ibrahim ege çok hirsli ve çok kosan bir futbolcu bu sene biraz daha iyi ayaga top yapmaya basladi neden olmasin egerhüseyin'in yerine adam koyamazsak zorlanmaya baslariz zaten hadiibo daha iyiye iyiye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ibrahim Ege
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaslar Hüseyin-Ibrahim karsilastirmasi için sunu söyleyecegim.Hüseyin gerçekten çok iyi mücadele etmesine ragmen sürekli yan top yaparak takimin temposunu düsürüyor.Senelerdir derinlemesine direkt top oynayacak ne yetenek ne cesaret gelistirebildi.Çok sikisinca gereksiz yerde geriye de dönüyor(örnek Malatya maçi yedigimiz gol öncesi).Ibrahim savasçilik ve mücadele anlaminda Hüseyin'i ikame edebilecegi gibi.Top kullanma konusunda da ondan bir kaç gömlek üstün bence.Ama Senol Hoca'nin Hüseyin'den kolayina vazgeçebilecegini sanmiyorum.
Yorum
-
sana yakiltiramadim ibo sen yilmadan ölümüne top oynayan yorulmayan bsir topçu iken nasil oldu da sivas maçinda sadece faul yapmaktan baska takima katkili olabilecek hareketlerini sahaya yansitamadin. Bu takim ve taraftarlar senden çok sey bkliyor. Unutma bir an önce kendini toparlaBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak kevin61 tarafından gönderildiege nin besiktasa ucarak kafayla attigi gol (gecen yil) benim unutamiyacagim gollerden biri.[img]smileys/smiley32.gif[/img]o süper futbolcu olacak eminim
abi ya o golu bulabislecegimiz bir yer vami bende bayilmistim o gole hala aklimdaBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Ibrahim Ege artik Denizlispor'un sözlesmeli futbolcusudur.Hizmetlerinden dolayi tesekkür ederiz.Yolu açik olsun.Basligi kilitliyorum."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum