2-3 milyona alsak iyi transfer olurdu ama 5 milyonun altında ezilebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Felipe Augusto da Silva
Daraltma
X
-
Stiven Plaza diycem ama o adam maça çıkmadan sakatlanıyordu. Bir kupa maçında ilk yarı oynamıştı bildiğin leşit. Ne sırtı dönük top alabiliyordu, ne takım arkadaşına duvar olabiliyordu. İlk yarı bitiminde sakatlığından ötürü ikinci yarıya da çıkmamıştı. Ramil Sheidayev diycem ama o da bunun gibi hızlı top süremiyordu. Biz tek katkısı Cercle Bruge'den eski takım arkadaşı Olaigbe'yi bize gelmesi konusunda ikna etmesi oldu.
https://x.com/ts_kesit
Yorum
-
-
Sikan oynasin bari en azindan şut çekebiliyor top kontrolleri de bundan iyi.
İlk yarı topu ayaklarına dolandırıp bomboş pozisyonda direğe vurmak yerine topu içeri soksa 3 puan bizimdi.
Gol atamaz adam geçemez hava topu yok top kontrolü yok ne halta yarıyor hangi gerizekali scout rapor verdi de 5m euro gibi yuksek yatirim yapildi?
Kim bu scoutlar, nasil guvenip bu paralari yatiriyorlar vallahi çok sinirliyim yeter artik ya 3 senedir salak salak transfer yapiyorlar Ertuğrul Dogan geldi geleli Onuachu ve Batagov hariç 3 senedir iyi diyecegim 3 transfer sayamıyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Kasımpaşa'da attığı gol ve geçen hafta iptal edilen golü takipçiliğinin meyvesiydi.
Dün ilk devredeki iki pozisyonun ilkinde patlayıcılığını gördük, direğe takıldı.
İyi topçu - kötü topçu diyemiyorum. Oyunda hiç görünmüyor fakat pozisyona giriyor.
Onuachu'yu hoca orta sahaya kadar getirince, onun markajındaki stoperin boşalttığı alana Augusto'yu sokacağız diye bekliyordum. Bunu hiç yapmadık.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu senenin kazığı belli oldu. Fiziği iyi ama geri kalan herşey berbat. İzledikçe daha da nefret edeceğiz beraber. Not alın. Bu sene yapılan çoğu transferler takıma yararından çok ceplerine nasıl para atarlar ona göre yapılmış transferler. Bu yönetim takımı emmeye geldiğini bu transferler ile kanıtlıyor. Bu yönetim olduğu sürece başarı beklemek aptallıktır.
Yorum
-
Yorum