Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011;

1-0 kazandığımız Bursa maçı, attığın gol...

3-2 kazandığım Sivas maçı, attığın goller...

2-1 kazandığımız BJK maçı, attığın gol(o gün ağlattın)...

Bunları asla ve asla unutmayacağım...

Tekrar tekrar yolun açık olsun Burak, başarılı olursun inşallah...

Yorum

• Burak'ın gideceği geçen yaz belliydi, sözleşme imzalatıp hiç olmazsa beş milyon kopardık. Geçen sene Selçuk'lar patır patır gitmeye başlayınca Burak'a karşı direk gidecek diye cephe almıştım. O soğukluk hiç geçmedi.

Burak değişik bir oyuncu, karakteri çok ters, eskiden beri hep bir albenisi vardı, müthiş bir fizik kapasitesi var ve bizdeyken iyi çalışarak o kapasiteyi iyi kullandı ve hem kendisine hem bize çok faydalı oldu. Emekleri için teşekkürler.

Askerdeyken haftada bir gazete okurken ilk Gökhan'ı fener istiyor başlığını görmüş ve çok sevinmiştim. O gün o haberde en alt satırda Şenol hocanın Burak'ı ısrarla istediği ve Eskişehir ile anlaşılırsa fenerin de vereceği yazıyordu, hiç umursamamıştım. Bir kaç hafta sonra ise Trabzonspor formasıyla atacağı elli küsür golün ilkini atıyordu. Nereden nereye...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• tamam gördüm ama tişörtün üstündeki resim pikselli sansürlenmiş,okadar açık değil yani
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İspanya veya İngiltere'ye gitmesini isterdim. Ya verilen şansı iyi değerlendirip sıçrama yapacak ya da bütün sezon yedek bekleyecek. Umarım ilki olur. İkinci ihtimal olursa belki 1 sene daha kendini dener ama yine başarılı olamazsa diğer Türk futbolcular gibi geri dönecektir...

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamam gördüm ama tişörtün üstündeki resim pikselli sansürlenmiş,okadar açık değil yani
          Onu bizim medya yaptı. Yoksa bir sansür yok...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Panpa yolun açık olun. Her daim başarılı olman dileğiyle.
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Güle güle kral! Yolun açık olsun. Hem adamlık dersi verdin hem de bi insan küllerinden nasıl doğar onu gösterdin bir çok insana. Şampiyon olduğumuz sene Beşiktaş'a deplasmanda attığın golü ve o mücadeleni asla unutmayacağım,hep öyle hatırlanacaksın.

Bir gün yollarımızın kesişmesi dileğiyle,bol şans...

Yorum

• Besiktas macinda kirik burnunla bize her yer trabzon diye bagirisin yeter be kral, yolun acik olsun, yine bekleriz

Yorum

• güle güle Burak Yılmaz... İnşallah Lazioda başarılı olursun
                  Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                  Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                  .................Yenişehirli Avni

Yorum

• can kardeşim Burak.helal olsun sana.sen bizim kralımızsın.başarılarının devamını diliyoruz.takipteyiz.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Keşke gitmese diyorum.Onu izleme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum.O sadece bu sezon değil şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonunda şampiyonlukta çok büyük emek harcadı.Unuttunuz mu kırık burunla maça devam edip son dakika golüyle bize galibiyeti getirdiği Beşiktaş maçını? Unuttunuz mu haftaiçi beyin kanaması riskiyle müşahede altına alınıp haftasonu yine son dakika golüyle bize galibiyeti getirdiği Galatasaray maçını?

Bizim onu sevdiğimiz gibi onun da bu şehri nasıl sevdiğini her demecinde dile getirdi ve şimdi de sözünde duruyor Avrupa'ya gidiyor.Bu yüzden onu hakettiği gibi bir uğurlamayla gönderelim.Kendi açımdan keşke gitmese diye üzülüyorum.Ama onun için seviniyorum sonuna kadar hakkıdır.Yolun açık olsun kral.İnşallah kendine yakışır bir takıma gidersin.

Tek kızdığım nokta 5 Milyon Euro'ya giderse bize çok büyük yazık olacaktır ki bu bana göre yönetimin hatasıdır...
                      Yolun açık olsun kral seni unutmayacağız...
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Tarihimizin en golcü futbolcusuna yakışır bir uğurlama yapılmalı.

Yorum

• Besiktas macini senin sayende hic unutmayacagim..ve artik ne yazikki maclar kotu gittiginde "Burak atar simdi ya 2tane"diyemicegim..
                          Yolun acik olsun KRAL
                          #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Yolun acık olsun...

Bence Unutmaman gereken tek İnsan Senol Gunes...
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• iyi transfer yapalım, iyi futbolcularımız olsun istiyoruz ama bizde pişip tam kıvama gelen, sivrilen oyuncularımızı elimizde tutamıyoruz maalesef. sadece burak konusunda değil geçmişte birçok futbolcuyu da bu şekilde elimizden kaçırdık. sırf bu yüzden bir futbolcunun ön plana çıkmasını istemiyorum. iyi bir takım olalım ama yıldızlarımız olmasın. mesela colman varsın maç seçsin, nasılsa öyle kalsın yeterki bizde kalsın çok sivrilmesin

Burak bu kısa sürede bizim ona kattığımızın karşılığını futboluyla vermiştir. Takas yoluyla bedavaya gelen bir futbolcu olmasına rağmen selçuk gibi hainlik yapmamış giderken para kazandırmıştır daha önemlisi de gönül almıştır, avrupa sözünü tutmuştur.

unutmayalım zamanında neredeyse yüzüne bakamaya kıyamadığımız kralımız bile "gideceğim bu kadar basit" dedi ve gitti. hami gider fatih gelir fatih gider umut gelir umut gider burak gelir burak gider mutlaka biri gelir. aslolan futbolcu sevgisi değil TRabzonspor sevgisidir.

Yolun açık olsun Burak Yılmaz. Teşekkürler..
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

• Güle güle kral Senin yerin hep ayrı kalacak.

Yorum

Çalışıyor...
                                X