Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi güne ait bilmiyorum fakat muhtemelen kıyafetten ötürü demişler. Selçuk, Burak'la olan fotoğraftakinin aynısını giyiyor. Tarih önemli tabi.
    belki de 8 numara fakirleşti.aldığı paranın hayrını göremıyor ve her zaman aynı tişörtü yıkatıp giymek zorunda

Yorum

• Bizim taraftara müstehaktir.
      Adam gol kralliginda acik ara önde gitmesine ragmen hem burada
      hemde mac izledigim mekanlardaki Trabzonsporlular adama etmedik hakareti birakmiyorlardi.
      Üzüldügüm su ki, "Galatasaray Trabzonspor'dan istedigi her oyuncuyu alir" seklinde bir
      düsüncenin insanlarda olusmasi.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Burak Yılmaz: Beşiktaşlıyım, Trabzonspor için ölürüm, kesseniz kanım sarı kırmızı akar, En Büyük Lokomotif Moskova
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Twitterda Trabzonspor fotograflarını kaldırmadan önce kaldır o fotografları yazdım

4 dk Oğuzhan Hasar ‏@oguzhanhasar61
          @byilmaz17 Kaldırdığın iyi oldu

1 sa Oğuzhan Hasar ‏@oguzhanhasar61
          @byilmaz17 Kaldır o Trabzonsporlu fotograflarını. Avrupaya gidecekmiş ... Senin Avrupan bu kadar işte
          En son SensitiveLord61 tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 16:46.

Yorum

• Benim tek zoruma giden şey, bu insanların Şenol Güneş Hocamıza yaptıkları vefasızlıktır... Yahu hiç mi Allah'tan korkmazsınız, sizin buralara yükselmenize en çok vesile olan Şenol Hoca'dır.. O olmasaydı yerlerde sürünürdünüz, ama sizde o yürek yokmuş demek ki...

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Twitterda Trabzonspor fotograflarını kaldırmadan önce kaldır o fotografları yazdım

@byilmaz17 Kaldır o Trabzonsporlu fotograflarını. Avrupaya gidecekmiş ... Senin Avrupan bu kadar işte
              Sende profilindeki Burak resmini kaldır

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twitterda Trabzonspor fotograflarını kaldırmadan önce kaldır o fotografları yazdım

Giydiği o Milli Formayı Kaldırdığın fotoğraflardaki Trabzonspor Forması sayesinde giydin Nankör!

Yorum

• GS'ye transferi kesinleşti mi??

Yorum

• En çokta alay konusu olmamız koydu..Adamlar şampiyon kadromuzu topladılar...

Yönetim uyumaya devam etsin..

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim tek zoruma giden şey, bu insanların Şenol Güneş Hocamıza yaptıkları vefasızlıktır... Yahu hiç mi Allah'tan korkmazsınız, sizin buralara yükselmenize en çok vesile olan Şenol Hoca'dır.. O olmasaydı yerlerde sürünürdünüz, ama sizde o yürek yokmuş demek ki...
                      Bir ekleme daha yapayım...

Fatih Tekke'nin gol rekorunu kırması için çok hevesliydim, rekor sahibi olduğu zaman çok sevinmiştim.. Şeytan diyor şöyle bir beddua et: 'Keşke ayağı kırılaydı da o gol rekorunu kıramasaydı.' Ama adı üstünde şeytan işte, lafı dinlenmez

Keşke Fatih Tekke'de kalsaydı rekor... Bu rekorun Burak'ta kalmaması lazım.. İnşAllah adam gibi bir futbolcumuz kırar en yakın zamanda bu rekoru..

Yorum

• Böyle olacağı, süper final zamanı malum 8 numara ile sürekli istinye parklarda oturmasından, taraftarla sataşmasından belliydi. Burak efendi kendince vicdanını rahatlattı. Önce takım arkadaşlarına sataşmalar el kol hareketleri, daha sonra taraftarla havaalanında sürtüşmeler. Basın da sağolsun sürekli Burak transferini yazdı ki Burak'ın arası iyice TS ile açılsın. Öyle de oldu. Taraftar başladı Burak'a sallamaya. Sonra ben Avrupaya gideceğim dedi, 5 milyonu az bulan TS yönetimi parayı peşin isteyince aklınca onlar bana kolaylık sağlamadı ben de giderim istediğim yere mantığıyla hareket etti. Gs'li oldu. Vicdanı rahat mı? Bence değil. Burakcım bu yaptığın savunma mekanizmaları. Dünya yuvarlak. 360 derece yani. Döner dolaşır aynı yere gelirsin, hani bize geldiğin nokta vaarya. Oraya. her türlü husumet ve başarısızlık seninle olsun.

Yorum

• Şampiyon olduğumuz sezon attığın golleri hatırladıkça sana sallamaya dilim varmıyor..

Yorum

• Yapılan son derece mesnetsizce bir davranıştır. Trabzonlu olmayanalar için Trabzonspor genellikle gelip geçici bir heves veya yükselmek için kullanılan bir basamak olmaktadır. Şenol Güneş te bu basamakları tırmanmada yardımcı olabilecek ve katkı sağlayacak en önemli teknik adamlardan birisidir bu ülkede. Burak Yılmaz isimli şahıs da bu duruma harfiyen uymuştur. Bundan dolayı yapılan son derece mesnetsizce bir davranıştır. Trabonspor taraftarına yakışan ise kimsenin haketiğinden daha fazla değerli olan zamanımızı almamasıdır.
                            özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• Geri döner mi bilinmez. Ama eğer dönerse, efsane olur...
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• önce yumruk icin özür dilesin
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X