Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 milyon euro maddesinin kaldırılması icin birşeyler yapılmalı, sezon sonu yaklaşıyor.
    Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• sivas maçında en az3 gol atacak
      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Tanju rekoru için kaç gol gerekiyor?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tanju rekoru için kaç gol gerekiyor?
          10 gol gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu haber yalan..
            Burak Yılmaz'ı Madrid almaz..
            Ne yapsın o kadasr forvet adamı var.
            forvet hattında, bir ronaldo ya daha hayır demez real madrid

ben ingiltereye gitmesi taraftarıyım burağın. arsenal e giderse, henry gibi olabilir.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben ingiltereye gitmesi taraftarıyım burağın. arsenal e giderse, henry gibi olabilir.
              ingilterede bu kadar gol atamayabilir ama ispanyada her türlü atar

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ingilterede bu kadar gol atamayabilir ama ispanyada her türlü atar
                evet. ama ingilterede kendini daha çok geliştireceğini düşünüyorum.fizik kondisyon açısından

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne Henry'si ya. burak ile Henry kıyaslama yapmayalım bile
                  Burak Yılmaz iyi oyuncu ama dünya yıldızı degil..
                  arsenal vb takımlara 5 e giderse gurur duyarım 17 numaralı formasını da alırım
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Kolay kolay isim yazan forma almazken geçen sene antep deplasmanından sonra (kasım 2010) Burak forması almıştım. Çok seviyorum, bi yerlerde eleştiren birini gördüm mü ayar oluyorum ama real madridde,arsenalde oynayabileceğini düşünen taraftara da aklım sırrım ermiyor açıkçası.
                    Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Abartmayin sizde ne Henrysi ne Arsenali ne Madridi.Burak Valencia,Atletico,Roma,lazio,Schalke gibi Takimlarda oynayabilir.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abartmayin sizde ne Henrysi ne Arsenali ne Madridi.Burak Valencia,Atletico,Roma,lazio,Schalke gibi Takimlarda oynayabilir.
                        abartmayın diyorsun ama huntelaar ve raul'un olduğu takımda oynatıyorsun soldado,klose,totti,falcao...

Seviyoruz kendisini has adamdır, iyi golcüdür, gözümüzün bebeğidir ama yurt dışında gidebileceği takım maximum anzhi
                        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abartmayın diyorsun ama huntelaar ve raul'un olduğu takımda oynatıyorsun soldado,klose,totti,falcao...

Seviyoruz kendisini has adamdır, iyi golcüdür, gözümüzün bebeğidir ama yurt dışında gidebileceği takım maximum anzhi

Bu da biraz fazla zalimce olmadı mı

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tanju rekoru için kaç gol gerekiyor?
                            Playoff dahil olmayacaksa zor gozukuyor rekor
                            10 gol gerekiyor ve onumuzdeki maclarin cogu zor maclar
                            Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !

Yorum

• Ben Burakın rekor kırması için gol atmasına karşıyım....

Takımının başarısı için atsın rekor gelirse gesin....

Tanju 39 golü attığınjda gol krallığı için atmadı takımı şampiyon oldu kendide gol kralı oldu...

Şota ve takım arkadaşlarının son haftaya kadar gol krallığı umurlarımnda değildi. ne zaman şampiyon olamayacağımız belli oldu herkes Şotaya çalıştı kral olması için. ve son hafta 5 gol atarak şampiyon oldu..

Ama şimdi Burakın krallığı takımın her şeyin önüne geçti ve bu büyük bir tehlike...

Önce takım sonra Burak...

Bu takım sadece Buraktan ibaret değil....

Önce galibiyet sonra Burak olmalı diye düşünüyorum...

Aksi takdirde hepimize zarar verir kendiside dahil....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Burak bizden ayrılacaksa Hollanda seçeneğini düşünmeli. Bence Hollanda iyi olur
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X