Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamların q7'si hala gelmemiş hocaları diyor ki anası hasta, Guti'si gelmemiş hocaları diyor ki çocuklarının okulunda problem var..

Biz de Burak'ın twitter'ından sorun yaratmaya çalışıyoruz..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adamların q7'si hala gelmemiş hocaları diyor ki anası hasta, Guti'si gelmemiş hocaları diyor ki çocuklarının okulunda problem var..

Oda bizim özelliğimiz değil mi abi.Her cümleden her kelimeden bir anlam çıkartıp doğruymuş gibi kabul ediyoruz
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamların q7'si hala gelmemiş hocaları diyor ki anası hasta, Guti'si gelmemiş hocaları diyor ki çocuklarının okulunda problem var..

Bu da sorun mu canım diyebiliriz ama yapılan yorumlar yanlış değil..

Olmuş işte birşeyler, yönetim resmi kanaldan 5.kaptanlığa getirildiğini açıklıyor, Burak da benim kaptanlık gibi bir görevim yok diyor
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu da sorun mu canım diyebiliriz ama yapılan yorumlar yanlış değil..

Olmuş işte birşeyler, yönetim resmi kanaldan 5.kaptanlığa getirildiğini açıklıyor, Burak da benim kaptanlık gibi bir görevim yok diyor
          Burada bir sorun varsa Burak'ın sorunu..
          Tolga'dan, Giray'dan ya da Serkan'dan ne fazlan var desek ne diyebilir?
          Keza Burak kaptan olsaydı, diğer bu adamlar ne diyebilirdi?

O nedenle büyütmeden geçelim..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 17 burak yılmaz numarasının değişmemesi iyi olmuş

17 denince burak yılmaz burak yılmaz denince 17

bugün de yarın da
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İmzalasın adamlığını göstersin

Yorum

• Burak'ta imzalamayacak bence, oda Istanbul'a gitmek istiyor, bu takimi kimse bizim kadar sevemez, bu bir gercek, onun icin kendi evlatlarimiza daha cok deger vermeliyiz.

Ama insallah yaniltir beni ve Istanbul'u degilde Futbolu tercih eder.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak'ta imzalamayacak bence, oda Istanbul'a gitmek istiyor, bu takimi kimse bizim kadar sevemez, bu bir gercek, onun icin kendi evlatlarimiza daha cok deger vermeliyiz.

Ama insallah yaniltir beni ve Istanbul'u degilde Futbolu tercih eder.
                  abicim yapmayın yaa,

Burak'ın twetlerini bende gördüm bunlardan nasıl böyle bir anlam çıkarıyorsunuz,

İmzalar imzalamaz orası ayrı bir şey ama adama sözleşme getirmediler ki, menejerime teklif geldi sadece dedi, ardından da kamp sonrası görüşülecek denildi. Ben oyuncu olsam ilk düşüneceğim kamptaki performansıma bakıp ücret önerecekler olur

sorun oyuncudan önce yönetimde. Adamı rahat bırakın her kelimeden 2-3 cümle anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz. Durun bakalım adamı tatmin edecekler mi
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Lig sonu kesin konuşuyordu boş kağıda 5seneye imzalarım diyordu.Ama son bikaç konuşması böyle düşünmediğini gösterdi sanki.

Ne oldu yönetimle arasında değişti.Umarım bana öyle gelmiştir.Ama en fazla 1-2 sene durur bizde gibi gözüküyor.Kimseye çok güvenmemek lazım..
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• İmza görseydik iyiydi.

Bozma moralini koçum. İmzayı çaktın mı Burak Yılmaz yazdıracam V'nin arkasına.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İmzalasın adamlığını göstersin
                        İmzalamasa da adamdır.

Futbolcu hakkını ister.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İmzalayacaksa imzalasın, imzalamayacaksa şutlayalım da önümüzü görelim. Ona göre yerine bir an önce adam alalım. Selçuk gibi göz göre göre gitmesine gönlüm razı değil. Umarım yönetimin de gönlü razı değildir..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İmzalamasa da adamdır.

Futbolcu hakkını ister.
                            Şu yüzden dedim. Selçuk o kadar şey dedi gitti Gs'ye imzaladı gözümüzde adamlığı kaldı mı ? Burak da bişeler dedi baya ama o inş. imzalayacak

Yorum

• Sözleşmesini uzatacağını sanmıyorum, bunun twitterda yazılanlarla alakası yok, istanbula ve selçukun yanına gitmek isteyecektir. İnşallah haklı çıkmam.

Yorum

• Burak istanbula gidip gördükten sonra hala oraya gitmeyi bile aklından geçiriyorsa buyursun gitsin , diyecek birşey yok.
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Çalışıyor...
                                X