Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu takimda mehmet oynarsa fatih, gökdeniz 30 golü bulur adamla bogusmaktan defans oyuncularinda derman kalmiyo ve iki seneye önce kendini çok daha gelistirmis

krak bir forvet ama golcü degil

Yorum

Bu oyuncu geçen sene pek hosuma gitmiyordu.Bu sene daha iyi.Takimda ilk 11 oynamali.Fakat milli takim formasi ona agir gelir gibime geliyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

bizim kaleci petko gibi

nezaman ne yapicagi belli degil
        Bizans Dusmani

Yorum

Savunmayi yipratici bir futbolcu ama birde top kontrolu iyi olsa....
          Hep Beraber Sampiyonluga

Yorum

abi kontrolune laf söylemeyin top kontrolüde hirsida süper son vurusta öyle abartilacak kadar kötü degil. yattaranin çikardigi toplara bitirici vuruyor. bence bu takimda yattara ve mehmet forvet oynamali fatih ve gökdeniz geriden bindirmeli..
            Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

yoklugunda takim için ne kadar önemli oldugunu anladim rakip defansi rahatsiz eden sahanin her yerinde pres yapan forvet fazla yok bi de biraz firsatçi olsan gol vuruslarinida azcik düzeltsen kaymakli kadayif olursun
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

yoklugunda takim için ne kadar önemli oldugunu anladim rakip defansi rahatsiz eden sahanin her yerinde pres yapan forvet fazla yok bi de biraz firsatçi olsan gol vuruslarinida azcik düzeltsen kaymakli kadayif olursun

Mehmet Yilmaz'i tek geçerim bu alemde...Hem kisiligiyle hem futboluyla....Yukarida saydigin eksiklikleri giderse zaten REAL MADRID de oynar...Onlarin haricinde 4 4 lük bir oyuncu ve insan....

Yorum

İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
                  İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

Mehmet Yilmaz'i tek geçerim bu alemde...Hem kisiligiyle hem futboluyla....Yukarida saydigin eksiklikleri giderse zaten REAL MADRID de oynar...Onlarin haricinde 4 4 lük bir oyuncu ve insan....

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
                    bu takimda zor oynar...

))) YA AVNI AKER KARDES BURADA MEHMET YILMAZ IÇIN BU TAKIMDA OYNAMAZ DEMISSIN... BI YUKARDA ALKISLIYON ADAMI NE IS ))
                    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• haydi mehmedim bilbao karsi süperdin simdi sana anatep macinda ihtiyacimiz var.

defansi dagitacaksin yine biliyorum.

PAZARIN gelisi PERSEMBEDEN belli oldu [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Mehmet Yilmaz pres yapan, hava topu alan, kosan, adam eksilten, defansa yardim eden,çapraz kosularla alan bosaltan Avrupai bir forvet. Varsin gol atmasin ama 90 dakika sahada kalsin. Bu tarzda alan bosaltan, Fatih'e ve Gökdeniz'egol yollari açan bir forvet zor bulunur. Çok da gelistirdi kendisini. Yattara'yla da iyi anlasiyor. Yattara bos alanlara deplase olan Mehmet Yilmaz tarzindaki futbolculara çok iyi pas atabiliyor. Iyi ki varsin Memet Yilmaz.

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

Mehmet Yilmaz pres yapan, hava topu alan, kosan, adam eksilten, defansa yardim eden,çapraz kosularla alan bosaltan Avrupai bir forvet. Varsin gol atmasin ama 90 dakika sahada kalsin. Bu tarzda alan bosaltan, Fatih'e ve Gökdeniz'egol yollari açan bir forvet zor bulunur. Çok da gelistirdi kendisini. Yattara'yla da iyi anlasiyor. Yattara bos alanlara deplase olan Mehmet Yilmaz tarzindaki futbolculara çok iyi pas atabiliyor. Iyi ki varsin Memet Yilmaz.

katiliyorum !!! biraz daha teknigini gelistirirse...[img]smileys/smiley32.gif[/img]fazla begenmiyordum ama son zamanda beni pozitiv etkiledi....
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
                            İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

Mehmet Yilmaz pres yapan, hava topu alan, kosan, adam eksilten, defansa yardim eden,çapraz kosularla alan bosaltan Avrupai bir forvet. Varsin gol atmasin ama 90 dakika sahada kalsin. Bu tarzda alan bosaltan, Fatih'e ve Gökdeniz'egol yollari açan bir forvet zor bulunur. Çok da gelistirdi kendisini. Yattara'yla da iyi anlasiyor. Yattara bos alanlara deplase olan Mehmet Yilmaz tarzindaki futbolculara çok iyi pas atabiliyor. Iyi ki varsin Memet Yilmaz.

katiliyorum !!! biraz daha teknigini gelistirirse...[img]smileys/smiley32.gif[/img]fazla begenmiyordum ama son zamanda beni pozitiv etkiledi....

bende katiliyorum ama son maclarda tek basina topu götürüyo teknigi yükseliyo masalah[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            FIRTINA61

Yorum

• Dün aksam bir kez daha gördükki M.Yilmaz bu takimin stratejik açidan en önemli adamlardindan biri. Dün aksam Fatih'in ve Gökdeniz'in adini duyan var mi? Ben duymadim (olabilir, her zaman formda olacaklar diye bir kaide yok). Peki nedenini düsünen var mi? Öncedende dedim tekrar diyorum, M.Yilmaz tam bir pres kirici, pres yapici, alan bosaltici bir adam o sahada oldumu Fatih ve Gökdeniz'i tutabilene ask olsun. Insallah bundan sonraki maçlarda tekrar bunu görmemezlikten gelmeyiz. Edited by: kadirsa_2000
                              <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

• @ kadirsa 2000 kardes

aynen sana katiliyorum

TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim