Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç öncesi 5te yapmadı adam kazayı. Maçtan sonra izin günü ne yaparsa yapsın içsin eğlensin kimse birşey diyemez. Alkollü ise ki muhtemelen öyledir o saatte, araç sürmesi sorun.

Aracı bırakıp gitmesi normal yadırgamıyorum. Basına daha fazla malzeme çıkartmanın anlamı olmaz böyle şeylerde.

Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin kral boşver. Gerçi bu kadar para kazanan adamlara da bu söylenmez ama neyse
    ( ゚д゚)

Yorum

• var olan olaylara oyle duz bakıyorsunuz kı bazen yorum bıle yapamadan sadece okuyorum.. alkollu arac kullanmak kazaya sebebıyet verebılır fakat kesın kaza bundan oldu demek mantıklı gelmıyor bana ornegın ben 6 yıl bir gun ayık araba kullanmadıgım bir donemım var bırak kazayı cızık atmıslıgım yok hıc bır yere suan hayatta o sekılde araba kuıllanmam.. olaya bir senaryo ekleyelım ornegın mac sonrası futbolcu arkadasları yada arkadasları ıle eglenırken acil birsey oldugunu varsayalım ornegın cocugu yada esı hastalandı dıyelım ve acele giderken kaza yapmıs olsa yılda 3 mılyon euro klazanan bır adam o durumda arabanın basında mı bekler ?? okadar kazanmasına bıle gerek yok kım olsa baska bır sansı varsa beklemez... bana bir arap arkadan carptı ıstanbulda o sınırle arabadan ındım adcam anahtarı bana uzatıp gitti goxumun onunde araba kıralıkmıs umurunda olmadı adamın sen bu olayı yabancı ulkede yap bakalım neler gelıyor basına.. diyelim adam alkollu idi elimizde bu durumu ıspatlayan bir sey varmı ? yok ozaman kurdugunuz her cumlenın sonucu ıftıraya cıkıyor sanki adam yattara gıbı ıcıp ıcıp karısını dovuyordu gıbı bır tepkı verıyorsunuz gerek yok...
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 9 aralik gecesi rüyamda öldüğünü gördüm, gelip buraya yazacaktım sonra alakasız içerik olacak diye yazmadım. Sonra bu olay oldu, yaşadığım ifadeyi siz düşünün.

Ama alkollü şekilde kullandıysa arabayı yazıklar olsun diyorum. Bir kaç güne kaza anı medyaya düşer.
        En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 10.12.2017, 18:01.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla ben futbolcu olsam ve bekar olsam 1 gün iznimde İstanbul'da olsam ben de akardım bunu çoğu futbolcu yapar, keşke olmasaydı bu kaza ama geçmiş olsun yapacak bir şey yok.
          Valla ben de futbolcu olsam,bekar olsam,bir gün iznim olsa,bana böyle bir sağlıklı hayat,zevkle yaptığım bir iş ve aslında olmasa da olur,olmasa kimsenin neden yok demeyeceği bu iş yüzünden bir ton para kazandığım için Eyüp Sultan'a giderdim,büyük ihtimalle,Allah'a hamd eder,onun yasakladığı her türlü işten de uzak dururdum,hele alkol alıp,başkalarının hayatını da tehlikeye atacak bir sorumsuzluktan daha da çok uzak dururdum.

Olayın ciddiyetinde değil ama o çarptığı araç dolu olsa,olası 3-4 insanın hayatını bitiriyordu Burak.
          Bu kapatılacak kadar basit bir olay değil.
          • Memento mori

Yorum

• Allah korumuş. Daha dikkatli ol Kral.
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• olabilir olmaya da bilir ama bu tarz bir arabayla salağa bağlarsın salak demedim salağa bağlar dedim çünkü bu arabalar normal değil böyle bir ihtimal de var.bu arabalar standart değil onu demek istedim ve şehir trafiğine uygun arabalar değil sen ayık kafayla da kaza yapabilirsin bunu demek istedim oluyor bunlar https://www.theguardian.com/football...chester-united misal
              İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adama resmen salak demişsin hocam alakası yok alkollüydü muhtemelen hayatta herkesin ders alacağı şeyler vardır. ben hiç kullanmadım o şekilde ama bir iki birayla dreksiyona geçmişliğimiz vardır yani bunu hayatta herkes yapıyor çok yüklenmemek lazım
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 10.12.2017, 18:57.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Ölümden dönmüş resmen. Ne desek boş. Çevre çok önemli.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ölseydin ya da birine vursaydın takımın işi bitmişti umarım bunun farkındasındır

Yorum

• Gecmis olsun Kral.Allah acil sifalar versin!

Yorum

• Çok geçmiş olsun Allah korudu.

(Ülkemizde adeta katliam benzeri ölümlerin ve yaralanmaların yaşandığı trafik kazalarının bitmesi mümkün olmayabilir ama en aza indirilmesi temennisiyle...)
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        asaga yukari hepsi, eger siradaki gün izinliyse

dünyada en prof. denilen ronaldonun bile mac sonrasi partileri ünlüdür, özellikle manchester zamani

bunu abartmamak gerek, olur böyle seyler

bir kanun cignamadiysa ve kimseye zarar vermediyse bir sorun yok

cok zor

fiziksel sorun yoksada psikolojik bu kadar hizli atlatilacak bir konu degil bu

adam ölümden döndü, arabanin resimleri ortada
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• o araçtan bi yerin kırılmadan çıkmak kolay iş değil geçmiş olsun kral'a.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Vallahi dua almış adam başka bir açıklaması yok o arabadan herhangi bir yara almaması mucize olduğu gibi herhangi bir kişiye yada arabaya çarpıp ölümlü bir kazaya da sebep olabilirdi olayın her tarafından şanslı bunun açılması yok dua almış adamsın geçmiş olsun kral
                            Olayın psikolojik tarafı ise birşey olmaz çıkar oynar annesini babasını eşini çocuğunu yada bir yakınını kaybetmiş futbolcular çıkıp aslanlar gibi oynuyor Kral da Bursa maçına çıkıp oynar golünü de atar Allah'ın izni ile

Yorum

• Geçmiş olsun kral
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.12.2017, 12:38.

Yorum

• Yara almadigindan bu kadar emin miyiz hele bir bu hafta cikip oynasin, o zaman emin oluruz, belki de fazla tepki cekmemek namina birseyim yok iyiyim demistir.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Çalışıyor...
                                X