Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir futbolcunun Trabzonspor yerine 3 İstanbul takımından birini tercih etmesinde şaşılacak birşey yok. Aşkım baki, ama ben de olsam oraya giderdim. Oynarsın, oynayamazsın, gönderilirsin, orası tartışılır. Ama en az İbrahim Üzülmez kadar topçuluğu olduğu kesin adamın, niye şansını İstanbul'da denemek istemesin ki? Bu noktada Trabzonspor'un alabileceği 3 tip adam var zaten:
    1- Gözü açılmamış, yolun başında, yetenekli
    2- Futbol oynamak isteyen, artık biraz da olsa aşmış, yetenekli
    3- Sıradan.
    3. grubu her zaman alırsın. Hatta bazen Colman gibi olanları bir de ikna etmen gerekir. Diğerlerini "düşürmen" lazım. O yüzden, hiç çocuğa boşu boşuna kızmayalım. Denedi, olmadı. Olabilirdi de, yemedi. Hoş geldi sefa geldi. Bence iyi topçu ama çok iyi topçu olmak için hala çok eksiği var. Ben olsam bjk'nin Holosko'yu kullandığı gibi kullanırım. Biraz aklını başına alırsa çok katkı sağlayıp yeniden milli takıma bile yükselebilir.

Takımın yakışıklılık katsayısını artırması da değinmeden geçilmeyecek bir özellik
    adam istanbulu tercih etmiş olabilir ama burak'a yüklenmemek lazım yönetim ve teknik heyetin zamanında trabzonsporu tercih etmeyen bir futbolcuyu bence prensip olarak istememesi gerekir.o futbocu zidan veya maradona dahi olsa.
    FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• burak trabzonspor sansini iyi kullanacaktir ve o ortamida görüp yasayinca iyi bir trabzonsporlu bile olabilir cagdas gibi..umarim istanbul un ne oldugunu görmüstür..hem trabzonspor da oldukca iyi paralarda kazanabilirler.takimda selcuk un olmasi onun icin önemli bir arti..maclarda kanatlarda pek sans bulacagina inanmiyorum..bazi maclarda ikinci forvet olarak girebilir oyuna..bazen performasi düsen bir umut un yerine yada uyum saglama döneminde verimsiz bir teo nun yerine girebilir..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nevzat Demir tesislerinden iyidir.
        samandra da idman yaptığımızı düşünemiyorum.
        FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Insallah basarili olursun...!
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Alanzinho, Engin, Umut gibi ŞenolGüneşle yeniden doğacak...

Yorum

• noldu fbye gittinde surttunmu burnunu yere anlamisindir herhalde yaptigin hatayi...
              İnsan ol evlat!

Yorum

• ben burak a iki sene once yasanlardan dolayi kizmiyorum cunku ne yasandigini bilmiyorum.. zaman itibariyle baskan hepimizi burak in karekterinin zayif olduguna inandirmisti, tipki defalarca kendi basarisizligini ortmek icin birilerini karaladigi ve hedef gosterdigi gibi..o yuzden suan 2 sene oncesinde kendisine duydugum ofkeyi duymuyorum, bu tiyatrolari defalarca izledim cunku.. zafer de karektersizdi ve kulubun kapisindan iceri giremezdi baskana gore ama sakat sakat takimin basinda hoca bile yokken alindi.. bunun gibi bircok ornek var. demek ki her olay baskanin soyledigi gibi gelismiyor
                burak formasinin hakkini verdigi surece baska mevzulara takilmam sahsen.. yararli olsun yeter
                En son ESER tarafından düzenlendi; 02.02.2010, 21:38.

Yorum

• Allah yardımcın olsun!
                  Hamiş

Yorum

• Bjk'nin eski Hocası Jean Tigana Burak'ın çok önemli bir yetenek olduğu dile getirmişti,hatta bulundugum her takımda burak gibi yetenekle çalışmaktan mutluluk duyacağını dile getirmişti..Şahsen Tigana tam bir yetenek avcısıdır,onun iyi dediği bir futbolcu iyidir..O yüzden Burak ın yeteneklerine güvenenlerdenim..

Yorum

• Aslında Selçukla beraber transfer ediyorduk onu Manisadan ama Burak febenin gazına gelip oraya gitti aklı başına gelmiştir inşallah da adam gibi çıkar topunu oynar yoksa bizdede barınamaz inşallah futboluyla bizlere kendini kabul ettirir...
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• inşallah hayırlı olur...

Yorum

• acaba yarin burak oyna mi yada manisa macinda =?
                          TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• İlk olarak Sinan_Ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acaba yarin burak oyna mi yada manisa macinda =?
                            ilk 11 de olmaz... ama 2-0'ı, 3-1'i bulursak ikinci yarı oyuna girebilir.. B.Memişi Z.Yeleni düşündüğümüzde Burak'ın iyi bir alternatif olduğu orta çıkıyor.. Alanzinho, Engin-Gabric 'in yerine girebilir..

Yorum

• Güveniyorum Burak'a. Kendisini futbola versin yeter ki. Yeteneklerine güveniyorum.

Yorum

• İlk cıkıs yaptıgı zaman santrafor oynuyordu Antalyasporda..
                                Sırtı donuk oynayabilen hava topları alabilen bir oyuncu..
                                Bence asıl mevkisi olan forvette yararlanmalıyız..
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Çalışıyor...
                                X