Gözümüz gönlümüz uzun zaman sonra golcü gördü hala eleştiri. Bizim taraftarı mutlu etmek imkansız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak kardeşim hepimiz seni seviyoruz sayıyoruz lakin elkol hareketlerini ve kocakoca adamları azarlamaktan vazgeç.Abdülkadir birkaç pozisyonda sırf senden çekindiğininden zorla saçmasapan işler yaptı,takımdaki genç kardeşlerimizi korkutma.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak kardeşim hepimiz seni seviyoruz sayıyoruz lakin elkol hareketlerini ve kocakoca adamları azarlamaktan vazgeç.Abdülkadir birkaç pozisyonda sırf senden çekindiğininden zorla saçmasapan işler yaptı,takımdaki genç kardeşlerimizi korkutma.
Sürekli fındığım diye Abdülkadir'i çekip atıyor şuanda da attı mesela bir tane maçtan sonra7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Bu maçta da görevini yaptı ve boş geçmedi. Kırılma maçı Bursa karşılaşması olduğundan Kasımpaşa maçında dikkat etmeli. Haftalardır kart sınırında oynuyor. El kol haretkerleri dışarıdan itici gözükse de takımı sahiplendiği kesin. Eski Burak olsa maç 3-0 olsa bile hattricki düşünür son dakikada Olcay'a topu çıkarmak istemezdi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yani çok ilginç bir adam. Gol pozisyonları dışında aldığı bütün toplar kayıp, paslar isabetsiz, yaptığı hareketler ve tavırları topun kendisine oynanması için oyuncular üzerinde aşırı baskı kurmuş bu sebeple pas ve şut tercihlerinde çok yanlış tercihlere sebep oluyor.
Gel gör ki tabelada ya hat-trick var ya da maçın kırılmasını sağlayan golü atmış.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
yav buragin sirti dönük yasadigi sorunlari zaten biliyoruz, yeni bisey gibi konusmak neyin nesi anlamis degilim
ileri ucta %57 basarili pas, 2´si kilit pas
bence yeterli
bu adam sirti dönükte okadar iyi olsaydi gercekten madritte, barcelonada yada manchesterda oynardi
en kritik zamanda sol ayaginlan inanilmaz bir asirtma golü atti, daha ne olsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Adam sahipleniyor takımı, abilik yapıyor, yapmaya da hakkı var, sayesinde yüzümüz gülüyor...
Halı sahada iddiasız maçlarda bile yapıyoruz el kol hareketi en yakın arkadaşlarımıza, o veya başkası neden yapmasın?
Valla kusura bakmayın, Burak'tan hazzetmeyen arkadaşlarımızın mazeretleri bunlar...
İyi ki gelmiş...
Adam, Damdoy'a bile gol attırıyor,varlığı yeter...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Attığı ilk golü atabilecek (Messi dışında) Avrupa'da bir oyuncu gösterin, sonra gerisini tartışırız.
Castillo'ya kızıyormuş, kardeşim şu forumda Castillo'ya kızmayan adam mı var? Castillo şu anki oyunuyla yeteneklerine ihanet ediyor. Herkes ondaki potansiyelin farkında ancak kendisi hariç.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa istatistiklere yansimayan rakip Stoperler üzerindeki psikolojik üstünlügü, korku vermesi falan ?
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı ilk golü atabilecek (Messi dışında) Avrupa'da bir oyuncu gösterin, sonra gerisini tartışırız.
Castillo'ya kızıyormuş, kardeşim şu forumda Castillo'ya kızmayan adam mı var? Castillo şu anki oyunuyla yeteneklerine ihanet ediyor. Herkes ondaki potansiyelin farkında ancak kendisi hariç."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum