Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ibrahim Ege

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok iyi çok insanlah devam eder...
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• iboda gelisme oldugu kesin.takimdaki herkesin maç boyunca ibo kadar kostugunu düsünsenize ne olur.insallah bu sezon kendinden beklenen oyunu oynacak ibo
      sevdamiz yeter

Yorum

• Kendine güveni gelirse çok daha basarili olur, su an biraz çekiniyor, ayagina gelen topu aninda vermeye çalisiyor, aslinda teknik kapasitesi yüksek olan bir oyuncu yani klasik sadece mücadele eden tip oyuncu degil, erzurumsporda oyunkurucu oynuyor, adam eksiltiyordu.. Bizde de bu seviyeye ulasir umarim, önceki sezonun sonuna dogru ulastigi performansina geçen sene yaklasamadi ama bu sene yapacaktir..
        BORDO MAVİ

Yorum

• Yaktilar adami
          keyif adamı ..

Yorum

• Katar maçinda gayet iyi oynadi, taktik icabi yaptigi faullerde biraz asiriya kaçsada top kullanabilen mücadeleci yapisiyla ts de her zaman her bulabilir..
            BORDO MAVİ

Yorum

• bügünde çok iyiydi gerçekten çok kosuyo çok mücadele ediyo çok basarili devamini bekleriz...
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Arkadaslar bana sakin kizmayin ama bunu söylemek zorundayim.

HÜSEYIN OUT IBRAHIM EGE IN[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• arkadaslar Ibrahim Ege bu seneki en iyi transferlerimizden bence. neden derseniz geçen sene bildiginiz bir olaydan dolayi neredeyse takimdan gönderiliyordu. son anda takimdan gönderilmesinden vazgeçildi. hazirlik maçlarinda görüldügü üzere lige iyi bir baslangiç yapacaginin sinyallerini verdi. hem çok kosuyor, hem de ortada iyi seyler yapiyor. daha da iyi olacaga benziyor..........[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  <center><font face=\"Courier New, Courier, mono\"><font size=\"2\">Düsünmek ve söylemek kolaydir, fakat yapmak ve basari ile sonuçlandirmak çok güçtür!.. </font></font></center>

Yorum

• İlk olarak yabgu61 tarafından gönderildi
                    arkadaslar Ibrahim Ege bu seneki en iyi transferlerimizden bence. neden derseniz geçen sene bildiginiz bir olaydan dolayi neredeyse takimdan gönderiliyordu. son anda takimdan gönderilmesinden vazgeçildi. hazirlik maçlarinda görüldügü üzere lige iyi bir baslangiç yapacaginin sinyallerini verdi. hem çok kosuyor, hem de ortada iyi seyler yapiyor. daha da iyi olacaga benziyor..........[img]smileys/smiley1.gif[/img]

EVET AYNEN KATILIYORUM
                    GÖLGESINDE YASIYORSAN
                    BAYRAK SENDEN UTANMASIN
                    TRABZONSPOR=ASK

Yorum

• İlk olarak k_o_m_a_n_d_o tarafından gönderildi

Arkadaslar bana sakin kizmayin ama bunu söylemek zorundayim.

HÜSEYIN OUT IBRAHIM EGE IN[img]smileys/smiley32.gif[/img]

kardes aynen katiliyorum bana da kimse kizmasin. adam süper ya.

Yorum

• Dünkü Batum maçinin iyilerindendi Ibo.Biraz daha gelistirirse kendini gelecekte bu takimin degismezlerinden olmamasi için hiç bir neden yok!

FATIH SULTAN TEKKE
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• abi yapmayin ya üseyin kaç senedir bu takimin en önemli 3 adamindan biri ya oynamadigi bi maç örnegi antep deplasmanda 3-2 yenildigimiz maç ipini koparan orta sahayi geçiodu bu adama bu taraftarin garezimi var ne olsa adami kesiosunuZ
                          SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• hic sevmiyorum bu adami. Zaten o olaylardan sonra affedilmesi beni baya sinirlendirmisti. öyle olaylara karisan adamin ne isi var bu takimda anlamiyorum. gitmesini istiyorum.
                            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• bu takimda ibo nun olmasi çok iyi zaten adi skandala karismasa simdi 11 deydi belkide. ama o olayi bence ist basini çok fazla abartti. simdi bizim oyuncumuz. onun için destek vermeliyiz. takima katkisi olacagi kesin hiç üsenmeden her yere kosuyo
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ne olursa olsun yere göge sigdirilamayan yattara nin yapmadigi kalmadi. ama adam iki bacak hareketi yapti hemen hersey unutuldu. bence ibo onun yaptiklarinin 10 da birini yapmadi ve bu takima faydali olacaktir
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim