Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğrusu “mlgr” Halk arasında promil geçiyor diye yazdım.
    bakin 20 mlgr yazsaniz herkes anlar, siz 0,2 promil yazacaginiza 20 promil yazdiniz

yani 2 bin mg/dL
    fark bu kadar ufak iste
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kral atacak , kaptan tutacak 3 puan bizim olacak ALLAH'ın izni ile
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• E aslım Burak/ı o zaman!!

Eğer maddi hasarlı bir kaza olamasaydı ve burak ordan kaçsaydı tamam sonuna kadar vuralım Burak'a

ama adam kimseye zarar vermemiş ve sebebi bilinmez olay yerinden kaçmış gitmiş.

Siz buna ister bol etinin korkusu deyin ister alkol deyin ister ehliyeti yoktu deyin.

Kanunen işin cezası ne ise o verilir.

Hem Burak ile beraber mi içtiler sabaha kadar bu insanlarda bu kadar eminler burak'ın alkollü olduğundan?

Yorum

• Saha dışında ve özel hayatında yaptığı yanlışlarla değil, saha içinde yaptığı doğrularla değerlendirmek gerek.
          Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Gece kulübünde eğlenmiş midir? Olabilir, tabi ki mümkün bu.

Bu durum kimseyi ilgilendirir mi? Asla ilgilendirmez. Tüm vatandaşlar istedikleri şekilde eğlenebilir, gezebilir, sabahlayabilir.

Biz Trabzonspor'a verdiği katkı üzerinden yorum yapacağız. Gerisi hiç doğru bir değerlendirme olmaz.

Yorum

• Arabayı kiraladığı o. çocuklarla içli dışlı olması canımı sıkıyor. Aynı ekolden Ardanın da transferinin konusunun geçmesi tüy dikiyor üzerine.

Şike mücadelemiz ve Abdulkadir olmasa inanın nefret edeceğim kulüpten...
              En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 00:05.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Istediği kadar gol atsın kendisine kral demeyeceğim demiştim. Büyük golcü ama takımda olsun istemezdim. Trabzonspor şaibe barındırmayan adamlarla dolu, saf ve temiz bir takım olmalı. Kaza yerini terk etmek şaibe uyandırır, doğrulugunu bilmiyorum ama "bilmiyordum terk etmemem gerektiğini " şeklinde açıklamalar yapmış ise tamamen saçmalık ve hiç inandırıcı değil. Hukuken alkolludur diyemezsiniz fakat insanlarin kafalarinda olusan algiyi da degistiremezsiniz. Bircok insan alkollu oldugunu dusunuyor, sevindirici tek olay ise herhangi bir kimsenin sağlığına zarar gelmemesi. Emrah Serbes vakasi yasayabilirdik belki de. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyleyeyim. Burak'in çevresi de belli. Kendisi büyük golcü kabul ama keşke hiç geri dönmeseydi. Profesyonel bir sporcunun ozel hayati tabiki olmalı. Bizi hiç ilgilendirmez. Özel hayatında alkol de alabilir fakat alkollü arac kullanamaz. Sezon içerisinde 4-5lere kadar dışarda olamaz. Profesyonel futbolcunun kendine bakması gerek. Başkasi olsa para cezası gibi yaptirimlar konuşuluyor olabilirdi ama Burak 'ın kredisi çok fazla. Gündeme bile gelmedi. Ezcümle Burak'in alkollü değilse bile o saatte profesyonel bir futbolcu olarak sezon içerisinde dışarıda olması doğru değil bana göre.
                En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 00:13.
                TRABZON SPOR

Yorum

• ilk kaza yapan oyuncumuz ozellıkle gece kaza yapan oyuncumuz burak degil sonda olmayacak hadi uyuyun
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Kral dikkat et kendine. Sevenin çok biliyorsun.
                    *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Burak YILMAZ oley!

Yorum

• Bu alkollü olduğu için kaçtı diyenlere diyorum ki eğer alkollü ise kan tahlilinde çıkar herşey ister 1 gün geçsin ister 2 gün illa üfleme ile ölçülmüyor alkol

Yorum

• beni içmesi ilgilendirmez eğer bir sıkıntıu yaratmışsa hatası varsa yönetim gizlice konuşur cezasını verir sorumsuzluğu yapmışsa.

ben oyununa bakıyorum kötü oynasa bile bizim topçumuz geçmiş olsun insan hayatıdır bu hatta fbnin topçusu da olsa kaza yapsa insandır geçmiş olsun deriz bir canlı ve bir hayat başından kötü bir şey geçmiş
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• sorun burağın gecenin bir vakti bir kazaya karışması değil, sorun bazı oyuncularının bazı hareketlerine müsamaha gösterilmesinin ileride yol açacağı sıkıntılar.

Sadece bugünü değil yarınlarıda düşünmek lazım. Bazı egolar Trabzonspor ruhunu bastırmaya çalışırsa o zaman buralara gelipte kızmaya hakkımız yok
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Kral, emaneti geri al bu hafta.

Yorum

• 2+ yazıyorum kral.. Sen at biz coşalım
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X