Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• elimizde patlamadan satılmalı...

Yorum

• Öyle bir kırmızı kart olmaz. beşiktaşın çocuğu görevini yapmış..

Yorum

• Git ama İstanbul'a gitme...

Yorum

• Kalmalı bu takıma lazım. Gönderdiğimiz her adamı aradık. İş yapan oyuncuyu göndererek büyük takım olamazsın. Barışa tayfuna bu kadar git denilmedi. Nedir bu yav.

Yorum

• kafasında bitimiş belli ki

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle bir kırmızı kart olmaz. beşiktaşın çocuğu görevini yapmış..
              Evet Burak'ın futbolunu eleştirebiliriz ama ben bu mantığı anlayamıyorum.Adam 2 sezondur İnonü'de Beşiktaş'a gol atıyor.Hatta geçen sene kafa göz patladığı halde ipten aldı takımı.Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz sanırım.

Yorum

• Burak'ın gördüğü kırmızı karta verilecek ceza; bizde kalırsa en az 3 maç, İstanbul takımlarına giderse en fazla 1 maç olur.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet Burak'ın futbolunu eleştirebiliriz ama ben bu mantığı anlayamıyorum.Adam 2 sezondur İnonü'de Beşiktaş'a gol atıyor.Hatta geçen sene kafa göz patladığı halde ipten aldı takımı.Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz sanırım.
                  beşiktaşın çocuğu tabiri fırat aydınus için kullanılmış.
                  Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Git ama İstanbul'a gitme...
                    Neden?
                    Gittikten sonra kime gittiği önemli değil bence.
                    Önemli olan sahip çıkıp, takımda tutabilmek.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen beni yanlış anladın galiba kardeş, fırat aydınus için kullandım o kelimeyi yoksa burak yılmaz'ı bu sayfalarda hep savunuyorum ben ve kalmasını istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beşiktaşın çocuğu tabiri fırat aydınus için kullanılmış.
                        Doğrudur.Ben art arda buna benzer mesajlar okuyunca öyle algıladım şimdi fark ettim.

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen beni yanlış anladın galiba kardeş, fırat aydınus için kullandım o kelimeyi yoksa burak yılmaz'ı bu sayfalarda hep savunuyorum ben ve kalmasını istiyorum.

Haklısın ben yanlış anladım az önce alıntıladığım mesajda da belirttim sebebini.

Yorum

• Çarşı grubu bir başlık atmış 'Sen Beşiktaş'ın çocuğu olamazsın olsan olsan ....... çocuğu olursun Burak' diye herneyse..

Son maçta vede en önemli maçta ne olursa olsun rakibiyle dalaşmamalı işini yapmalıydı böylesine önemli maçta takımını yalnız bırakmamalıydı. Ben bunu diyorum sadece..
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

• Burak yokken daha takım gibi oynadığımız doğrudur.
                              Ama Burak gibi bir adamı göndermeyi istemek, bindiğin dalı kesmek gibi birşeydir.

Yorum

• Geçen sene takım oyunu vardı, takım oyuncusu bir Burak vardı. Bu sene takım yoktu ortada.

Bu tür bir oyun sisteminin sorumlusu Burak değil.

Adam gibi takım kurup Burak'tan nasıl daha fazla yararlanırız diye düşünmek varken tıpkı anadolu takımları gibi parlattığın oyuncuyu sağa sola satmak gibi büyük bir düşünce peşinde bizim büyük taraftarımız.

Medya'nın isteği de bu zaten. Siz de diğer Anadolu kulüpleri gibi ekmeklerine yağ sürmenin peşindesiniz.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X