Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankaraspor da basarılı olacagına inanıyorum..Küçük takımlarda daha cok iş yapar kanımca..

Yorum

• mehmet iyi futbolcuydu ama trabzonspora geldikten sonra yapması gereken ilerlemeyi yapamadı.yolu açık olsun artık bu kadar acımasızca eleştirilmesinede anlam veremiyorum tabzonsporun topçusu değil hem bu eski başlıklar neden duruyor hala
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .Ersan hem kafa hakimiyeti hemde ayakla topa hakim olması açısından senin dedin 10 basarı aynen basar Mehmet Yılmaz'ı tanımamıza yada hâlâ fırsat verip gelişmesini beklememize gerek yok sanırım.Kapasitesi belli oynadıkları belli.
        harun ersende kafa hakimiyetimi var hiç alakası yok fatih kadar olsa boyu sittin sene gol atamaz ersen

Yorum

• Sahaya direk dik. Ortaları kes, bilardo stili toplara direğe çarpıp kaleye doğru gitsin daha fazla gol atarsın böyle.

Yorum

• mehmet abiyi ozledım ben
            futbolu bı yana karızması yetıyordu ya
            "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• O zaman Polat Alemdarıda transfer edelim

Yorum

• bugün fenere çaktı feneri 2 puandan etti bir oflu olarak gururlandım toprağım mehmet
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Trabzonspor dışındayken daha faydalı Trabzonspor için
                  Emekleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim...
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• bugunki golu gerçekten alkışlanacak goldu guzel bir kafa vuruşu ile güzel bir gol attı
                    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama Ersen Martinden iyi olduğu kesin.
                      Bırak gözünü seveyim ya. Mehmet yılmaz bu takımın en kazması idi... Adam kupa maçlarında attığı gol ile yıllarca takımın ekmeğini yedi.. Ersenden falan iyi değil bence... duygusal yaklaşılmıyor..

Yorum

• 61 numaran yeter...

yolun ve bahtın açık olsun...

hacıoğluna yedek olacak adam olmadığını Aykut'a inadına da olsa gösteriyorsun...girip atıyorsun..

Trabzonspor taraftarına ispat edeceğin hiçbirşey yok,seni sevenler maçlarını izliyor merak etme...

10-15 golle kapat sezonu...Allah yardımcın olsun...bu kadar düzgün adama Allah yardımcı olur,kimse olmazsa...

Her takıma bir 61 lazım...

Yorum

• Trabzon da iken milletin Hüseyin Çimşir yerine koyduğu mehmet yılmaz nedense gol atmaya başlayınca; bir anda aranan adam oldu...ben diyorum; Trabzonspora nasıl hüseyin ve hasan yakışmıyorsa mehmet yılmazda yakışmıyoprdu...

Yorum

• Ömer Rizadan belki daha iyi ama Trabzonspor icin yeterli degil...

Yorum

• ersen nin hasan ücüncü halidir mehmet yıllmaz

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ersen nin hasan ücüncü halidir mehmet yıllmaz
                                eh denebilir...ama yinede o kapasite yok bence...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim