Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kusura bakma Burak.
    Her hafta bir olay.
    Röportajlarındaki efendi adamı sahada kaybetme!
    50 gol de atabilirsin ama burası fb bjk gs değil!
    Adamlığını kaybetme!

Yorum

• geçen haftadan daha iyiydi. burakın daha kısa gole gitmesi lazımdı geçen haftalar adam geçmeye çalıştıkça topu ezdi ama bu hafta attığı gollerde yaptığı gidi daha çabuk ve düzgün vuruşlar denedi, şanssızlık atamadı penaltılar dışında ama çok yaklaştı. hep böyle yapması lazım karşı karşıya kaldığında ister çapraz ister ortadan vurması lazım çünkü bunu çok iyi yapıyo. penaltı pozisyonunda da bence direk vurmalıydı geçmeyi denememeliydi. burakla ilgili bu kadar çok şey yazmamın eleştirmemin nedeni onun kral olmasıdır rekorlara koşmasıdır. çok istiyorum onun 39 gol rekorunu kırmasını. biraz daha yaklaştı bugün kaldı 12 gol. hadi kral devamı gelsin seriye bağla
      TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hami Mandiralinin dedigi gibi Burak Yilmaz ilk olarak paylasmayi ögrenmeli...Paylasimci olmak dünyanin en güzel duygularindan biridir...
        Bence örnek verilecek son isimdir Hami Mandıralı.

Paylaşım ve Hami.

Enteresan.
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bugün sadece gol sevincini ve geçen haftaki gibi olmayışını beğendim.

Yorum

• Bence orda rakibe karşıydı o hareketler tavırlar falan..Takımdan birine öyle şeyler diyeceğini sanmıyorum herkesin bu kadar iyi arkadaşlık ortamı var dedği yerde..
            aynen aynen

Yorum

• Burak ın attığı 2 gol yazılacak dimi. Hükmen 4-0 oldu herhalde maç

Yorum

• Yine birçok kişiyi kapak etti.HELAL.

Yorum

• Kime sövdü orda o çok merak ettim ya
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak unal.hso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yine birçok kişiyi kapak etti.HELAL.
                    Ne yaptı da kapak etti onu anlamadım?

Yorum

• Umarım 2 golunude sayarlar...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne yaptı da kapak etti onu anlamadım?
                        Anlamaya çalış o zaman.

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umarım 2 golunude sayarlar...
                          2 golü bırak ben 3 bekliyorum.. Popov'un golünü Abitoğlu kesin Burak'a yazmıştır..

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence orda rakibe karşıydı o hareketler tavırlar falan..Takımdan birine öyle şeyler diyeceğini sanmıyorum herkesin bu kadar iyi arkadaşlık ortamı var dedği yerde..
                            Açıkçası bana da öyle geldi , ilk görünce rakip oyuncuya sinirlendi sandım fakat daha da görme şansımız olmadı zaten.

Maça gelecek olursak 2 golle kapattı haftayı , etti 27.
                            İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 golü bırak ben 3 bekliyorum.. Popov'un golünü Abitoğlu kesin Burak'a yazmıştır..
                            Abitoğlu golü Burak'a yazmış fakat gol Popov'un.
                            En son Özge tarafından düzenlendi; 10.02.2012, 22:34.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

Anlamaya çalış o zaman.
                              Anlatırsan anlarım. Burak burada ne için eleştiriliyordu haberin var değil mi?

Yorum

Yine birçok kişiyi kapak etti.HELAL.
                                Sevgili kardeşim, maçı televizyondan izlediysen pozisyonda kurduğu cümle içinde g.. kelimesi geçiyordu. Ya da şöyle diyelim argoca olan kapak ettinin yine argoca olanı.
                                Bu kelimeyi takım arkadaşına da etse kulübeye de etse yaptığı ayıptır. Attığı golleri tebrik ettik ediyoruz. İkinci yarıda oynadığı top ortada. Gol attı, pas atmaya çalıştı, gol kaçırdı. İyi niyetiyle iyi oynadı.
                                Eğer ben Burak o kelimeyi dedi diye, kapak edileceksem varsın edileyim. Ahlakım kalsın!
                                En son agahozlu tarafından düzenlendi; 10.02.2012, 22:38.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Çalışıyor...
                                X