Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca bu adamı sezon sonuna dek beklemediğine göre ligin ilerleyen haftalarında sıkça görev verecek demektir..

En azından mantıklı düşününce böyle olması lazım..

Ben sağ kanatta görev alacağını düşünüyorum, bekleyelim görelim
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol Hoca bu adamı sezon sonuna dek beklemediğine göre ligin ilerleyen haftalarında sıkça görev verecek demektir..

En azından mantıklı düşününce böyle olması lazım..

Ben sağ kanatta görev alacağını düşünüyorum, bekleyelim görelim
      Yattara ve Tayfunun yoklugunda, Buragin gelmesi iyi oldu. Serkan veya Ömer oynayamasa, alternatifimiz var en azindan.
      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Umarım katkısı olur Ts de kalıcı olmak istediğinden bahsediyor )) ondakı bu u dönüşün nedeni ne acaba bır zamanlar bizi Fb ye değişmişti

Ama bırde şunu merak ediyorum Burak nereli kaardenizli değilse Fb ye değişmesi anormal değil ...bende benıde Ts yada Fb den bırı ıstese Ts ye gıderım neden Fb ye gıdeyım...ondada Istanbul hobılıği olabılır ))) zorlada olsa geldi ... umarım katkı sağlar
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• sebebi ne olursa olsun bizi satan adamı almamalıydık
          Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umarım katkısı olur Ts de kalıcı olmak istediğinden bahsediyor )) ondakı bu u dönüşün nedeni ne acaba bır zamanlar bizi Fb ye değişmişti

Ama bırde şunu merak ediyorum Burak nereli kaardenizli değilse Fb ye değişmesi anormal değil ...bende benıde Ts yada Fb den bırı ıstese Ts ye gıderım neden Fb ye gıdeyım...ondada Istanbul hobılıği olabılır ))) zorlada olsa geldi ... umarım katkı sağlar
            aslen adanalıdır
            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• güçlü fiziğiyle katkı sağlayacağına inanıyorum

Yorum

• Burak Yılmaz’dan önemli mesajlar

Yeni transferimiz Burak Yılmaz’ın kulübümüze transferi dolayısıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Genel Sekreterimiz Hasan Yener de katıldı. Yener, Burak’ın kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Bünyemize kattığımız oyuncular için imza geleneğimiz vardı ve bugüne kadar devam etti. Burak’ın ara transferin son günü aramıza katılması ve takımın o hafta İstanbul’da olması, yine o hafta kupa maçlarıyla lig maçlarını kapsayan yoğun bir dönem geçirmemiz nedeniyle imza töreni yapamamıştık. Ancak bütün oyuncularımıza yaptığımız bu töreni Burak’tan esirgeyemezdik. Burak genç yaşta Milli Takım forması giymiş, kendisini kanıtlamış, değerli bir oyuncumuz. İnanıyorum ki Trabzonspor’a büyük katkılar sağlayacak ve küçük yaşta giydiği Milli Takım formasını A Takım düzeyine de taşıyacaktır. İnandığımız, geleceğin yıldızlarından biri olacak bir oyuncumuz olan Burak’a aramıza hoş geldin diyorum” dedi

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz ise her şeyden önce çok istediği bir kulübe geldiğini dile getirerek, “Trabzon’da mutlu ve başarılı olabileceğime inanıyorum. Burada tanıdığım arkadaşlarım var. Devre arasında gelmemde hem hocamızın, hem de yönetimimizin istemesi etkili oldu. Bu nedenle ayrıca mutluyum. Yoksa yıl sonunda gelecektim. Trabzonspor’un elde edeceği başarılarda ve kupalarda rol almak istiyorum” diye konuştu.

Daha önce de Trabzonspor’a transferinin söz konusu olduğunu ifade eden Burak, şöyle devam etti: “Bu konuda etkili olan sadece benim tercihim değildi. Ancak daha çok düşünerek karar vermeyi arzu ederdim. Ne geçmişi konuşmak ne de gelecek hakkında tahminlerde bulunmak istiyorum. Sadece bugün için ne verebilirim onu düşünüyorum. Her futbolcu gibi ben de oynamak istiyorum. Daha önce de iki büyük takımda forma giydim. Orada da iyi forvetler vardı. Rekabete alışığım. Herkesle rekabet edeceğim. Belki onlar, belki ben oynayacağım ancak bu Trabzonspor’a yarar sağlayacak”

25 yaşında olduğunu vurgulayan Burak, “20 yaşından çok daha tecrübeliyim. Şimdi yedek kalmayı hazmedebiliyorum. Önemli olan oynayamadığında bunu hazmedip daha çok çalışıp, şansı yakalamayı beklemek. Gençlerin en büyük handikabı hazımsızlık” yorumunu yaptı.

Geçen yıl Trabzonspor’a gelmesi halinde alışma sürecini tamamlamış ve belki de oynuyor olabileceğini söyleyen Burak, “Ama kaybedilmiş bir şey yok. Burada tanıdığım arkadaşlarımın olması alışma sürecini erken atlatmamı sağlayacak. Gelecekte Trabzonspor’dan yurtdışına ya da başka bir yere gideceğim demek istemiyorum. Hedefim Trabzonsporlu Burak olabilmek. 2,5 yıllık kontratım var ve bu süre sonunda da Trabzonspor’la devam etmeyi amaçlıyorum” şeklinde konuştu.

Burak sözlerini şöyle tamamladı: “Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum. Türk futbolcu her zaman Türk teknik adam ister. Ancak yabancılara karşı bir eğilim var. Yabancı futbolcu konusunda da bu böyle. Biz Türk futbolcusu önde tutulsun demiyoruz, eşit gözle bakılsın yeter”

bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• bu adamdan bısı olucak gıbı gorunmuyor tıpıne bak zorla getırmısler bunu buraya sankı
                  Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Tipten analiz yapmak da güzel işmiş

Yorum

• ''Trabzonsporlu Burak '' olmak ha.Selçuk vermiş sufleyi.
                      Hadi inşallah diyorum.
                      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Haydi bakalım hayırlısı...

Yorum

• trabzonumuza katkı sağlar inş...

Allah yar ve yardımcımız olsun...

Yorum

• katkı sağlayacagından suphem yok ama 11 oyuncusu olabıleceğini hic sanmıyorum
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun İnşallah takımımıza yararlı olacak
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• bu niye simdi imza atiyor taraftarin tepkisini mi bekliyodular
                                [T][S]

Yorum

Yükleniyor...
                                X