Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takima biraz yardim et, ve penaltilari Colmana birak.Genclere atar Golünü.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bir karede Lig Tv eli belinde beklerken gösterdi, maç oynanırken. Tam olarak sahada onu yaptı. Penaltı kaçırması da ilahi adalettir. Mücade etmez, oyun dışı davranırsan karşılığını alamazsın. Bu kadar top kaybına rağmen. Kendini eğer takımın üzerinde görüyorsan da Good Bye.
      Ayrıca bir sezonda 2 penaltıyı Umut kaçırsaydı şimdi neler söylüyor olurduk kim bilir?
      7

Yorum

• Kötü oynayabilirsin,gol de penaltı da kaçırabilirsin buna hakkın var...bu takımda emeğin çok fazla ama eli belinde sahada öylece durman yakışmıyor sana...Ayrıca sahadaki diğer oyuncular senin çocuğun filan değil takım arkadaşın ortak amacınız var maç kazanmak unutma...unutturma...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Son maclarda saha icinde fazla konusmaya basladi. Ayip oluyor takim arkadaslarina.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Burak'ın fizik olarak beyin olarak yorgun olduğunu düşünüyorum.. Sadece Burak değil herkes yorgun , Şenol hocamızda isyan etti bu durum nedeniyle.. Bu kadar sıkışık maç programımı olur takım ilk kez Bjk maçından sonra bukadar dinlenebildi.
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• Burak koçum biraz sakinlik ve sabırlılık anlayışlılık gösterirse arkdaşlarına farka giderken bir maçta rahatken arkadaşların sana çook gol attırırlar merak etrme sen.Rekoru takma kafana sen yeterki önce Allah sonra trabzonspor de yeter bize
              https://www.saltanatmt2.com.tr/
              https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
              https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Lig Tv'nin çizgisi yine yamuk !

- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• O pozisyon görünenden daha net ofsayttı tam o hızadan izliyordum maçı..

Yorum

• kotu oynamasina birsey demiyorum..attigi 30 golede saygisizlik yapmak istemiyorum ama
                    bazen takim arkadaslarina diklenmiyor mu,
                    iste o zaman benim sarteller atiyor.hele volkana bagirdigi bir pozisyon vardi..
                    adamin etrafinda uc tane sivasli var volkana bana niye atmiyorsun diyor..
                    sadece volkana degil takimdaki herkese ayni seyi yapiyor..
                    senol hocanin manevi oglu oldugu icin bir tepkide gormuyor..burak bu hareketleri baska buyuk
                    bir takimda yapsin aninda kesik yer..
                    birde toplari kaptirdiktan sonraki o vurdumduymaz halleri..beni olduruyor..
                    bu yorumlari bu mac icin yapmiyorum..
                    umarim sezon sonunda iyi bir fiyata satarlar..

Yorum

• 'Futbol nasıl oynanmamalı'nın örneğini gösterdi.

Yorum

• Ben sana 30 gol atamasin demedim.....
                        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Burak Volkanı falan mı kıskanıyorsun anlamadım ama bi bencillik var sende. İkili mücadelelerin hala gelişmedi 30 hafta oldu ya... Bide her pozisyonu gol yaparmışsın gibi sana pas atmayan arkadaşlarına kızıyorsun olmuyor.. Bu takımda tek sen yoksun..

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kotu oynamasina birsey demiyorum..attigi 30 golede saygisizlik yapmak istemiyorum ama
                            bazen takim arkadaslarina diklenmiyor mu,
                            iste o zaman benim sarteller atiyor.hele volkana bagirdigi bir pozisyon vardi..
                            adamin etrafinda uc tane sivasli var volkana bana niye atmiyorsun diyor..
                            sadece volkana degil takimdaki herkese ayni seyi yapiyor..
                            senol hocanin manevi oglu oldugu icin bir tepkide gormuyor..burak bu hareketleri baska buyuk
                            bir takimda yapsin aninda kesik yer..
                            birde toplari kaptirdiktan sonraki o vurdumduymaz halleri..beni olduruyor..
                            bu yorumlari bu mac icin yapmiyorum..
                            umarim sezon sonunda iyi bir fiyata satarlar..
                            Volkana kizdigi pozisyonda bana niye attin icin kizdi. Volkan orda daha müsait bir pozisyondaydi. Adam 30 gol atmis yine begenilmiyor yine begenilmiyor yine begenilmiyor...
                            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Volkana kizdigi pozisyonda bana niye attin icin kizdi. Volkan orda daha müsait bir pozisyondaydi. Adam 30 gol atmis yine begenilmiyor yine begenilmiyor yine begenilmiyor...
                              iyimser bir yaklaşım olmuş.

Bence niye tek top bana oynamadın da, daha sonra verdin diye kızdı
                              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Yahu arkadaşlar bu saha içinde bağırma çağırma işlerini bu kadar abartmayın.Halı saha maçı oynasanız birbirinize etmediğiniz laf kalmaz bu kadar önemli bir maçta o adamlarında sinirlerinin gerilmeye hakkı yok mu ?

Bernd thijs vardı hani Fatih Tekke bana tokat atıp bana abi diyeceksin dedi demişti bir aralar hatırlar mısınız ?Fatihin bu yaptığı çok yanlış bir şeydi ama onu efsane olarak kabul etmeyen biri var mıdır sanmıyorum.

Yani siz Burak sahada bağırdı çağırdı diye yok şımardın,yok ...ün kalktı derseniz biraz haksızlık etmiş olursunuz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X