Sol çizgiye hapsetmemek lazım. Olabildiğince forvete yakın olmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Felipe Augusto da Silva
Daraltma
X
-
O kadar güçlü ki bazen faul yapıldığında, hakem bu faul yapmış sanıyor, Onuachu ile birbirlerine alışmaları lazım, al ver olaylarına girilmesi lazım, bazı maçlarda Onuachusuz, tek santrfor bazende Sikan ile oynamalı, değişik tarzda 3 tane canavar forvetimiz var Allah herkese nasip etmez,No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Attığı golün vuruş kalitesi Thierry Henry kalitesi,yok öyle tekte bu tarz vuruş,çok farklı,o kadar şaşırdım ki acaba rakibe mi çarptı da falso aldı dedim,terkrarında o temiz falsoyu gçrünce acayip şaşırdım.
Tebrikler.Direkten dönen topta da inanılmaz bir hızlanma yaptı.
Ama bana göre santrafor oynayabilmesi için henüz yeterli değil,Onachu'nun boşalttığı alanları kullanabileceğimiz bir oyun kurgusu ile çok daha verimli olabilir.Bu da yine Fatih Tekke'nin çözmesi gereken bir konu.- Memento mori
Yorum
-
Ekuban 2025 manda kasaİlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban 2025Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Kaya gibi adam. Sert, yıkılmıyor. Tam bizim ligin golcüsü. En sevdiğim forvet tipi. Koy cezaalanının sağ köşesine sol ayağı ile geleni atsın. Önde basar, geriye, ileri koşar daha ne. Fiziğini barış alper ve osimhen gibi rakip oyuncuları yıpratmak için kullanmayı da öğrenirse tadından yenmez. Böyle birini de sola bulmalıyız. Fizikli, sert ve teknik. Ya da sikanı oynatacağız. Biri sağda diğeri solda cezasahasının içi, çevresi dolansınlar.
Hücum hattımız şu şekilde olmalı:
——- Sikan—- ounachu—-Augusto
——-Tim Jabol———Boucgouari
———————-Oulai
En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 23.10.2025, 22:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum