Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önce castillo şimdi burak çok önemli oyuncular takım için dün birkez< daha anladık bunu kral umarım en kısa sürede döner
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• Çok şık bir gol attı,o pasta aradan sıyrılıp öyle bir dokunuşla gol atmak ince iş.

Lakin çok hırslı başladığı anda sakatlandı.Sahada kalsaydı gidişat çok farklı olabilirdi.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Tendinit, performansını büyük ölçüde etkileyecek ve tekrarlayan bir sakatlık.

Bugün Durica'lar, Gökdeniz'ler, Emre'ler 37 yi gördüler. Sende en az 3 yıl performanslı oynarsın. Kendine çok iyi bakman gerek.

İnşAllah en kısa sürede takıma katılırsın Kral. Bize lazımsın.
        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Milli takim arasinda dinlenmesi çok iyi olur. Bence stresle alakali olarak aşiri zorlanma oldu. Yoksa konya maçinda daha çok zorlamişti fizik olarak. Aşiri motivasyon vardi maç başlangicinda. Burak bile stresli düşünün diğer oyunculari. Bu maçtan sonra bir daha bu şekilde bir heyacan yaşayacağimizi zannetmiyorum. Çok iyi bir tecrübe oldu. Bundan sonra daha soğukkanli ve rahat oynayan bir takim bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tendinit, performansını büyük ölçüde etkileyecek ve tekrarlayan bir sakatlık.

Bugün Durica'lar, Gökdeniz'ler, Emre'ler 37 yi gördüler. Sende en az 3 yıl performanslı oynarsın. Kendine çok iyi bakman gerek.

İnşAllah en kısa sürede takıma katılırsın Kral. Bize lazımsın.
            Tendinit miymiş? Her sakatlık gibi boyutuna göre değişmekle birlikte bir sporcu için zor bir durum.

16 yaşımdan 23 yaşıma kadar çektim. Sol dizim öyle bir haldeydi ki artık yürürken eklemden ses geliyordu. Diz kapağını güçlendiren bant ve ilaç tedavisiyle atlattım çok şükür. O dönemden sonra basketbolu da bırakmıştım.

Şimdi doğru teşhis ve tedaviyle en iyi şekilde atlatacaktır Burak.

Geçmiş olsun.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bi açıklama yapsalar iyi olacak, Adama ne oldu kimsenin haberi yok. Başkanımız doktor, sponsorlarımız hastane ama oyuncumuzun sağlığı ile ilgili tek açıklama yok.
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İnşallah ciddi bir durum yoktur...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Takimin %50 si. geriye kalani beraberlik.

Yorum

• Ersun Yanal maç sonu Beinsports'a yaptığı açıklamada sağ kasığında tendinitleri nüksetti gibi bir ifade kullandı.

Öncesindede olan bir problem olduğu gerçeği açık.

Bende uzun süre Aşil Tendiniti ile mücadele ettim ne kadar illet bir sorun olduğunu biliyorum.

Burak'ın söylediğim gibi kendine çok iyi bakması lazım.
                    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tendinit miymiş? Her sakatlık gibi boyutuna göre değişmekle birlikte bir sporcu için zor bir durum.

16 yaşımdan 23 yaşıma kadar çektim. Sol dizim öyle bir haldeydi ki artık yürürken eklemden ses geliyordu. Diz kapağını güçlendiren bant ve ilaç tedavisiyle atlattım çok şükür. O dönemden sonra basketbolu da bırakmıştım.

Şimdi doğru teşhis ve tedaviyle en iyi şekilde atlatacaktır Burak.

Geçmiş olsun.
                      Cevap sanaydı da sayfaya yazmışım farkında olmadan

Yorum

• Burak ve Kucka’nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama
                        21.8.2017 16:37

Bu Haberi Paylaş :

Dün akşam Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız karşılaşmada oyuncumuz Kucka’nın yüzüne aldığı darbe sonucunda burnunda çökmeli kırık tespit edilmiş olup, bugün yapılan operasyonla çökme düzeltilmiştir.
                        Kucka kendisi için hazırlanacak özel maskeyle çalışmalara katılabilecektir. Yine aynı karşılaşmada kasığında oluşan ağrı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Burak Yılmaz’a ise yarın MR çekimi gerçekleştirilecektir.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Neden mr sali cekiliyor hastaneden sira mi alamamislar

Yorum

• Instagram'dan cok guzel hikayeler paylaşıyor. Adam mutlu
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Keyifler yerinde

Yorum

• Kral seni çok seviyorum kraaaaaaaaaal!

Yorum

Yükleniyor...
                                X