Kapasite belli yapcak birsey yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Trabzonda Nufus 345 bin 200 tane Prof Futbolcu var kardes kadromuz 24 kisi ile sinirli hep öz ogullarimiz ee kimi gönderecez..Üzülerek söylüyorum ki Mehmet Hilmi Yilmaz (henüz) bu takimda (en azindan hayalimdeki Trabzonsporda ) oynayamaz..</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=c91915e7></BLOCKQUOTE>İlk olarak kutoz tarafından gönderildiNe kadar kolay harciyoruz, öz be öz evlatlarimizi. Yazik, hemde çok yazik. Evet mehmet o golü atabilseydi, maç skoru böyle olmayacakti. Atamadi... Ne yapalim, aninda biletini keselim mi. Hayretle okuyorum yorumlariniz. Yazmadan önce biraz daha düsünelim. Sagduyumuzu kaybedersek, yarin takimda oyuncu kalmayacak.Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
İlk olarak Eddy tarafından gönderildifazla üstüne gitmesek mi???tek suçlu o degil...yani sonuçta adam fatih degilki ondan çok sey bekliyoruz...tamam belki çok çok kötüydü ama...neyse hepimiz sinirliyiz yarin yorumlarimiz düzelir...
abi senin dediginde dogru da ama o asirtma vurus öle labali bi vurus yapilmaz ki ya [img]smileys/smiley7.gif[/img]ondan sonra takima bisiler oldu kesildi herkes yoksa kafadan çok iyi top oynuyodukSEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !
Yorum
-
Ah Mehmet bee..
Çok arzulu, çok hirsli ama olmuyor baya çalismasi lazim..
Gelsin bana findik toplasin biraz daha iyi antreman yok..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Belki benden de hirsli arzulu ama bir seyler eksik..
Yinede seviyorum adami Lemi'nin velihatti[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Vekil Basbakan...
Yorum
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildibu sene kadroya giremezse gidecekmis.. mehmet n'olur gitme napariz sensiz ya.. sampiyonlar ligine falan katiliriz sen olmazsan, sampiyon falan oluruz biz sensiz aman gitme bi yere.. yiktin bizi yiktiiiiin
Bu Yaziyi Kaleme Alan Arkadasi Tebrik Ediyorum. Olayi Ne Güzel Özetlemis.
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Ali Guzeldal oynasaydi daha iyiydi</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>İnsan ol evlat!
Yorum
-
mehmet yilmaz kardesimizden ümidimi kesmemek icin cok cabaladim. fakatartik bunu sürdüremiyorum. kendisinin trabzon, trabzonspor sevgisinden, kazanma isteginden, arzusundan, hirsindan en ufak süphem yokama yetenekleri ne yazik ki trabzonspor gibi yüksek hedefleri olan bir takim icin maalesef yeterli degil.mehmet yilmaz bugün anadolu`daki pekcok güzide kulübün kadrosunda seve seve görmeyiisteyecegi degerli bir futbolcu. en hayirlisinin trabzonsporumuza isteyip de veremediklerinden ötürü daha fazla yipranmadan kulübüne de para kazandirarak baska bir anadolu kulübüne transfer edilmesi olacagina inaniyorum. onun orada kazanacagi basarilar bizleri de mutlu edecek gururlandiracaktir.
Yorum
-
Mehmet senin bonservisini alabilmek için çekilen zahmetleri unutmusa benziyorsun.
sana bir önerim var bu sene findik bolmus.senin boyunda yeterince uzun.masallah gücün kuvvetinde yerinde.orduya yada giresuna findik isçisi olarak git hiç olmazsa millete bi hayrin dokunur."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak tigin tarafından gönderildiMehmet senin bonservisini alabilmek için çekilen zahmetleri unutmusa benziyorsun.
sana bir önerim var bu sene findik bolmus.senin boyunda yeterince uzun.masallah gücün kuvvetinde yerinde.orduya yada giresuna findik isçisi olarak git hiç olmazsa millete bi hayrin dokunur.
YADA OTUR TELEVIZYONUNUN BASINDA BIZIM GIBI FATIH TEKKENIN GOLLERINI IZLE. [img]smileys/smiley2.gif[/img]GÖLGESINDE YASIYORSAN
BAYRAK SENDEN UTANMASIN
TRABZONSPOR=ASK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum