gitmesinde biraz dinlendirelim .........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
mehmet yilmazin kaleciyle karsi karsiya kacidigi pozisyonu hepiniz gördünüz.
kalecinin üstünden asirtmak istedi ve topu vurdugu yeride gördünüz. yeryüzünde hiçbir golcu inanin bana su vurusu yapamaz. beceremez topu oraya vurmayi. 50 metre uzaktan auta yolladi topu ve birde trabzonsporun golcusu bu adam. güldürmeyin beni.
üstüne üstlük su vurusu yapmak için trilyon para istiyo kulüpten. ve bizim kulüpte veriyor istedigi parayi. helal olsun hepinize.
Yorum
-
Sabirsizlik ve Trabzonspor taraftari....Sadece gülüyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildiMehmet samar oglani mi ya, ne kadar kolay bir insani günah keçisi ilan etmek.
Zaten bu kadar çok suçlanan, güvenilmeyen bir oyuncudan moralinin iyi olmasini ve rahat oynamasini bekleyemezsiniz.
Futbol 1 kisilik bir oyun degil.
Bakarsaniz takimda herkesin döküldügünü görürsünüz ilk 15 dakikadan sonra.
Mehmet'in isi zor, bu kadar sabirsiz ve cellat bir taraftar olamaz.
M.yilmaz dün gelmedi külübe.3 yildir Trabzonspor'da ama sanada hak veriyorum akilda kalacak hiç bir özelligi ve becerisi olmadigi için unutmus olabilirsin.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildiSabirsizlik ve Trabzonspor taraftari....Sadece gülüyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]İlk olarak gerisiyalan tarafından gönderildiMehmet samar oglani mi ya, ne kadar kolay bir insani günah keçisi ilan etmek.
Zaten bu kadar çok suçlanan, güvenilmeyen bir oyuncudan moralinin iyi olmasini ve rahat oynamasini bekleyemezsiniz.
Futbol 1 kisilik bir oyun degil.
Bakarsaniz takimda herkesin döküldügünü görürsünüz ilk 15 dakikadan sonra.
Mehmet'in isi zor, bu kadar sabirsiz ve cellat bir taraftar olamaz.
M.yilmaz dün gelmedi külübe.3 yildir Trabzonspor'da ama sanada hak veriyorum akilda kalacak hiç bir özelligi ve becerisi olmadigi için unutmus olabilirsin.
sadece kilitlenmis bir denizli maçinda 85de kafayla gol atti. ,
gerisi?
koca bir hiç
Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
ben de yillardir arkasindaydim ama bu maçtan sonra degilim.
isin diger boyuut da sudur ki yazi yazarken bu insanin da okuyabilecegini düsünün,gitmesini istiyor olabilirsiniz ama bunu daha dogru bir sekilde dile getirebilirsiniz..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
<TABLE>
<T>
<TR>
<TD align=middle>Hedefim 20 Gol</TD></TR>
<TR>
<TD>
TRABZONSPOR ile 4 yillik sözlesme yapan Mehmet Yilmaz, "Çok sevdigim kulübümde artik özgürce futbol oynayacagim. Kendimi kuslar kadar hür hissediyorum" dedi. Yildiz golcü, "Inanin önümüzdeki sezon büyük patlama yapacagim. Bu yil ligde istedigim kadar gol atamadim. Hedefim önümüzdeki sezon asgari 20 gole ulasmaktir. Kendime Hakan Sükür'ü örnek aliyorum. A Milli Takima da yükselecegim" diye konustu.</TD></TR>
<TR>
<TD>Kaynak: Milliyet</TD></TR>
<TR>
<TD align=right>
09.06.2003</TD></TR></T></T></TABLE>
Alinti Mehmet Yilmazin kendi sistesinden. 2002-2003, 2003-2004 ve 2004-2005 sezonu geçti mehmetYilmaz ligde toplam 20 golü bile atamadi?26 yasinda 1996 tan beri profesyonel Samsun Altay ve Trabzonda oynadi.Altayi hatirlamiyorum.Yanilmiyorsam Samsunda sezonu 1 golle kapatti. Golcü dedigin Mehmetin attigi golü 1 sezonda atar.Bu isin Matematigi.
Bu arada 10 kez ümit Milli oldu. oradada basarili oldugunu hatirlamiyorum hatta Avrupa kupasi elemelerinde yunanlilara karsi oyunu degistirir diye aldilar 5 dakikada kendini attirdi( Yattara misali ).Yunanistanin o günkü ümit takimindaki elemanlaravrupa sampiyonu takimda vardi.(Örnegin Seyitalitis )
Isin Yorumu ise ; Mehmet Yilmaz örnek aldigi adam Hakan Sükür,Nami diger Saban, onunda devri bitti.Artik Kazma Forvetle olmuyor. Fatih Tekke gibi komplike Futbolcu devri basladi.Bu nedenle Mehmet Yilmaz Trabzonda degil Yedek, kadroya bile girecek futbolcu olamaz.Trabzonsporluluguna lafim yok, Gelsin Kapalida beraber tezahürat yapalim.
ve Hakan Sükür devri bitti.Çiragi Mehmet Yilmazinda devri biter. ver talibi Ziya Dogana bakalim alacakmi?Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
kutoz
(Gönderen: 06-Temmuz-2005 Saat 08:29 | Kayitli IP)İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildidüne kadar mehmetin gönderilmesinden yanaydim ama dün çok farkli gördüm - senol günes geldikten sonra mehmet çok degismis. enazindan artik ne yaptigini biliyor. izleyip görücegiz.
Özgür kusura bakma, söyle biraz geriye gitmek istedim. Mesela sen bu mesaji 6 Temmuz'da birakmissin. Bugün ayin 27'si. Bir maçin ardindan öfke kusuyorsun Mehmet'e. Yukarida ki düsüncelerini 1 maçla beraber silebiliyormusun?
Amacim Mehmet'i savunmak degil. Bende Mehmet'in aksam kaçirdigi gole yaniyorum. Trabzonspor bana 1 milyar versin, bende o topu kalenin üzerinden, hatta mehmetin'kinden daha asagidan avuta atardim. Belkide yanlislikla golde yapardim. Ama asiri tepki veriyoruz gibi geliyor bana. Insani kazanmak yerine, satalim diyoruz. Söyle geçmis mesajlarinizi bir daha okuyon lütfen.
Yorum
-
Guests
kutoz
izleyip görücegiz dedim orda - izleyip gördük. resmi maçlarda degismemis hala ayniymis. antreman golcüsü hazirlik maçlari golcüsü lazim degil bize. öyle olsa para almadan bende çikip oynardim. mehmetin degistigini sanmistim ama yanilmisiz iste. zaten hazirlik maçlari baslamadan gençlere verilip ugur boral hakan ( sanirim ) altintas ile takas edilmesi gerektiginide söylemistim.
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
Ama asiri tepki veriyoruz gibi geliyor bana. Insani
kazanmak yerine, satalim diyoruz. Söyle geçmis mesajlarinizi bir daha
okuyon lütfen.
Edited by: Aniketusİlk olarak Aniketus tarafından gönderildi
Gönderen: 13-Mart-2005 Saat 14:41 | Kayitli IP
mehmet yilmaz'in forvetle uzaktan yakindan alakasi yok.
bence çok iyi bir savunma oyuncusu olabilir belki ondan, ama forvet asla ve asla!..
pas vermesini beceremeyen (takimda pas yüzdesi en düsük oyuncu),
ayaginda top saklayamayan, gol vuruslarinda beceriksiz (takimda %100
lük pozisyonlarda gol kaçirma rekoru da onda) böyle forvet mi olurmus?
kendimizi kandirmayalim. kendisi çok iyi bir TRABZONSPORLU, ama iyi bir forvet degil.At hirsizi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum