Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istekli , hırslı , koşuyo , mücadeleci ama ;

bir golcüde olması gereken en önemli özellik yani son vuruşlardaki beceri yok yok yok
    En son Aslıhan tarafından düzenlendi; 18.07.2006, 17:55.
    Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
    BMN Tsira TRABZON

Yorum

• güzel tespit. pendikspordan aldık diye beğenmeyenler çok vardı murat ocak ı. ama oynadığı son 3 maçta 3 gol attı. belki attığı goller zor goller değildi. yattara al da at dergibi asist yaptı. yada diğer golleri.. ama en azından pozisyonu takip etmesi. o gol pozisyonuna girmeyi bilmesi güzel. mehmet yılmaz bizde kendini gösterecek gibi değil artık.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Mehmet Yılmaz Konyaspor'da
        Konyaspor, Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, yaptığı açıklamada, 10 gün süren Almanya kampının ardından, takımın bugün Türkiye'ye dönerek Kapadokya Cup Futbol Turnuvası'na katılacağını belirtti.

Almanya'nın Essen kentindeki kamp çalışmasının verimli geçtiğini anlatan Oğuz, "Bu süre içinde Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştık. Resmi imza önümüzdeki günlerde atılacak" dedi.

21.07.2006

Kaynak : AA
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• gitdi de maddi olarak zararımız varmı ?

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
          Ona o parayı başka kim verebilirki? Konyasporla anlaştığını duymuştum inşallah gider.
          vE iNşallah gitti.Çok üzüldüm Acaba bizim verdiğimiz parayı Konya veriyormu yoksa aradaki farkı biz mi tamamlayacağız,bi de mahkemeye falan verecekti alacaklarını alamadı diye o iş ne oldu bilen varmı?
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Olmadı...olmadı...olamadı.
            İnanıyorum ki bizden çok istemiştir.Ama olmadı işte.Hakkında hayırlısı olsun.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• onun adına gitmesine çok sevindim

umarım orda başarılı olur ve azıcık da olsa şu son vuruşlarda kendini geliştirebilir
              Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
              BMN Tsira TRABZON

Yorum

• inşallah başarılı olur
                -1461 TRABZON-

Yorum

• hayırlısı olsun,kısmetse yine döner
                  Her daim TRABZONSPOR!
                  Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                  "7"

Yorum

• mehmet için hayırlı olsun bizde çok şeyler yapmak istediğine inanıyorum ama @halil ibo abimizin dediği gibi olmadı...Bize verdiği emekler için birkez daha teşşekür ederiz,başarılar
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Çok iyi oynamadı ama onu seviyodum.İnşallah Konyada başarılı olur

Yorum

• bence iyi kaziklandik benim bildigim1 yillik kontrati var yani kiralik parasina gitti ve seneye serbest kaliyor ne diyim bence kaziklandik düpedüz adami satin almak isteyenler varken bizim yönetim kontrati bir sezon sonra bitecek oyuncuyu kiraliyor bari ucuza elinden def etmek istersin ver onu sebat
                        starlar alactilar elimizde cash olarak tanimlanabilecek oyuncuyu hediye ediyorlar yani para verib oyuncu alacaklarina bizim parayi camdan asaga atiyorlar
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Demek yine bana hasret var!!!!!!!!

Trabzonspor daki güzel yerin seni bekliyor olacak Mehmet..Konya yı sevmesem de pek,senin için en güzeli olur umarım...
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Allah cc yolunu acik etsin...
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Gittiğine gerçekten çok sevindim.Umarım huzuru bulur orda.
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Yüreği Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz'ın..
                                Ne olursa olsun gitmesine üzüldüm..
                                Az kafamı bozmadı, duvarlara yumruk attırmadı onu izlerken ama Trabzonsporlu idi..
                                Bence gitmemeliydi..
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim