Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ibrahim Ege

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ibrahim Ege

?brahim Ege ile ilgili tüm yorumlar bu ba?l?kta...

Sahada her zaman gömek istedigim futbolcu...

cok kosuyor iyi mücadele ediyor ve yürekle oynuyor...
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Tambir asker... ne görev verirsen onu yapiyor benim çok hosuma gidiyor bu futbolcu gerçekden 2-3 sne sonra yildiz olacak.
      Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
      Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

10 senelik kontrat yapmak gerek !!!

gelecegin starlarindan...

teknik kapasitesini artdirirsa, felaket oyuncu olur (ins.) [img]smileys/smiley32.gif[/img]
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

oyununu bende begeniyorum.ya su kadroya bak her oyuncu öbüründen iyi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Bu topcu asil teknik kapasitesi yuksek die alindi beyler...

ama adam gaz cikti... eger teknigini %100 yansitirsa

ibrahim EGE yi Real Madride kaptirabilirizzz...(

Yorum

Tam bir dadas.Erzurumdayken ayagina top gelince kimse çitini bile çikarmiyormus...

Yorum

Ayni tempoyu sürdürürse ve simarmazsa 2 sene içinde Milli takimin degismez elemani olur.

Yorum

Ben adami canli canli iki maç izledim.Adam nasil öyle deli gibi gidiyor adamin ayagina giriyor.Tam bir Savasçi.Takimda tutulmasi lazim.Uzun süreli kontrat yapilmasi lazim.
                  KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                    <T>
                    <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

Ikinci ligden gelip trabzonspor gibi sampiyonluga oynayan bir takimda oynamak kolay degil bu tip futbolcular hayellerindeki takima geldikleri anda ilk onbirde oynamak icin mevkiler ve roller ne olursa olsun fark etmez yeterki takimda yer bulabilsinler zaten yildiz oyuncular caliskan hirsli topu kapip hemen kendilerine veren oyunculari severler ibrahimde gokdeniz yattara fatih gibi oyunculara top ayagina gelir gelmez topu onlara cikariyor kendisine oynasa ya firca yiyecek yada kadroya giremeyecek onun icin acemilik donemlerinde hammallik yaparak biraz pistikten sonra ustaliga terfi eder. emre belezoglu genc milli takimlarda oynarken maradona sitilinde oynuyordu ama hagi ile oynamaya baslayinca kendine has goze hos gelen hareketlerini birakip(biraktirmislarda olabilir!!!)deyisik bir oyun sitili ile kadroda gormustuk yeni yeni usta olmaya basliyor ama ben bazi dogustan yetenekli teknik oyuncularin kendine ozgu dogal ozelliklerinin hocalari tarafindan koreltiliprobotlastirilmasina karsiyim. saygilar

</TD></TR>
                    <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

iyi bir oyuncu ve takimimiza çok faydali fakat Trabzonsporun ne demek oldugunu tam kavrayamadigina inaniyorum
                      75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                        <T>
                        <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                        <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

o gelecegin Ünali olacak insallah...TS nin orta sahasindaki dinamosu olacak

Yorum

orta alanda o olmadigi zaman hüseyine çok is düsüyor...

ben hala ona inanamiyorum ya... O ne ciger ya nasil bu kadar kosmayi beceriyor anlamiyorum ya
                            seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

Merhaba, Ibrahim EGE iyi futbolcu, kaliteli, yüregi ile oynuyor ve çok cesur. Bunlar artilari ancak Ilk geldiginde Fanatik gazetesine yaptigi röportaj sonrasi ( kendi agzindan : "Amacim 4 büyüklerden birinde forma giymekti, simdiki amacim ise 3 büyükler sonra Avrupaya gitmek) kendisini bu talihsiz açiklamasindan sonra hiç sevemedim ve Trabzonsporumuzun formasini kendisine yakistiramiyorum. Hala kalbim agriyor. Yorum sizin.Inanin ilk firsatta Trabzondan gidecektir.

Bugün formanin hakkini veriyor,aldigi paranin da; helal olsun. Ama ben onu hiç sevmeyecegim ya da digerlerinin Fatihimin, Gökdenizimin, sotamin, ünalimin yanina hiç koymayacagim. Kendisine saygiysa eyvallah. Kardesimizdir. Saygilarimla.zisinoli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim