Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ibrahim Ege

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibrahim ege çok hirsli ve çok kosan bir futbolcu bu sene biraz daha iyi ayaga top yapmaya basladi neden olmasin egerhüseyin'in yerine adam koyamazsak zorlanmaya baslariz zaten hadiibo daha iyiye iyiye

Yorum

• Bu sezon büyük asama içinde eminimki dahada iyi olacak

Yorum

• bilmem katiliyormusunuz ama huseyinin yerine denilmeli ondan daha suratkli pres yapar iyide pas atar???.
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Hüseyinin yerinde oynamasi fikrine sonuna kadar katiliyorum..
          BORDO MAVİ

Yorum

• Biz zamaninda bunlari dile getirdik ama bi dayak yemedigimiz kaldi...
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• hüsyinin yerine oynatilacagüini sanmiyorum ama orta sahada kendine bir yer edinmeli çünkü bu tip mücadeleci adamlara ihtiyacimiz oldugu kesin
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• adam avrupa düzeyinde oynuyor yerine göre bazen sert bazen teknik,mutlaka 11 de oynamali
                BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• son maçta ibrahimibasarili buldum ben. savasci mücadeleci hirsliydi. simkonun talihsiz sakatligindan sonra forma alma sansi yüksek gibi gleiyor bana.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaslar Hüseyin-Ibrahim karsilastirmasi için sunu söyleyecegim.Hüseyin gerçekten çok iyi mücadele etmesine ragmen sürekli yan top yaparak takimin temposunu düsürüyor.Senelerdir derinlemesine direkt top oynayacak ne yetenek ne cesaret gelistirebildi.Çok sikisinca gereksiz yerde geriye de dönüyor(örnek Malatya maçi yedigimiz gol öncesi).Ibrahim savasçilik ve mücadele anlaminda Hüseyin'i ikame edebilecegi gibi.Top kullanma konusunda da ondan bir kaç gömlek üstün bence.Ama Senol Hoca'nin Hüseyin'den kolayina vazgeçebilecegini sanmiyorum.

Yorum

• sana yakiltiramadim ibo sen yilmadan ölümüne top oynayan yorulmayan bsir topçu iken nasil oldu da sivas maçinda sadece faul yapmaktan baska takima katkili olabilecek hareketlerini sahaya yansitamadin. Bu takim ve taraftarlar senden çok sey bkliyor. Unutma bir an önce kendini toparla
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bundan da bisey olmaz,oylemni top oynar insan daha ilk onbire yeni girmisken,yazik buda bizim buyuklugümüzü kaldiracak topçu degil,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• ege nin besiktasa ucarak kafayla attigi gol (gecen yil) benim unutamiyacagim gollerden biri.[img]smileys/smiley32.gif[/img]o süper futbolcu olacak eminim
                          ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• Içinde bulundugumuz durum onun için aslinda bulunmaz bir firsat,artik kendini ispatlama sansida var....

Yorum

• İlk olarak kevin61 tarafından gönderildi
                              ege nin besiktasa ucarak kafayla attigi gol (gecen yil) benim unutamiyacagim gollerden biri.[img]smileys/smiley32.gif[/img]o süper futbolcu olacak eminim

abi ya o golu bulabislecegimiz bir yer vami bende bayilmistim o gole hala aklimda

Yorum

• Ibrahim Ege artik Denizlispor'un sözlesmeli futbolcusudur.Hizmetlerinden dolayi tesekkür ederiz.Yolu açik olsun.Basligi kilitliyorum.
                                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim