Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İslam dinindeki ''münafıklık'' kavramının Türk futbolundaki karşılığıdır Galatasaray.
    O maçta Cüneyt bizi lime lime doğrar iken sesini çıkarmayan yönetim, ilk maçta Gs forması giyen taraftarlar aklıma geldikçe deliriyor, çıldırıyorum.

Yorum

• Burak Yılmaz lig bitince 5 milyona gidecek ve biz de arkasından bakacağız.

Buna da göz göre göre izin verilirse yönetim bir kez daha beni şaşırtmayacak (!)
      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İslam dinindeki ''münafıklık'' kavramının Türk futbolundaki karşılığıdır Galatasaray.
        O maçta Cüneyt bizi lime lime doğrar iken sesini çıkarmayan yönetim, ilk maçta Gs forması giyen taraftarlar aklıma geldikçe deliriyor, çıldırıyorum.
        Herhalde bundan daha güzel ve özel bir benzetme olamazdı.
        Elinize, gönlünüze sağlık.

Bir de bugün Onursal Başkan'ın bir demecine rastladım da aklıma "takıyye" kavramı da geldi.
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 06.04.2012, 20:13.

Yorum

• gs forması giyilmedi, tribün liderleri karşılıklı atkı taktı, deplasman yasağına tepki olarak bir araya gelindi.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs forması giyilmedi, tribün liderleri karşılıklı atkı taktı, deplasman yasağına tepki olarak bir araya gelindi.
            Her ne yapılmışsa yapılmış Koray.
            Takılan atkıyı bile benim midem kaldırmıyor.
            Fb takımına duyduğumuz nefretten dolayı, Gs'ye yakınlaşmak mı gerekiyor?
            Fb ile Gs'nin birbirlerinden hiçbir farkı yok ki.

Yorum

• Şakar : Selçuk ve Egemen'in gidişi yönetim hatasıdır. Buda bize ders olsun.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burak konusunda yapilacak birsey yok..

Maddeyi Yönetim istememistir Burak istemistir kabul etmeseydik bu sene bedava giderdi Burak Yilmaz bukadar basit.

Bundan sonrada yapilacak birsey yok zaten.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her ne yapılmışsa yapılmış Koray.
                  Takılan atkıyı bile benim midem kaldırmıyor.
                  Fb takımına duyduğumuz nefretten dolayı, Gs'ye yakınlaşmak mı gerekiyor?
                  Fb ile Gs'nin birbirlerinden hiçbir farkı yok ki.
                  Anlatamadım sanırım.

4 takım arasında yapılan deplasman seyircisi alınmaması anlaşmasına verilen tepki amaçlı bişeydi.

Yeşillik olsun diye değil yani.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak Yılmaz lig bitince 5 milyona gidecek ve biz de arkasından bakacağız.

Buna da göz göre göre izin verilirse yönetim bir kez daha beni şaşırtmayacak (!)
                    Aynı yönetim sözleşmesini uzatmasa ve bu sene biten sözleşmesinden sonra bedavaya gitse o zaman daha mı çok mutlu olurduk?
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu adam bu ligin çok üzerinde bir takıma gidecek, Trabzonspor forması altında ulaşılabilecek en üst noktaya ulaştı zaten...

Son vuruşu, patlama gücü ve topla gidiş hızı bu kadar iyi olan bir adamı havada kaparlar

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adam bu ligin çok üzerinde bir takıma gidecek, Trabzonspor forması altında ulaşılabilecek en üst noktaya ulaştı zaten...

Son vuruşu, patlama gücü ve topla gidiş hızı bu kadar iyi olan bir adamı havada kaparlar

Son vuruşmu ?
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son vuruşmu ?
                          32 golü 350 pozisyona girip atmadı herhalde, karşı karşıya nadir kaçırdığı pozisyon var, izlemiyorsunuz herhalde

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlatamadım sanırım.

4 takım arasında yapılan deplasman seyircisi alınmaması anlaşmasına verilen tepki amaçlı bişeydi.

Yeşillik olsun diye değil yani.
                            Analadım da, ben de rahatsız olduğumu söyledim.
                            Fb maçı olsaydı yapılır mıydı? Hayır.
                            Onu anlatmaya çalışıyorum.

Yorum

• Bu adam kendini kanıtladı zaten Galatasaray'a hangi hedef için gidecek ? Kaldı ki adamın tek hayali Avrupa'nın üst düzey kulüplerinden birinde oynamak.

Gs bildiğimiz Gs Real Madrid falan değil bu
                              #7 Óscar René Cardozo Marin
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• Gidiyorsan harbi Avrupa'ya git, 8 gibi çakma avrupaya gitme...
                                En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 07.04.2012, 00:24.

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X