Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abitoğlu golü Burak'a yazmış fakat gol Popov'un.
    Farketmez Abitooğlu'nun yazdığına gider gol 3 gol kısa günün karı.. İyi oldu iyi

Bu arada düzeltilmiş sanırım Galatasaray - Antep maçında Selçuk'un attığı gol Kazım'a yazılmıştı hakem tarafından hala gol Kazım'ın gözüküyor..
    En son Sefa tarafından düzenlendi; 11.02.2012, 00:24.

Yorum

• Krallık zaten cepte, iki hedef kaldı... Yapabilirsin Burak!

Yorum

• Ilk attigi penaltidan sonra reklam panolarina ciktiginda cok sert bakiyordu, birden bi gulmeye basladi cok komigime gitti, sempatik oldugu bi andi
        Gollerinin devamini bekliyoruz kral.....
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En az 2 gol bekliyorum bu akşam, kolay gelsin
            Hiç kırmaz beni sağolsun

Yorum

• Gol attigi sürece kimsenin birsey demeyi hakki yok. Umuta kiziyorduk atamiyor diye. Simdi golleri siralayan biri var onada birsey takiyorlar.

Ya gol attigi icin seversiniz desteklersiniz yada isliklayip onu burdan kovarsiniz. Karar sizde.
              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• 8 mac kaldı. İlk önce 31i geç sonra 35 sonra 39 neden olmasn playofflarla beraber gecebilir.
                7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Bu macta Burakta gelisme gordum, asist yapmak icinde ugrasti.
                  Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                  Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                  Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• * Şimdi Burak kaç gole ulaştı, ilk golü antepli atmış galiba, Hakem kime yazdıysa o mu geçerlidir ?
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Şimdi Burak kaç gole ulaştı, ilk golü antepli atmış galiba, Hakem kime yazdıysa o mu geçerlidir ?

27 gol. O gol Popov'a yazıldı.

Yorum

• Adam Reis Beyler dağılın..

Yorum

• * Hala eleştiriliyor ya ne diyeyim bilmiyorum, millet saçını başını yoluyor golcüm yok diye biz olanı yerden yere vurmaya çalışıyoruz !
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Şimdi Burak kaç gole ulaştı, ilk golü antepli atmış galiba, Hakem kime yazdıysa o mu geçerlidir ?
                            maç 4-0 tescillendigi için popovun kendi kalesine attıgı gol colmana yazılabılır...çunku top ondan gelio yanı korner vuruusundan...he belkı tff golü burak'a jest yapabilir yazar... nebilim
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Birinci goldeki sevinci her seyi özetliyor. Burak hakkinda yazilan cizilen negatif seylerin hepsi fasafiso..
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maç 4-0 tescillendigi için popovun kendi kalesine attıgı gol colmana yazılabılır...çunku top ondan gelio yanı korner vuruusundan...he belkı tff golü burak'a jest yapabilir yazar... nebilim
                                Golün Colman'a yazılması baya bir absürd olur. Kurallar hükmen mağlup olan takımın gollerini geçersiz kılıyor, o takımın oyuncularının kendi kalesine attığı golleri değil. Kaldı ki maç raporu linkini paylaştım gol Popov'a yazıldı...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X