Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• manisa maçında sonradan da olsa görmek istedim ama olmadı bekliyoruz...
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak sem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      son şansı ve bunuda değerlendiremeyecek ... 2 sene sonra hakettiği yer olan bank asyaya gider ...
      burak bankasya değerinde olduğuna göre süper ligde gol krallığında eto ile ibra kapışıyor sanırım

murat hacıoğlu zafer biryol gibi adamların attığı gol sayılarına bakarsak,siz mübalağanın dibine vurmuşunuz
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• şenol hoca burağı adam eder diye düşünüyorum....
        FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Elinden geleni yaparsa taraftar ona destek verir.

Yorum

• kimse kimseyi adam edemez. işini iyi yaparsa taraftar da saygı duyar, hoca da , diğer futbolcular da. iş burak'a bakıyor.
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Bugünki maçta oynamasını bekliyorum.

Yorum

• Senol hoca yi biraz tanimissak, Burak bugun kesin sure alacaktir...
                Rize nin stadinin akustik atmosferi avni akerden daha iyi diyorlar, umarim dogrudur ve bu atmosferde Burak da cosar..
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Yine oynamadı..

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senol hoca yi biraz tanimissak, Burak bugun kesin sure alacaktir...
                    Rize nin stadinin akustik atmosferi avni akerden daha iyi diyorlar, umarim dogrudur ve bu atmosferde Burak da cosar..
                    Pek tanıyamamışsın..

Böyle riskli maçlarda yeni gelen oyuncuyu oynatmak tehlikeli, daha rahat maçlarda oynatacaktır..

Yorum

• Büyük merakla bekliyorum, takımdan kimi kesebilecek diye...

Yorum

• bu takımda oynayabilecekmi .bence çok zor...

Yorum

• Rahat bir maçta deneyebilir belki.. Ama ligde "rahat maç" var mı ki.. Belki skor avantajı yakaladığımız bir maçın son yarım saatinde falan oynayabilir.. "burak serkan ı zor keser" doğru.. ama eskiden serkan ın mevkinde yattara oynuyordu ve orta sahamız da kötü değildi.. Ha tabii ki burak yattara kadar yeteneki değil ama "işe yarayabilir" diyorum ben gene de..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Nedense gözündeki ışığı göremedim..
                            #61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
                            Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!
                            Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..
                            Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senol hoca yi biraz tanimissak, Burak bugun kesin sure alacaktir...
                              İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pek tanıyamamışsın..

Böyle riskli maçlarda yeni gelen oyuncuyu oynatmak tehlikeli, daha rahat maçlarda oynatacaktır..
                              Gercekten taniyamamisim Adami kadroya bile almadi
                              Senol Hoca potlarima devam edeyim o zaman...
                              "Bu hafta Bursa macinda 11 e koyarmis"
                              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• sağ açık ve forvet oyanayabiliyor kadro alternatifliliğ açısından iyi bir durum. umarım başarılı olacaktır.
                                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                                .................Yenişehirli Avni

Yorum

Yükleniyor...
                                X