Böyle bir dönüş yok, Henry misin be !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dk golü zaten her zamanki Burak gollerinden. Ancak kafa golü ondan alışkın olmadığımız bir tarzda idi.
Attığı gollerin haricinde al-veri, top tutması vesaire işler de yaptı. Buna çok şaşırdım. Hatta iki de asistlik pası var, golle sonuçlanmayan.
Beronun pasında kaçırdığı gol hiç yakışmadı, tam onluk bir pozisyondu.
Bu şekilde devam ederse lige damga vurur. Maşallah diyelim.HAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDakika bir ofsayt bir. Aha Burak geri döndü dedim
mac sonunda da 2 ofsayt, ikiside burak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
-
önce klübü soktugu batagı açıklasın forma istemiyoruz ondan almasınİlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]14116[/ATTACH]
konu ile alakası olmadığı için özür dilerim ama aktif başlık burası olduğu için bu özel fotoğrafı atayım dedim
sadri şener gibi davet beklemeden gidenlerden.
fotoğraf benim değil.ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
Sayın Burak Yılmaz, Gomis 2 gol atarak krallıkta 'bende varım' demiş ne düşünüyorsunuz?
-Gomis mi? Demiş mi? La gomisim hau havalara..
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 16.08.2017, 17:44.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum