Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ama Ersen Martinden iyi olduğu kesin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yolun açık olsun
      BMN TRABZON

Yorum

• belki çok iyi bi futbolcu değil ..ama iddaa ediyorum ersen martiden 10 kat daha iyi topcu...hemde trabzonlu..önce ali sonra mehmet bütün değerlerimizi satıyoruz ..hemde yerlerine berbat topçuları alarak
        BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• yemin ediyorum mehmet yılmaz hakkında bu kadar iyi yırumlar yapıldığını anlamıyorum..inanın laf olsun diye yazmıyorum...yanlış bişe de söylemek istemiyorum ama...yok artık!!!
          mehmet yılmaz bu takımı 10 kişi oynattı...torpilli miydi neydi, yerine adam da alınmadı...kaç kere gitsin diye dua ettik bilmiyorum...
          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi
            yemin ediyorum mehmet yılmaz hakkında bu kadar iyi yırumlar yapıldığını anlamıyorum..inanın laf olsun diye yazmıyorum...yanlış bişe de söylemek istemiyorum ama...yok artık!!!
            mehmet yılmaz bu takımı 10 kişi oynattı...torpilli miydi neydi, yerine adam da alınmadı...kaç kere gitsin diye dua ettik bilmiyorum...
            ark ilk geldigi sezonda 14 dü sanirim gol atmisdi bide 2 kupa finalindede gol atinca ikimisi arklar cok sevi onu bencede gidisi dogru ama ersenin geliside yanlis
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mehmet Yılmaz=Kazma benim fikrimce..

Yorum

• İlk olarak F.SultanTekke tarafından gönderildi
                Mehmet Yılmaz=Kazma benim fikrimce..
                canım benim ..ancak bu kdar tercüman olnurdu hislerime...yeter ya!!!bu adamı sitede bu kdar konuşmaya değmez ciddyim..gitsin nereye gidyorsa gitsin!!!!
                saçımı başımı yodurduğu günlere saysın bu sinirimi de m yılmaz!!
                sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• mehmet yılmaz=son 2 turkıye kupası

yolun açık olsun mehmet
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi
                    belki çok iyi bi futbolcu değil ..ama iddaa ediyorum ersen martiden 10 kat daha iyi topcu...hemde trabzonlu..önce ali sonra mehmet bütün değerlerimizi satıyoruz ..hemde yerlerine berbat topçuları alarak

Mehmet Yılmaz değer olduda benim haberim mi ?yok
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• mehmet yılmaz ın kazma olduğuna katılmıyorum ...tamam çok iyi biri değil ama benim demek istediğim ersen martin den 10 kat daha iyi bi topçu ..eğer mehmeti satacaksak daha iyi birini almamız gerekirdi
                      BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                        Mehmet Yılmaz değer olduda benim haberim mi ?yok
                        Abi ne istiyon sen bu Mehmet Yılmaz'dan.

Yorum

• İlk olarak nemo_61 tarafından gönderildi
                          mehmet yılmaz ın kazma olduğuna katılmıyorum ...tamam çok iyi biri değil ama benim demek istediğim ersen martin den 10 kat daha iyi bi topçu ..eğer mehmeti satacaksak daha iyi birini almamız gerekirdi
                          Mehmet Yılmaz hiç bir forvetten 10 kat daha iyi olmaz.Buna Ersan Martin'de dahil.Forvet oyuncusunda olması gereken 10 özellik varsa onda sadece bir 'i mevcuttur.O da yaptığı dengesiz presidir.Ersan Martin'le kıyaslamam bile kendilerini.Ersan hem kafa hakimiyeti hemde ayakla topa hakim olması açısından senin dedin 10 basarı aynen basar Mehmet Yılmaz'ı tanımamıza yada hâlâ fırsat verip gelişmesini beklememize gerek yok sanırım.Kapasitesi belli oynadıkları belli.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Ben mehmet yılmazı sadece iki maçta anarım....ikisi de kupa finali ..gerisi hikaye..

Yorum

• Y kapatın şu başlığı nolur artık bu senenin en iyi şeylerinden biri kurtulduk bu zat-ı muhteremden adam 27 yaşında oldu hala patlama çıkış bekliyoruz işe bak... fatihi 29 unda 8 milyon euro ya sattık paylaşılamayan adamdı ama yaşı gidiyod edik bundan 27 sine gelmiş hala patlama beklionuz hayır ışık olsa gam yemicem Cem Demir de daha fazla ışık görüyorum kurtulduk süper oldu bide bu başlığı görmesem burda süper olucak...
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Adamı burda yerin dibine sokuyorsunuz yeteri kadar! Rahat bırakın azıcık bari be,başka takkımdayken!!
                                Anası siz eleştirin diye doğurdu sanki!
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim