Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Felipe Augusto da Silva

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Felipe Augusto da Silva

18 Şubat 2004 doğumlu, 1.87 metre boyunda, Santrafor mevkiinde oynayan Brezilyalı futbolcu. Corinthians ve Cercle Brugge takımında forma giymiştir. Oyuncunun bugün şehirde olması planlanıyor.
    En son smart tarafından düzenlendi; 11.07.2025, 03:14.

Yorum

Sikan 6 milyon euro ve üzeri satılırsa sevebilirim belki seni, şu an için neredeyse gıcık kapıyorum senden (yani aslen senin suçun yok, Başkandan ve Hocadan)

Yorum

Yorum

Herkes bir yıldız oyuncu furyasında takılırken doğru bir hamle yaptığımızı düşünüyorum tabi ki verilen ücret ve maaş konusu tartışılır... Kendisi en yoğun futbolcumuz olan bölgeye transfer edildi, bakalım forvet hattında bu çeşitlilik ile ne yapacak teknik direktörümüz? Kendisi biraz ben parlayabilirim hissiyatı verdi bana.Umarım haklı çıkarım, yeni bir parlayan forvet e hasretiz taraftar olarak. Hoş geldin 1.87lik sambacı...
          Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

Hayırlı olsun. Önümüzdeki sene ne oynayacağımızı bilmediğimiz için yorum yapamıyorum maalesef. Keşke hoca çıkıp konuştuğunda bir iki şey anlatsaydı.
            ( ゚д゚)

Yorum

5 milyon € he ? hkjhkjh sizin para yemelerinizi seveyim ssseeerrroooolaaarrrr... her karsilamada da ayni tipler orada sanki dersin kulübün görevlileri
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Ne gerek vardi 5 milyon edecek oyuncumuydu kimler Trabzonspor parasini yiyorsa Allah belasini versin.

Yorum

118 macta 20 gol atmis. tam bizlik santrafor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

başarılar tesbih reis

(UEFA)

Yorum

Yorum

5m euro = 235 milyon lira
                        50 oyuncuya, 100 başgana, 50 zeyyat ve diğer yöneticilere, 20 medya maymunlarına, 10 sosyal medya, 5 de müptezel taraftar gruplarına
                        Yeni sezona hazırız...
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

maçı seyretmedim ama dün herhalde 1-2 dribling attı diye tav olmuş taraftarlar temel şeyleri gerçekleştirebilen oyuncu görünce bizimkilerin heyecanlar...

sofa'da gol atmasına rağmen 11'de başlayan en düşük rating'i almış

Yorum

İlk olarak Yiğit Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maçı seyretmedim ama dün herhalde 1-2 dribling attı diye tav olmuş taraftarlar temel şeyleri gerçekleştirebilen oyuncu görünce bizimkilerin heyecanlar...

İlk 11 başladığı orta saha düz adamlardan kuruluydu, Onuachuda olsaydı dün aynısı olurdu ki güzel de bir gol fırsatı yakaladı ama atamadı, 21 yaş bir forvet için zor kendini ispatlaması ve özgüvenini yakalaması lazım, ama çok boş bir oyuncuyada benzemiyor.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

İlk olarak Yiğit Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sofa'da en düşük ratingi alması enteresan, halbuki oyuncu için sunulan veriler de gol dışında çoğu şeyi iyi yaptığıydı. O zaman umuyorum ki istatiksel verilerin yanılttığı bir Sorloth transferi olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim