Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Felipe Augusto da Silva

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Önce Samsun maçı dün de Antep maçı, iki uygun pozisyonda ikisi de sol ayağına denk gelmişken gol kaçırdı 4 puan uçtu gitti.

Bitiriciligi zayif forvete 5 milyon euro yu hangi gerizekali scout raporuna güvenip verdiniz?

İşin kötü yanı Muci bundan da kötü. Ya Sikan patlama yapacak ya da Augusto ama ikisiyle hep dengesiz sonuçlar alacağız öyle gözüküyor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Ben bu oyuncunun kötü olduğunu düşünmüyorum gücü çok iyi biraz son vuruş çalışmalı.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Gayet yeterli ikinci forvet olarak. Biraz daha üstüne koyarsa ki yaşı genç zaten 30 milyonluk topçu olur.
        #Dik oyna

Yorum

Bugün gayet iyiydi

Yorum

Atanamamis ekuban.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

o attığı 1 golünüde saysalardı 3 golü olacaktı gayet iyi performans

Yorum

dün akşam beğendim
                👏
                En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 28.09.2025, 12:32. Sebep: video

(UEFA)

Yorum

Yeteneğini falan bilmem , ama sahada savaşmak önemliyse bu adam bu işi iyi yapıyor. Ayrıca ben bitiriciliğini bir tık geliştirirse , ya bize iyi paralar kazandırır ya da takımı senelerce forvet arama sıkıntısından kurtarır diye düşünüyorum .

Özellikle 2 maçlık yetersiz muçi performansından sonra bu adamı sahada izlemek keyif verdi. Güzel de bir gol attı. Durmak yok aynennnn devammmm.

Yorum

sınırlı kapasitesine rağmen zamanlaması ve gayretiyle ekuban veya djanini yi hatırlatıyor. oynadıkça açılıyor.

Yorum

Bu çocuğu Şenol Güneş style, Burak Yılmaz rolünde sol tarafta görmek istiyorum. Rakip stoperler Onuachu'ya yapışıyor, Onuachu'nun yerçekimi çok fazla.

Onuachu'dan açılan bölgelere sarkıp oralardan çok ekmek çıkartır. Basketbol tabiriyle backdoor cut yapması lazım. Onuachu ve Felipe gibi iki profili layıkıyla savunacak savunma yok ligde.
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sınırlı kapasitesine rağmen zamanlaması ve gayretiyle ekuban veya djanini yi hatırlatıyor. oynadıkça açılıyor.
                        Kapasitesinin sınırlı olduğu konusunda hem fikir değilim, son anlardaki karar mekanizmasını mental açıdan geliştirirse seviye atlar, 21 yaşında gelip her maç gol ve goller atmasını herkes ister ama o işler pek öyle olmuyor maalesef
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atanamamis ekuban.
                          Ekuban vasat oyuncuydu ya,1 maç oynar 10 maç yatardı sahada kaybolur giderdi. Bu çocuk öyle değil, kötü gününde de olsa en azından mücadele ediyor sürekli oyunun içinde kalmaya çalışıyor.

Yorum

Golü bir türlü atıyor. 5m euro eder mi etmez mi tartışırız ama geldi geleli sürekli olumlu işlerin içinde.

İlk 11 de yeri uzun süre garanti gibi.

Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

(UEFA)

Yorum

2.santraforun başarılı sayılması için ligde minimum 10 gol katkısı sağlaması lazım. Felipe de bunu yapacak gibi duruyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim