Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kızıyoruz ediyoruz ama hakkını yemeyelim. Adam net golcü. Topa ne zaman vuracağını çok iyi biliyor. Roda ile beraber oynamalı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımı düşünen adam onazi'ye alkişlayıp moral verir maç kopmuş zaten. Ama kafada gol krallığı var kendini düşünüyor, bu tip hareketler birikiyor takımın ortamını bozuyor.
      Olayın gol krallığı mevzusu olduğunu çok düşünmüyorum. 4-2 olduğunda her ne kadar çoğumuz maçı kopardık diye düşünsek de son dakikalarda topu tamamen Kasımpaşa'ya bıraktık. O pozisyondan sonra 10 dakika daha maç oynandı. Özellikle şişirdikleri toplardan kazara bir gol yesek son dakikalar büyük panik içerisinde geçerdi. Burak şahsi şov yapmak isteyebilir ama takımı önemsediği de ortada. Eskiden olsa Rodallega'ya o frikikleri kolay kolay bırakmazdı...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Golcülükte ligin en iyisi. İster kabul edelim ister etmeyelim.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olayın gol krallığı mevzusu olduğunu çok düşünmüyorum. 4-2 olduğunda her ne kadar çoğumuz maçı kopardık diye düşünsek de son dakikalarda topu tamamen Kasımpaşa'ya bıraktık. O pozisyondan sonra 10 dakika daha maç oynandı. Özellikle şişirdikleri toplardan kazara bir gol yesek son dakikalar büyük panik içerisinde geçerdi. Burak şahsi şov yapmak isteyebilir ama takımı önemsediği de ortada. Eskiden olsa Rodallega'ya o frikikleri kolay kolay bırakmazdı...
          Artık niye yapıyorsa çok itici, hele o kadar süre ofsaytta beklediği yetmiyormuş gibi topa vurması olayı sürdürmesi iğrenç, illa mide bulandıracak.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence attığı her gole para aldığı için ondan o kadar çırpındı malum bunlar yevmiye ile geçinen insanlar.Ayrıca ben takımı düşünen yerli oyuncu olduğunu düşünmüyorum yabancılar daha çok düşünüyor takımı.

Yorum

Takımı düşünen adam onazi'ye alkişlayıp moral verir maç kopmuş zaten. Ama kafada gol krallığı var kendini düşünüyor, bu tip hareketler birikiyor takımın ortamını bozuyor.
              Onazi niye pası vermiyor peki ? Asıl sorgulanması gereken bu, o pozisyonda her kim olursa olsun o pası verecek arkadaş. Hep bu boşvermişliğimiz yüzünden kaybediyoruz, zaten maç bitmişmiş moral verecekmişmiş. 5 i bulmuşsun atacaksın o kadar. Attığı golden sonra Onur u düşünen adama bu maç özelinde takım ortamını bozuyor demek acımasızca kusura bakmayın.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onazi niye pası vermiyor peki ? Asıl sorgulanması gereken bu, o pozisyonda her kim olursa olsun o pası verecek arkadaş. Hep bu boşvermişliğimiz yüzünden kaybediyoruz, zaten maç bitmişmiş moral verecekmişmiş. 5 i bulmuşsun atacaksın o kadar. Attığı golden sonra Onur u düşünen adama bu maç özelinde takım ortamını bozuyor demek acımasızca kusura bakmayın.
                O da şov uzatti da uzatti. morali onazi'ye versin. Bu yine ofsaytta kalır diye son ana kadar bekleyip kaybetti al sana neden.

Yorum

• Bu çocukta da bu var. Atıyor...

Yorum

• Ya arkadaş hafta boyu takımla çalışıyosun bi sakatlığın birşeyin yok neden hiç pres yapmıyor bu adam top rakipteyken,Rodellega'da senle yaşıt adam köpek gibi koşuyor bide buna bakıyorum eli belinde yürüyüş modunda.

Tamam golcüsün bitiriciliğin var ama bu takımı 10 kişi oynatamazsın top rakipteyken, köpek gibi koşacaksın yada kenara başka yolu yok, adam resmen küçük görüyor bizi şu adamı FT'nin eline ver köpek gibi yırtar kendini bize gelince dedem gibi gezin pozisyon oldumu yardır.

