Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki de son maçıydı bilemeyiz ama yatsın kalksın Olcan'a dua etsin. Onca kişinin bir sezonluk emeğine yazık olacaktı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Emeklerin için teşekkürler Burak.
      Bordomavi.net

Yorum

• burak allah yolunu açık etsin defol git yeter artık fayda değil zarasın

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Derdin ne senin, kime bu tripler, hiçbişey olmasa Şenol Hoca'na saygın olsun...

hayatında ne zaman saygılı olduki şimdi saygılı olsun

Yorum

• Ya kardeşim görende tekmo tokat rakibe girmiş sanar.

Rakipten biri yapsaydı kart bile görmezdi...

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhatabı olmadığınız mesajları alıntı yapmaktan vazgeçin lütfen. Fırsat kollamayı da bırakın lütfen.

Ne yüklediysem yükledim. O sizi ilgilendiren bir konu değil.
              Benim seni muhatap almama gibi durumum yok, fikir jimnastiği yapıyoruz ne güzel. Ha sen ben muhatap alınacak adam değilim diyorsan tamam, bundan sonra öyle yaparım.

Yorum

• O harekete kırmızı kart bence ağır.Bukadar asabi olması girdiği zor psikolojik durumdan kaynaklanıyor.Her nekadar Burak'ın oyun tarzını sevmesemde ben adamlığına güveniyorum.Ya avrupa ya bizde kalacaktır.Ha gs ye gidersede artık hiçbir futbolcuya güvenmem artık orası ayrı
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• forumda öyle bir hava varki,,,
                  sanki burak açıklama yapmış ben gitmek istiyorum diye
                  sizde güle güle burak diyorsunuz,,,

şunu unutmayınki burak gitmedi ve burda ,gideceğim diyede bişe demedi,,,
                  bu akşamı unutun attığı 33 gole saygı gösterin yeter....
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Burak'ın satılmasından yanayım, kesinlikle satılmalıdır.

Bu haddini aşan davranışların sonu gelmeyecek gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      forumda öyle bir hava varki,,,
                      sanki burak açıklama yapmış ben gitmek istiyorum diye
                      sizde güle güle burak diyorsunuz,,,

şunu unutmayınki burak gitmedi ve burda ,gideceğim diyede bişe demedi,,,
                      bu akşamı unutun attığı 33 gole saygı gösterin yeter....
                      * O da sahadaki arkadaşlarına ve hocasına göstersin biraz yeter artık yaptıkları, ne bu sinir afra tafralar...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gitmek istediği için yaptığı bi hareket olduğunu düşünmüyorum.Gideceğini basın toplantısı yaparak açıklar.Eğer öyle bir isteği varsa kendisine katkıları için teşekkür eder, başarılar diler göndeririz.
                        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• bana kizacaksiniz ama bizim taraftar kitleleri cok acayip yav. Gökhan umut zamanini unutmadik! sizler unutmusunuz sizler icin utaniyorum.

Yorum

• Adam gideceğim dedi zaten tartışmaya gerek var mı?
                            Bordomavi.net

Yorum

• Kırmızı falan yok ya. Başka bir şey yok milletin saldıracağı, ne bulsa üşüşüyorlar.

Fıtsat bu fırsat. Kim ne kadar sövüyorsa odur en büyük taraftar.

Bugün Burak'a, yarın Olcan'a.

Taraftar haklı(!) nasılsa.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam gideceğim dedi zaten tartışmaya gerek var mı?
                                nerde dedi,yok öyle bişe,,,,,
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X