elimizde patlamadan satılmalı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir kırmızı kart olmaz. beşiktaşın çocuğu görevini yapmış..
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Burak'ın futbolunu eleştirebiliriz ama ben bu mantığı anlayamıyorum.Adam 2 sezondur İnonü'de Beşiktaş'a gol atıyor.Hatta geçen sene kafa göz patladığı halde ipten aldı takımı.Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz sanırım.Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGit ama İstanbul'a gitme...
Gittikten sonra kime gittiği önemli değil bence.
Önemli olan sahip çıkıp, takımda tutabilmek.
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Burak'ın futbolunu eleştirebiliriz ama ben bu mantığı anlayamıyorum.Adam 2 sezondur İnonü'de Beşiktaş'a gol atıyor.Hatta geçen sene kafa göz patladığı halde ipten aldı takımı.Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz sanırım.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaşın çocuğu tabiri fırat aydınus için kullanılmış.
Yorum
-
İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen beni yanlış anladın galiba kardeş, fırat aydınus için kullandım o kelimeyi yoksa burak yılmaz'ı bu sayfalarda hep savunuyorum ben ve kalmasını istiyorum.
Haklısın ben yanlış anladım az önce alıntıladığım mesajda da belirttim sebebini.
Yorum
-
Çarşı grubu bir başlık atmış 'Sen Beşiktaş'ın çocuğu olamazsın olsan olsan ....... çocuğu olursun Burak' diye herneyse..
Son maçta vede en önemli maçta ne olursa olsun rakibiyle dalaşmamalı işini yapmalıydı böylesine önemli maçta takımını yalnız bırakmamalıydı. Ben bunu diyorum sadece..#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Geçen sene takım oyunu vardı, takım oyuncusu bir Burak vardı. Bu sene takım yoktu ortada.
Bu tür bir oyun sisteminin sorumlusu Burak değil.
Adam gibi takım kurup Burak'tan nasıl daha fazla yararlanırız diye düşünmek varken tıpkı anadolu takımları gibi parlattığın oyuncuyu sağa sola satmak gibi büyük bir düşünce peşinde bizim büyük taraftarımız.
Medya'nın isteği de bu zaten. Siz de diğer Anadolu kulüpleri gibi ekmeklerine yağ sürmenin peşindesiniz.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum