Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başka hiçbir konuda organize olamayan taraftarın burak konusunda bu kadar hızlı organize olup reaksiyon vermesi ilginç. Motivasyon kaynakları nedir acaba, taraftarın geri kalanı merak içinde
    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.09.2018, 22:13.

Yorum

• 1 puanlık kazancını dağıtsa mermiye kafa atacak insanlar var. Çok da şaşırmamak lazım.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın takım kaptanı sorumluluklarını taşımadığı gerekçesiyle, kendisinden bu görev alınmıştır.
        Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, ''Bu akşam gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızda Trabzonspor Kaptanının hem futbolcu arkadaşlarına, hem de yeni nesil genç Trabzonsporlulara örnek olması gerektiğinden hareketle, profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'dan kaptanlık görevinin alınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir” dedi.
        “Ayrıca, oyuncularımızın gerek yazılı ve görsel yayın organları gerekse sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda daha dikkatli davranmaları hususunda gerekli uyarılar yapılmıştır” diyen Kafkas, “Bu doğrultuda profesyonel futbolcularımızın açıklamalarında disiplin ihlali gerektiren durumlar olması halinde, yönetmelikler gereği cezai yaptırımların uygulanacağının altını bir kez daha çizmek isterim” diye konuştu.

Yorum

• Umarım daha fazla uzamaz bu konu.

Yorum

• Rezalet bir süreç yönetimi.

Yorum

• Tadı kaçtı artık bu durumun bunu söyleyeceğinize kadro dışı bırakın olsun bitsin bari bu nedir ya..

Yorum

• Paramizla rezil oluyoruz bunun gibi karaktersiz herifler yuzunden
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Trabzonspor'un itibarı her şeyden önce gelir. Kaptanlığın alınması olumlu fakat kulüpten ve taraftarlardan özür dilemediği takdirde kadro dışı bırakılmalıdır. Devre arasında da tek bir gün geçirmeden bu kulüpten defolmalı.

TS'de oynayan bir futbolcu kulüple restleştiğinde hatta daha da fazlası bu kulübü her hareketiyle aşağıladığında sokağa adım atamayağını bilerek haddini aşmamalı. Buna cüret bile edememeli ama bazı tek hücreli taraftarlar sağ olsun yine çapsızlık örneği sergileyip adama destek olmaya gitmişler sözde. Sırf bu çapsızlar yüzünden adam geldiğinden beri önüne gelene posta koyuyor takımı ezikliyor. Burak'a gidip destek olan çapsızlar TS kulübünü karşısına aldığını idrak etmekten yoksunlar. Keşke yaka paça dışarı atılsalardı o tesisten.

Neyse yetmez ama evet diyorum kaptanlığının alınmasına. Bir an önce çıkıp af dilemeli kulüpten. Ancak bu şartla efendi efendi takılabilir devre arasına kadar aksi halde dediğim gibi kadro dışı kalmalı bu karaktersiz.

Yorum

• Bu adam hangi vasfından dolayı Trabzonspor’a kaptan oldu? Önce bunu bi öğrenebilsek

Yorum

• Bu arada profesyonel futbolcu vurgusu çok iyi olmuş. Zeyyat Kafkas'ı tebrik ediyorum. Sen Trabzonspor'un maaşlı çalışanısın, köpek gibi itaat edeceksin. Kafana göre açıklama yapamazsın, artık başta Muharrem Usta yok karakter yoksunu.

Yorum

• Kankasi Barış yurduseven tarafından ölesiye savunuluyor.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adam hangi vasfından dolayı Trabzonspor’a kaptan oldu? Önce bunu bi öğrenebilsek
                          Vasıfla kaptan olma durumları 90'larda kaldı...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yönetimin de kafası biraz karışmaya başlamış. Ağaoğlu başta sadece ''kırıldım darıldım'' diyerek konuyu çok eşelememişti ama şu iki günde Burak'ın tüm şeceresini ortaya dökerek, kaptanlığını alarak olayı daha dramatize etmeye başladılar.Hoş, 2.kaptanlıktan almanın anlamı ne kadar derindir ne kadar vurucudur orası da manasız.
                            Daha fazla manasızlıklar peşinde kovalamaya nereye kadar devam edeceğiz.Sebep ne sonuç ne şimdi?
                            2 sene daha sözleşmenin olduğu adamla ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Ya 1 ay içinde söz konusu ödeme yapılamayacağı anlaşıldı,Burak serbest kalacak atalım taraftarın önüne sıyrılalım düşüncesindeler ya da ne anlamadım.
                            Her neyse bu noktadan sonra kim haklı kim haksızdan ziyade yönetimin derdi ne, ne yapmak istiyorsa bir an önce karar vermeli.Şu toplum mühendisliği yapma, kamuoyu oluşturma işleri mide bulandırıyor.

Yorum

• Trtspor'da Serkan Reçber adında bir canlı var konuşabiliyor. Eğiticisi çok güzel eğitmiş. Pavlov kıskanmıştır.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sezon başı transfer politikası için yönetimi çok sevdim olması gerekeni yaptılar zeki ve özkan hoca olayında cinlerim tepeme çıktı hele tff olaylarını saymıyorum bile ama burak konusunda takındıkları tavır felaket hoşuma gitti arada usta'yada laf yedirdiler güzel oldu, çok güzel oldu.

yavaş yavaş sindire sindire eziyorlar önce sözleşme detayları sonra kaptanlığın alınması ve açıklamada gerekli mesaj verildi ceza konusunda.

artık burak ya çenesini kapatıp işini yapacak yada kadro dışı kalacak ki her türlü acı olacak onun için.

şunuda söyleyim şu tablo hoş değil aslında sosyal medyadan oyuncusu ile kavga yapan kulüp konumundayız ama olsun güzel giydiriyor yönetim. karakteri bu olanın anlayacağı dilden konuşuyor. sopayı elinden düşürmeyeceksin yoksa tepene çıkar bu tipler.

birde hala burak'ı savunan tipler var Allah kurtarsın sizi insanlığın yardım edemeyeceği kadar vahim durumdasınız
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

Çalışıyor...
                                X