Bir taneniz yönetime giydirsin geldiklerinden beri oyuncuyla uğraşıyorlar neden Sosa ile uğraşmıyorlar bu kadar adilik olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonuna kadar bir kuruş istemiyorum. Sonra dava açar hem serbest kalır hem de tüm paramı faiziyle alırım demek istemiş.)
Yorum
-
İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir taneniz yönetime giydirsin geldiklerinden beri oyuncuyla uğraşıyorlar neden Sosa ile uğraşmıyorlar bu kadar şerefsizlik olmaz
Sosa da üç aşağı, bes yukarı Burak ile ayni paralari aliyor.
Ama Sosa işine geldiği zaman sakatim diyerek, her cani istediğinde özel uçağıyla Istanbul'a kaçmıyor.
Ama Sosa ben bu takimdan üstünüm diye tesislerde aga gibi gezinmiyor.
Ki Sosa ile Burak'in kariyerini kiyaslamaya kalksak, Burak gülünç duruma düşer.
Ki bu sene de adam Allah var takimla sahlanmaya başladı.
Sosa'nin alinmasi için gecen sene transfer başlığında bildigin kamp kurmustum.
En cok da beni mutlu etti bu performansı.
Anlayacağınız durduk yere kimse Burak ile uğraşmıyor.
Paşanın keyfi bozuldu.
Nerede Rıza, nerede Ersun diye tesislerde sinirli sinirli geziniyormus en son alinan bilgilere göre.
Bu saatten sonra da resmi olarak aciklanmasa da, gayri-resmi olarak Burak kadrodışı bırakılmıştır. Devre arasına kadar da forma yüzü göremez.
Tesisleri sadece antrenman için kullanır.
Burak ile Trabzonspor ilişkisi bitti.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 20:37.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA Milli Takım'da da sorun prim değil diyordu. Nedir sorun acaba, neden hep sorun oluyor merak ediyorum- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi kendini ifşa etmissin.
Sosa da üç aşağı, bes yukarı Burak ile ayni paralari aliyor.
Ama Sosa işine geldiği zaman sakatim diyerek, her cani istediğinde özel uçağıyla Istanbul'a kaçmıyor.
Ama Sosa ben bu takimdan üstünüm diye tesislerde aga gibi gezinmiyor.
Ki Sosa ile Burak'in kariyerini kiyaslamaya kalksak, Burak gülünç duruma düşer.
Ki bu sene de adam Allah var takimla sahlanmaya başladı.
Sosa'nin alinmasi için gecen sene transfer başlığında bildigin kamp kurmustum.
En cok da beni mutlu etti bu performansı.
Anlayacağınız durduk yere kimse Burak ile uğraşmıyor.
Paşanın keyfi bozuldu.
Nerede Rıza, nerede Ersun diye tesislerde sinirli sinirli geziniyormus en son alinan bilgilere göre.
Bu saatten sonra da resmi olarak aciklanmasa da, gayri-resmi olarak Burak kadrodışı bırakılmıştır. Devre arasına kadar da forma yüzü göremez.
Tesisleri sadece antrenman için kullanır.
Burak ile Trabzonspor ilişkisi bitti.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
Bakın ne buldumScreenshot_20180911-205455.jpg
Yavaş dön yiğidim hızına dünya yetişemiyor.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son falcon_61 tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 20:53.
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildiSenin gibi ceza yememek için bir şey yazmıyorum ancak neler söylemek istediğimi anlamışsındır. Hayal dünyanı geniş tutabilirsin.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın ne buldum[ATTACH]16211[/ATTACH]
Yavaş dön yiğidim hızına dünya yetişemiyor.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak IYI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületroll filan diyorsun benim Trabzonspor sevgimi kimse ölçemez ben bu takım için canimı veririm ben bu takımın iyi olmasını istiyorum yönetim istemiyor
Yorum
Yorum