Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak'ın ardından en çok gol atan 2. isimin Trabzonsporla anılmasına bile insanlar kükrerken gitmesi bizi yıkar.

Gitsin diyenler seneye çok bağırır Burak diye..

Fatih Tekke dönemiyle benzerlik aynı. Giderse ondan sonra gelecek oyuncunun Allah yardımcısı olsun..

Burak giderse çok daha kaliteli bir isim ancak paklar bizi ki buna da pek ihtimal vermiyorum..

Yorum

• Daha ne yapsın adam hiç bişeyi beğenmiyoruz.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Kalırsa canımızla kanımızla destekleyeceğiz.
        Giderse teşekkür edip, unutulmazların arasına ekleyeceğiz.

Attığı golleri vs. geçelim.Kafası kırılmış oynamış, burnu kırılmış oynamış, her türlü sorumluluğu üzerine almış, yaptıklarının karşısında da asla hakettiği ilgiyi görmemiş adamdır Burak.

Benim şahsi fikrim gitme ihtimali varsa, gitmesi yönünde. Bunun hem bizim için, hem Burak için çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

35 gol attıktan sonra dahi bu denli eleştirilen Burak'ın attığı 35 golün yükünün altında ezileceği de, onu sadece ve sadece eleştiren kitlenin kendisini gömmek için yer aradığı da açıkken gerek yok.

Başlığın ilk sayfalarında gelişiyle alakalı bir postum vardı. Veryansın etmiştim,isyan etmiştim. Önyargılı olmamayı öğretti bana Burak yaptıklarıyla. Golleri,asistleri vs değil. Trabzonspor forması için gerçek anlamda hiç destek görmemesine rağmen çabasıyla.

Ben şahsım adına Burak'a hakkımı helal ediyorum. Kalırsa baş tacım etmeye devam ederim. Giderse de kendisine hiç kırılmam, gücenmem, üzülmem.

Birbirlerimizin fikirlerine saygı göstermeyi,
        Trabzonspor forması için de yan gelip yatmayı değil mücadele etmeyi tercih etmiş olanları alkışlamayı bilmeliyiz.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Ben artik Buraktan sikilmaya basladim.Gene Istanbul köpekleri ile takkimis ve kavga cikmis.Iyi bir Bedele Yurtdisina satilsin bana göre.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Burak'ı son maçlarına göre değerlendiriyoruz.Ligin ilk yarısını tekrar izlerseniz Burak'ın kredisi sonsuzdur.Takımın bitik halinde ortaya çıkıp bize puan ve puanlar kazandırmıştır.Takımı tek başına sırtlamıştır

İlk yarıdaki performansı harika ötesi.Bir forvette bulunması gereken her şey vardı.Ne oldu da bireyselliğe döndü anlamış değilim ama şu bir gerçek ki son vuruşları iyi

Galatasaray'a gideceğini sanmıyorum.Daha gitmeden de arkasından konuşmak bize yakışmaz.Çünkü bu çocuk Trabzonspor için her türlü fedakarlıkları yaptı.Giderse alkışlarla uğurlanmalı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben artik Buraktan sikilmaya basladim.Gene Istanbul köpekleri ile takkimis ve kavga cikmis.Iyi bir Bedele Yurtdisina satilsin bana göre.
              twitter dan yalanladı ama tabi bizim kendi futbolcumuzdan çok istanbul medyasına inanma gibi bir adetimiz var.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                twitter dan yalanladı ama tabi bizim kendi futbolcumuzdan çok istanbul medyasına inanma gibi bir adetimiz var.
                Istanbul itleri ile takilmasin.Sinan pez... oglu ilede takilmaya baslamasi .Yakinda mafya kesilirse basimiza sasmam.Twitter yalanmasi da umrumda degil.Ben ona inanmiyorum.Menejeri transfer isini haledene kadar acik vermek istemez.Sonra Selcuk gibi cekip gider.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Eğer Burak satılır yerine Umut Bulut geri getirilirse önümüzdeki yıl Trabzonun hiç bir maçını izlemeyeceğim
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Golleri Bu sezoki ..

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğer Burak satılır yerine Umut Bulut geri getirilirse önümüzdeki yıl Trabzonun hiç bir maçını izlemeyeceğim
                      Ben de geçen aylarda "xyz olursa sigarayı bırakacağım" demiştim.
                      xyz oldu ama sigarayı bırakamadım.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Gecen sene bizde 2,5 Mio € kazanmis. Para icin gidecegini sanmiyorum.
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Burak bı açıklamada bulundu mu transferler ilgili herhangi bı alan da?

Yorum

• Lazio cimri çıkmış yıllık ücreti epey düşük önermiş.
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

• Ronaldo çok mu takım oyuncusu. Bırakalım adam takılsın kafasına göre. 33 gol atmış daha ne yapsın?? Çok umutlar beklediğimi Adrian,Volkan,Yalanzinho gibi gole yönelik adamlar skorlara katkı yapsalardı şimdi şampiyonduk ve şuan bu adamın bencilliğini tartışmazdı kimse. Olaylara yapıcı bakmak lazım. Burak candır.
                              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• avrupada hiç bi takım burağa o kdr para vermez. burak ya gs ye gider yada kalır. avrupayı unutsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X