İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
burak trabzonspor sansini iyi kullanacaktir ve o ortamida görüp yasayinca iyi bir trabzonsporlu bile olabilir cagdas gibi..umarim istanbul un ne oldugunu görmüstür..hem trabzonspor da oldukca iyi paralarda kazanabilirler.takimda selcuk un olmasi onun icin önemli bir arti..maclarda kanatlarda pek sans bulacagina inanmiyorum..bazi maclarda ikinci forvet olarak girebilir oyuna..bazen performasi düsen bir umut un yerine yada uyum saglama döneminde verimsiz bir teo nun yerine girebilir..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Demir tesislerinden iyidir.FOREVER
TRABZONSPOR
Yorum
-
Insallah basarili olursun...!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ben burak a iki sene once yasanlardan dolayi kizmiyorum cunku ne yasandigini bilmiyorum.. zaman itibariyle baskan hepimizi burak in karekterinin zayif olduguna inandirmisti, tipki defalarca kendi basarisizligini ortmek icin birilerini karaladigi ve hedef gosterdigi gibi..o yuzden suan 2 sene oncesinde kendisine duydugum ofkeyi duymuyorum, bu tiyatrolari defalarca izledim cunku.. zafer de karektersizdi ve kulubun kapisindan iceri giremezdi baskana gore ama sakat sakat takimin basinda hoca bile yokken alindi.. bunun gibi bircok ornek var. demek ki her olay baskanin soyledigi gibi gelismiyor
burak formasinin hakkini verdigi surece baska mevzulara takilmam sahsen.. yararli olsun yeterEn son ESER tarafından düzenlendi; 02.02.2010, 21:38.
Yorum
-
Bjk'nin eski Hocası Jean Tigana Burak'ın çok önemli bir yetenek olduğu dile getirmişti,hatta bulundugum her takımda burak gibi yetenekle çalışmaktan mutluluk duyacağını dile getirmişti..Şahsen Tigana tam bir yetenek avcısıdır,onun iyi dediği bir futbolcu iyidir..O yüzden Burak ın yeteneklerine güvenenlerdenim..
Yorum
-
Aslında Selçukla beraber transfer ediyorduk onu Manisadan ama Burak febenin gazına gelip oraya gitti aklı başına gelmiştir inşallah da adam gibi çıkar topunu oynar yoksa bizdede barınamaz inşallah futboluyla bizlere kendini kabul ettirir...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Sinan_Ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba yarin burak oyna mi yada manisa macinda =?
Yorum
-
İlk cıkıs yaptıgı zaman santrafor oynuyordu Antalyasporda..
Sırtı donuk oynayabilen hava topları alabilen bir oyuncu..
Bence asıl mevkisi olan forvette yararlanmalıyız..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum