Burak'ın gidişini sadece ekonomik sebeplere bağlamak yanlış olur. Burak gitmeli çünkü 2 sene önceki milli takımda yaşanan "abi" muhabbeti Trabzonspor'da da yaşanmasın. Sadece burak çok alıyor diyip ekonomik bahanelerin arkasına sığınılmamalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarıda ki maçta Emre abisi sahadaydı ama 2 tane salladı Başakşehire ???- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Şimdi çarşı çıkar bir bildiri daha yayınlar bu sahtekarı istemiyoruz diye yine bizim elimizde patlar bomba
Biz de bu taraftar kitlesi oldukça daha çok aşağılanıriz biz
Çok güzel bir söz var Burak'ın Trabzon taraftarına yaşattıklarıyla ilgili
"Gül yüzüne .."
Ha Burak'ın Bjk işi olur da yatarsa beyefendi başlar ınstagramda duygusal "kral gitme" "o günler seninle geri dönecek " romantizminde videolar beğenmeye
Hatta sosyal medyada algı ve gündemi belirleyen bir çete var ya hani futbolcuların menfaatçi askerleri onlar da elleri klavyede bekliyordur gelecek talimat ışığındaEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 01:38.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Kişiliğini ve futbolculuğunu zerre sevemedim, elimde değil. Kanaatimce, özellikle bizim gibi yerli oyuncu sayısının fazla olacağı takımlarda Arda ve Burak gibi lobisi olan ve kabile reisi gibi takımdaki yerlileri etrafında toplama potansiyeli olanlardan uzak durmak lazım. Ayrıca bu tür futbolcuların şımartılmışlığını kameralara konuşurkenki mimiklerinden ve tavırlarından kolayca anlayabilirsiniz ki çok sinirimi bozan bir durum. Kısacası epey itici biri benim için ve umarım takımdan ayrılır. Zira futbol benim için sadece gol ve puan değil. Burak varsa maçta, izlerken geriliyorum.
Özellikle İstanbul'a gidecekse, ki Çin'e tekrar gitmez herhalde, cüzi de olsa bir para getirmeli. Hem gitsin diyorsun hem de para istiyorsun diyenler olabilir;evet para getirmeli! Bizim için fedakarlık yapmış olabilir fakat biz de onu "Burak Yılmaz" yaptık. Çinde mutsuzdu, İstanbul'da alıcısı çıkmayınca biz aldık. Yani onun bizde ne kadar hakkı varsa en az bizim de onda o kadar hakkımız var;yok öyle bonservisini alıp gitmek.
Yorum
-
İyi golcü, kötü futbolcu. Giderse golcülük özelliğini doldurmak zor olacak geçmişteki gibi, artık adam akıllı bi forvet alsınlar bi zahmet.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Çin'den 10-15 milyon euro geliyordu ne oldu şimdi kargalara bedavaya mı gidecekmiş, 3.5m euro verdik aldık enayi miyiz niye bedavaya bırakalım ? Haberlere inanmıyorum, maaşını 2 milyona düşürürler devam ederler ya da 7-8 milyona satarlar. Bedavaya bırakırsa hem de rakibe bırakırsa Ağaoğlu büyük ayıp eder, sert eleştiriler alır. Gönderdiği gün Demba'yı getirirse ancak o zaman eleştirmem."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bedava elden çıkacak, istesek de istemesek de bu olacak. Bjk bonservis vermemek için elinden geleni yapar.En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 11:06.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
Yorum