Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Futbol olarak ne katar bilmem ama severim kendisini, o yüzden sevindim gelmesine. 2010da hayatım çok daha güzeldi, o günlere dair her şeyi seviyorumdur belki bilmem. Ama karakter konusunda bir kısım şikecilere giden ortasahalardan iyidir bunla eminim, ki çok güzellemeleri yapılırken o malum kişinin karakterinden hep şüpheci oldum.En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 06.08.2017, 01:45.#
Yorum
-
Bonservisi gayet makul fakat alacağı ücretin kulubümüzün mevcut şartlarında savunulacak bir tarafı yok. Ha Burak'ı Çin'den koparıyorsanız mecburen bu paraları vereceksiniz. İnşallah bu rakam maksimumdur herhangi bir bonusu yoktur. Burak Çin'e gitmeden önce GS'den maç başılarla 4 milyon euro alıyordu ve sözleşmesi 2019'da bitiyordu. Biz ilave bir sene daha oynatmış olacağız. Burak fizik gücü itibariyle 34 yaşında da çok rahat oynar ama sakatlık durumu ne olur soru işareti. BJK, FB ve GS'nin oyuncu ücretleri ortada, fakat bu takımların gelirlerinin bizim 4-5 katımız olduğu da unutulmamalı. Bizim bu rakamları hiçbir zaman yakalama şansımız yok ancak sportif başarılarla bu makası yarıya indirebiliriz. Burak inşallah atacağı gollerle buna katkı sağlar. Aksi takdirde golsüz geçen her maçında eleştiriler çığ gibi üstüne yağacaktır...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Gelmesini istemeyenlerdendim fakat hiç bir zaman hain olarak da görmedim. Giden oyuncunun geri gelmesine karşıyım, messi olsa dahi. Bundan sonra bize kendisine başarılar dilemek kalıyor. Umarım başarılı olur.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Çok sevinçliyim hayırlı olsun BJK maçında attığı golden sonra kendimi kaybetmiştim o sezon yaşadıklarımız unutulmaz onun duygusallığıyla imza törenini izlerken hafiften gözlerim doldu"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
Yorum