Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence 4.5m € + Sonraki satıştan %25 pay ile satılsın 5m€ ya verileceğine.(Gitmesin tabiki , illaki gidiyorsa mevcut şartlarda)
    Yada yönetim otursun Burakla serbest kalma ücretini 10m€ya çıkarsın. Dünya çapında golcü oyuncu 5m€ ya satılırmı yahu.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kalsan dert gitsen dert
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yolun Acik olsun Kral !

Yorum

• Benim için Fatih Tekke neyse sende osun artık .
          Her şey istediğin gibi olur inşallah .
          Bizi unutma adamım .

Yorum

• Burak'a yeni takımında başarılar diliyorum. Yönetimin bundan önce de olduğu gibi gidenlerin yerini bile dolduracağına inanmıyorum.

Yorum

• Keşke gitmese diyorum.Onu izleme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum.O sadece bu sezon değil şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonunda şampiyonlukta çok büyük emek harcadı.Unuttunuz mu kırık burunla maça devam edip son dakika golüyle bize galibiyeti getirdiği Beşiktaş maçını? Unuttunuz mu haftaiçi beyin kanaması riskiyle müşahede altına alınıp haftasonu yine son dakika golüyle bize galibiyeti getirdiği Galatasaray maçını?

Bizim onu sevdiğimiz gibi onun da bu şehri nasıl sevdiğini her demecinde dile getirdi ve şimdi de sözünde duruyor Avrupa'ya gidiyor.Bu yüzden onu hakettiği gibi bir uğurlamayla gönderelim.Kendi açımdan keşke gitmese diye üzülüyorum.Ama onun için seviniyorum sonuna kadar hakkıdır.Yolun açık olsun kral.İnşallah kendine yakışır bir takıma gidersin.

Tek kızdığım nokta 5 Milyon Euro'ya giderse bize çok büyük yazık olacaktır ki bu bana göre yönetimin hatasıdır...
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• eyvallah kral...yolun acik olsun.

Yorum

• Gideceği en başından beri belliydi ama Sadri Şener ve Nevzat Şakar kendilerini kandırıp durdu. Ya da onlar da gideceğini biliyordu ama taraftar tepki göstermesin diye böyle konuşup durdular. Benzer konuşmaları geçen sene Selçuk için de hatırlıyoruz. İtalya ligi yerine İspanya'da oynayabilmesini isterdim ama onun için hayırlısı neyse o olsun...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Giderse gitsin yahu....

gitmek isteyen gider yerine Umutu alırız olur biter...
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Giderse gitsin yahu....

gitmek isteyen gider yerine Umutu alırız olur biter...
                      Sonra tartışma çıkınca da "sevmek zorunda değilim" demeniz abesle iştigaldir. Umut'un konusu dahi yokken sarfettiğiniz cümlelere bakın. Yazık yahu, sadece yaşınıza hürmet ederim. Ötesi yok...

Yorum

• Yolun açık olsun Burak. Fazla sevemedim seni, ama takıma olan katkını yadsıyacak kadar nankör değilim. Umarım başarılı olursun Avrupa'da...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonra tartışma çıkınca da "sevmek zorunda değilim" demeniz abesle iştigaldir. Umut'un konusu dahi yokken sarfettiğiniz cümlelere bakın. Yazık yahu, sadece yaşınıza hürmet ederim. Ötesi yok...
                          Eleştiremeyecekler mi yahu.

Umut da Burak da has Trabzonsporludurlar.
                          Bu takımın son şampiyonluğunun mimarlarıdırlar.

Yolu açık olsun yabancıya da gitmiyor zaten. "Lazio" antudaki lakabımız
                          Özkan SÜMER

Yorum

• hayırdır arkadaşlar burak 5 yıllık sözleşme imzaladı da biz mi bilmiyoruz yoksa sizin doğa üstü güçleriniz var da ondan mı biliyorsunuz burak'ın gittiğini?
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• 5milyona serbest kalma maddesi var ama twiter da 7.5 milyon euro lafı geçiyor inş öledir.

Yorum

• yolun açık olsun kral en azından bize yamuk yapmadın yurtdışına gidiyorsun
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X