Yorum

Artık niye yapıyorsa çok itici, hele o kadar süre ofsaytta beklediği yetmiyormuş gibi topa vurması olayı sürdürmesi iğrenç, illa mide bulandıracak.
                      Orada kafa gitti sanırım. Enteresan bir tepkiydi...

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence attığı her gole para aldığı için ondan o kadar çırpındı malum bunlar yevmiye ile geçinen insanlar.Ayrıca ben takımı düşünen yerli oyuncu olduğunu düşünmüyorum yabancılar daha çok düşünüyor takımı.
                      Burak'ın sözleşmesinde gol attıkça ekstra para alır diye bir madde yok sadece 10 gol atması halinde eski kulubünün bonus kazanma durumu var. Yalnız o maddenin geçerliliği bundan sonraki tüm sezonlar için geçerli mi emin değilim. En azından kulüp bu detayı paylaşmadı. Aynı durum Avrupa'ya katılım için de sözkonusu. Normalde Burak'ın bonservisi 3.5 milyon euroya alındığında gayet makul demiştik. Fakat 500 bin euroluk % 50 devamlılık ve gol bonusları her sezon için geçerliyse, Avrupa'ya katılmadığımız takdirde bile Burak takımda kaldığı zaman 5 milyon euroya çıkıyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya arkadaş hafta boyu takımla çalışıyosun bi sakatlığın birşeyin yok neden hiç pres yapmıyor bu adam top rakipteyken,Rodellega'da senle yaşıt adam köpek gibi koşuyor bide buna bakıyorum eli belinde yürüyüş modunda.

Tamam golcüsün bitiriciliğin var ama bu takımı 10 kişi oynatamazsın top rakipteyken, köpek gibi koşacaksın yada kenara başka yolu yok, adam resmen küçük görüyor bizi şu adamı FT'nin eline ver köpek gibi yırtar kendini bize gelince dedem gibi gezin pozisyon oldumu yardır.
                        TV den görülmemiştir muhtemelen ama Ünal Hoca 3-4 kere fırça kaydı Burak'a. Biri hava topuna çıkmıyor diye, diğeri pres yapmadı diye. Ötekileri hatırlayamıyorum. Kenardan uçan kafa atacaktı Burak'a.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hoca sahada Burak’a fırça atıyorsa helal olsun valla çok hoşuma gitti.

Sahaya çıkacak elinden gelenin en iyisini yapacak varını yoğunu ortaya koyacak. Yok öyle ben ağayım ben paşayım.

Madem profesyonelsin, ihtar mihtar çekiyorsun çıkıp herkes gibi mücadele edeceksin, taraftar sana daha müsamaha göstermez.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• beyler her oyuncunun bir oyun tarzı vardır bu tarzıda oyuncunun ıstatıstıklerını orataya cıkarır burak futbolculuk hayatında pres yapan ve kosan bir oyuncu hıc olmadı aynı tanju, jardel gibi bu adamın yetenekleri bitiricilik uzerine cok ust duzeyde bizim takımında tam olarak ıhtıyacı olan sey buydu hala da bu biz bu sorunu cardozo da da gideremedik oda aynı bu sekılde pres yapmayan kosmayan bir oyuncuydu buraktan cok yanlıs sey beklıyorsunuz... bu mac için eleştireceksem tek bir konuda eleştirirm takım 4-2 one gecmıs ebubakan oyuna alınmıs ve takım gerı cekılmıs belli ki kontra atak ile atak yapacagız sen kontra atak oyununa cok uygun oldugun için hoca seni tercih etmis karsı takım ceza sahamıza ablukaya almaya calsırken topu kaptırıyor aaa burak orta sahanın ilerisinde bildiğin ofsaytta beklıyor ?? ya arkadas gelsene orta sahaya orada sana top gelse zaten ofside olacak bunu bılmeyecek kadar salak olamazsın
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Rahatsız oluyorum sahada görünce fakat şu da bi gerçek ki 4. golü takımda atabilecek başka birisi yok.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rahatsız oluyorum sahada görünce fakat şu da bi gerçek ki 4. golü takımda atabilecek başka birisi yok.
                                sadece takımda değil, ligde atacak da adam yok. problem de tam bu zaten. kendisi de bunun farkında olduğu için karakteri böyle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X