Belki de son maçıydı bilemeyiz ama yatsın kalksın Olcan'a dua etsin. Onca kişinin bir sezonluk emeğine yazık olacaktı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Derdin ne senin, kime bu tripler, hiçbişey olmasa Şenol Hoca'na saygın olsun...
hayatında ne zaman saygılı olduki şimdi saygılı olsun
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhatabı olmadığınız mesajları alıntı yapmaktan vazgeçin lütfen. Fırsat kollamayı da bırakın lütfen.
Ne yüklediysem yükledim. O sizi ilgilendiren bir konu değil.
Yorum
-
O harekete kırmızı kart bence ağır.Bukadar asabi olması girdiği zor psikolojik durumdan kaynaklanıyor.Her nekadar Burak'ın oyun tarzını sevmesemde ben adamlığına güveniyorum.Ya avrupa ya bizde kalacaktır.Ha gs ye gidersede artık hiçbir futbolcuya güvenmem artık orası ayrıElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
forumda öyle bir hava varki,,,
sanki burak açıklama yapmış ben gitmek istiyorum diye
sizde güle güle burak diyorsunuz,,,
şunu unutmayınki burak gitmedi ve burda ,gideceğim diyede bişe demedi,,,
bu akşamı unutun attığı 33 gole saygı gösterin yeter....Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumda öyle bir hava varki,,,
sanki burak açıklama yapmış ben gitmek istiyorum diye
sizde güle güle burak diyorsunuz,,,
şunu unutmayınki burak gitmedi ve burda ,gideceğim diyede bişe demedi,,,
bu akşamı unutun attığı 33 gole saygı gösterin yeter....Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Kırmızı falan yok ya. Başka bir şey yok milletin saldıracağı, ne bulsa üşüşüyorlar.
Fıtsat bu fırsat. Kim ne kadar sövüyorsa odur en büyük taraftar.
Bugün Burak'a, yarın Olcan'a.
Taraftar haklı(!) nasılsa.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gideceğim dedi zaten tartışmaya gerek var mı?Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
Yorum