Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Millete niye hakaret ediyorsun o zaman?
    millete hakaret etmiyorum millet bana troll diyor ben kendimi millete anlatamıyorum ben diyorum iyi giden takıma operasyon yapıyorlar altını oyuyorlar burak bahane diyorum derdimi kimse anlamıyor

Yorum

• İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mevzu burak değil hayrettin hacısalihoğlu istediğini indirip istediğini kral yapıyor burak gitsin sırada başka oyuncu var
      Burada Burak gitsin diyen 100 kisiden en az 90 tanesi Hacısalihoğlu'nu da Aralik ayindan sonra kulüpte görmek istemiyor.
      Burak iyi bir golcü ama karakteri bes para etmez bir adam.
      Olay bu kadar basit.
      Millete saydiriyorsun da, bunu da bil yani.

Yönetimler gelir geçer, kimsenin adami olmayacaksin.
      Son 2 yonetimden sonra, ne kadar çok yanlışı olsa da Ağaoğlu ve ekibi Trabzonspor'u ayağa kaldirmak için bir yol izliyorlar.
      Ve bunda da su dakikaya kadar kısmen başarılı oldular.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Ne yapip ne edip Abdülkadir'i bu karaktersizin yanindan uzaklastirmak lazim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Burak’ın derdi ne açıklasın, ne bu yakın zamanda klüpten 2,5 mio€ almışsın 15 mio TL para. Daha neyin derdindesin?
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Arkadaşlar sabahtan beri okuyorum hh yi verip veriştirosunuz geçmişten günümüze kadar bakın hhnin Kulubü zarara uğratmamıştır bence karşılaştırmaları başkalarıyla yapın

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Bu vatandaş kendini TS'den üstün görüyor da o yüzden. Sosa bile kabullendi TS büyüklüğünü Burak Yılmaz hala kabul edemedi. Bugün de bunu tribüne çağırıp destek vermişler. Allah bilir malum şahıslardır yine.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Evetttt bugün de rutin dileklerimize başlayalım.

Acele şekilde A takım kadrosundan uzaklaştırılmalı.
                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Artık bu foruma girmeme kararı aldım yani düşüncelerimi söylüyorum troll olduk olalım bakalım yeterki Trabzonspor başarılı olsun umarım dediklerim çıkmaz hayırlı akşamlar diyorum kalın sağlıcakla

Yorum

Artık bu foruma girmeme kararı aldım yani düşüncelerimi söylüyorum troll olduk olalım bakalım yeterki Trabzonspor başarılı olsun umarım dediklerim çıkmaz hayırlı akşamlar diyorum kalın sağlıcakla
                    DkWE0zHXsAI0YX8.jpg
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Kadro dışı bırakmayıp kaptanlığı almanın Burak'ın yaptığı triplerden bir farkı yok. Burak da kaptanlık için yanıp tutuşuyordu...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hh-burak olayı ne
                        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar Burak’a destek vermiş... Bizden bir halt olmaz bir kez daha anladım. Şu elemana tepki gösterip sesini kesmek varken destek veriyoruz .
                          Ağasarlı_61

Yorum

• Kaptanlığının alındığı resmi olarak mı açıklandı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Artık bu foruma girmeme kararı aldım yani düşüncelerimi söylüyorum troll olduk olalım bakalım yeterki Trabzonspor başarılı olsun umarım dediklerim çıkmaz hayırlı akşamlar diyorum kalın sağlıcakla
                              Allah'a emanet ol qral.
                              Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• Kusura bakmasın o “kral” diyenler... Dalkavukluk bile bir sınır gerektirir.
                                Şu kadar mevzudan sonra tesise gidip destek vermek gel suratımıza et demekten pek farklı değil.

Gerçekten bitik bir nesil...

Yorum

Çalışıyor...
                                X