabilir çünkü önde olduğumuz bir maçta sonradan oyuna girip iyi iş yapmıştı, hangi maçtı hatırlamıyorum şimdi.İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç abartmıyorum ödenen bonservis bedeli düşünülürse Trabzonspor tarihinin en kötü transferi olabilir.
Devre arasında Kocaeli, Alanya, Gençler gibi bir Anadolu takımına kiralayıp çıkış yapmasını ve araplardan transfer teklifi almasını beklemek en mantıklı hamle gibi gözüküyor. Ama tanıdığımız Erto bu 12 milyon €'nun tamamını zarar yazdırmayı başarır. O yüzden umutlanmaya gerek yok.
Yorum
-
En büyük sorunu özgüven ve maçın ciddiyetinin farkında olmamak gibi duruyor. Trabzon'da oynadığı en iyi maç sonradan sağ kanada geçtiği maçtı belki de öyle değerlendirmek gerekiyor kendisini. Beş milyon bizim için az para değil ama oyuna sonradan girebilecek bir kontra atak futbolcusu kazanmış olursak bu da kardır. Şu an solda sikan ya da agusto'ya şans vermek daha doğru olabilir.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
bunu aldığımız yerde teknik direktörle ters düşmüştü kadro dışı kalmıştı diye hatırlıyorum. yakında fatih tekkeye de artislik yapmya başlar bu. hatta geçen maç oyundan çıkarken hesap sorar gibi olmuştu fatih üstten almıştı kafasını okşamıştı ama bunda karakter sorunu olduğu belli. vurdumduymazlığı gevşekliği. muçi golü attı bunda hiç sevinme falan yok öyle duruyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum