Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok artik ya abartmayin bu kadar nasil sarildin nasil ssevindin bilmem ne burak fener e bjk ye gol atti sevinmedimi antalyaya gol atti sevinmedimi sacma
    Ben abarttığımı sanmıyorum.Birileri benim maddi manevi hakkıma girecek,çalacak katledecek.Ben de aynı ortamı paylaşıp,aynı hedef için savaşsam bile ,gidip yana döne ona sarılacağım.Bana ters.Tabii ki sevinecek,ama git Emre'yi öp.Yok,ben duygusal bakıyorum heralde...

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim kanaatim burak bu sene 10 gölü geçemeyecek, inşallah yanılırım geçen sene alıyla balıyla attı o kadar golü demedi demeyin halil ondan fazla gol atacak
      Ben bu şekilde yorum yapan insanın ; Burak 11. golünü atarken acı çektiğini düşünürüm kimse kusura bakmasın. O nasıl bi yorumdur yahu atmasını istemiyormuş gibi.

Oldu tamam söz 10 golde kalınca sizi hatırlayıp ne büyük insandı diyeceğiz...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl sarıldın Emre'ye?
        Uzaktan sevinemez miydin Burak?Bu futbolcular hiç mi düşünmüyor bunlar bizim hakkımızı çaldılar...
        demek ki hiç düşünmüyorlar, ilk sarılanlar hakkı yenen emeği çalınan isimler...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok uyuz oluyorum milli takımda emre gibi karaktersiz heriflerle içli dışlı olmasına..Özellikle esyonya maçında emrenin golünden snra emreye bir sarılışı var akıllara zarar..
          Böyle bir düşünce akıl mantığa sığarmı ? Sahada yuhalanan milli takım kaptanını tabiki teselli edecek , sarılacak.Onur tek başına Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu almıştı , galiba Belçika maçıydı hatalı goller yedi morali bozuldu maç bitince soyunma odasına gidiyordu Emre seslendi ona çağırdı yanlarına.Tamam Emre'yi sevmiyo olabiliriz ama bu kadarda art niyetli olmayın...

Neleri kafaya takan insanlar var anlamıyorum ya neden hep destek yerine köstek olmayı seçersiniz siz en ufak bir olumsuzlukta ? Sonarada ben iyi taraftarım ben böyleyim forma alıyorum hadi ordan !
          En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 12.08.2011, 14:44.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• futbolunu bıraktık neyle uğraşıuoruz allah futbolcularımıza sabır versin
            ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben abarttığımı sanmıyorum.Birileri benim maddi manevi hakkıma girecek,çalacak katledecek.Ben de aynı ortamı paylaşıp,aynı hedef için savaşsam bile ,gidip yana döne ona sarılacağım.Bana ters.Tabii ki sevinecek,ama git Emre'yi öp.Yok,ben duygusal bakıyorum heralde...
              O forma Kırmızı-Beyaz , yani ligde veya klüp bazında ne olmuş olursa oraya taşınmaz , kanlı bıçaklı olsan bile Milli takım farklıdır , Dünyada sadece bizim ulusal bayrağımız milli takıma olduğu gibi geçirilmiştir , herkes futbol federasyonlarının armalarını kullanır , oldu olacak Emre'nin attığı paslarıda almasın bıraksın dışarı çıksın paslar bu kadar art niyetli olmayın , Emre'yi günahım kadar sevmem adaşımdır ama Milli maçta ıslıklanması ahmaklıktır 3.dünya ülkesi'nin insanları yapmaz bunları...
              En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 12.08.2011, 14:48.

Yorum

• Milli Takımda yapması gerekeni yaptı. Aksini yapsaydı manşet olurdu gazetelere. Büyütmeye gerek yok Burak'a inanıyor ve güveniyoruz. Kendini gösterecektir.

Yorum

• Burak'ın formu "azıcık" değil, epeyce düştü. Selçuk'un ya da Umut'un yokluğu tarzındaki izahlar bana doğruluk payı olan ama kifayetsiz açıklamalar gibi geliyor. Kafa olarak gitmeye konsantre olmuştu, pazalık masasında ilk oturduğunda talep ettiği rakamlar da bunu gösteriyordu, ama şartlar elvermediği, talep gelmediği için kaldı.

İnşallah ben yanılıyorumdur, ama Burak Yılmaz'ı bu sene bedenine Gökhan Ünal'ın uhu girmiş gibi izleyeceğiz büyük bir ihtimalle.

Tekrar söylüyorum: İnşallah ben yanılıyorumdur.

Yorum

• uçan adam

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• fenerbahçe ile haklı davamızda uğraştığımız süre içinde fbnin en karaktersiz ve haysiyetsiz oyuncusuyla bu kadar içli dışlı olması bi Trabzonluya yakışmayacak hareket!

Yorum

• adamı eleştirecek yer arar olduk, insan bu robot değil
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• Vurun daha YILMADI !

Yorum

• Çok Mütevazi
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• ............................................
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• 7
                                Cngz_61

Yorum

Çalışıyor...
                                X