5 milyon euro maddesinin kaldırılması icin birşeyler yapılmalı, sezon sonu yaklaşıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanju rekoru için kaç gol gerekiyor?
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haber yalan..
Burak Yılmaz'ı Madrid almaz..
Ne yapsın o kadasr forvet adamı var.
ben ingiltereye gitmesi taraftarıyım burağın. arsenal e giderse, henry gibi olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet hattında, bir ronaldo ya daha hayır demez real madrid
ben ingiltereye gitmesi taraftarıyım burağın. arsenal e giderse, henry gibi olabilir.
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleingilterede bu kadar gol atamayabilir ama ispanyada her türlü atar
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet hattında, bir ronaldo ya daha hayır demez real madrid
Burak Yılmaz iyi oyuncu ama dünya yıldızı degil..
arsenal vb takımlara 5 e giderse gurur duyarım 17 numaralı formasını da alırımBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Kolay kolay isim yazan forma almazken geçen sene antep deplasmanından sonra (kasım 2010) Burak forması almıştım. Çok seviyorum, bi yerlerde eleştiren birini gördüm mü ayar oluyorum ama real madridde,arsenalde oynayabileceğini düşünen taraftara da aklım sırrım ermiyor açıkçası.Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartmayin sizde ne Henrysi ne Arsenali ne Madridi.Burak Valencia,Atletico,Roma,lazio,Schalke gibi Takimlarda oynayabilir.soldado,klose,totti,falcao...
Seviyoruz kendisini has adamdır, iyi golcüdür, gözümüzün bebeğidir ama yurt dışında gidebileceği takım maximum anzhiSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabartmayın diyorsun ama huntelaar ve raul'un olduğu takımda oynatıyorsunsoldado,klose,totti,falcao...
Seviyoruz kendisini has adamdır, iyi golcüdür, gözümüzün bebeğidir ama yurt dışında gidebileceği takım maximum anzhi
Bu da biraz fazla zalimce olmadı mı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanju rekoru için kaç gol gerekiyor?
10 gol gerekiyor ve onumuzdeki maclarin cogu zor maclarFutbolcularımızı SAHİPLENELİM !
Yorum
-
Ben Burakın rekor kırması için gol atmasına karşıyım....
Takımının başarısı için atsın rekor gelirse gesin....
Tanju 39 golü attığınjda gol krallığı için atmadı takımı şampiyon oldu kendide gol kralı oldu...
Şota ve takım arkadaşlarının son haftaya kadar gol krallığı umurlarımnda değildi. ne zaman şampiyon olamayacağımız belli oldu herkes Şotaya çalıştı kral olması için. ve son hafta 5 gol atarak şampiyon oldu..
Ama şimdi Burakın krallığı takımın her şeyin önüne geçti ve bu büyük bir tehlike...
Önce takım sonra Burak...
Bu takım sadece Buraktan ibaret değil....
Önce galibiyet sonra Burak olmalı diye düşünüyorum...
Aksi takdirde hepimize zarar verir kendiside dahil....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Burak bizden ayrılacaksa Hollanda seçeneğini düşünmeli. Bence Hollanda iyi olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum