Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Engin ile birbirlerine fırça atarlamış bu yıl
    -1461 TRABZON-

Yorum

• nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Hayırlı olsun kaptanlık.
        Més Que Un Club

Yorum

• Kaptan artık daha fazla sorumluluk aldın umarım bu yükü kaldırırsın sana Selçuk vardı dıye forda oldu dıyenlerı bu sezon utandırma vaktı .. sana güveniyoruz...
          [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
          [/COLOR]

Yorum

• Bu basın kaptanlığın Burak'a verileceğini kimden öğreniyor merak ettim. Burak deseniz tatilde, hoca deseniz böyle bir şeyi durduk yere söylemez. Enteresan doğrusu...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ne kaptanlığı yahu?
              Durun bakalım...

Yorum

• eee şampiyon takıma yapılan takviyelerden sonra hücum hattı artık daha güçlü daha alternatifli umarım değişilmezlerden olmaya devam edersin

bu sezon geçen sezon ki kadar gol atabileceğini düşünmesemde elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum

zaten seni sevmeme sana olan düşüncelerimin değişmesine attığın goller değil gösterdiğin mücadele neden olmuştu

biliyorum ki istanbul sevdalısı değilsin orada işlerin nasıl döndüğünü yaşayarak gördün ve burada iyi bir çıkış yaptın doğduğun yere değil doyduğun yere gönül verirsen bu taraftar da seni gönlünden hiç indirmez

son olarak sakın 61 i falan giyeyim deme 17 geldn 17 devam et 17 nin de bizim için anlamı olsun seneler sonra 17 denince burak desin gelecek kuşaklar

yeni sezon senin ve tüm trabzonspor için hayırlı olsun
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Kaptanlık için gerekli olan bir sene iyi performans sergilemek mi?

Yorum

• Kaptanlık yapacak karakterde futbolcu değil kesinlikle verilmemeli.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaptanlık yapacak karakterde futbolcu değil kesinlikle verilmemeli.
                      Katılıyorum. Ona gelene kadar Onur,Serkan, Giray veTolga var
                      DRAGO GABRIC

Yorum

• Karaktermetreler devrede yine.

Yattara kaptanlık yapacak karakterde,Burak değil,hmm...

Taraftarımız Burak'ı kesinlikle sevmiyor.Golleri sıralayıp,takımı sırtlayınca göstermelik bir destek vermiş demek.Lig bitince haliyle gol atamıyor ve taraftar kaldığı yerden devam ediyor.Bravo!

Bir oyuncu takımı için ne yapabilir?Bu soruya Burak Yılmaz yanıtı fazlasıyla yeterlidir.Bunu bu sene her maçta ıspat ettiği halde kadir kıymet bilmeyen taraftar magazinsel haberlere itibar ederek ülkenin bir numaralı yıldızına cephe almak için fırsat kolluyor.Yazık...

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Katılıyorum. Ona gelene kadar Onur,Serkan, Giray veTolga var
                          Onur ve Giray olabilir. Serkan'ı kötü oynadığı için, aciz durumlara düştüğü için kabul edilemez görüyorum, Tolga ise banko11 olmadığı için, ama sahadaysa kaptanlık Tolga'nın olmalıdır...

Yorum

• Kaptan ne işe yarar. Tamamen gereksiz.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• KAfası kırıkken oynayacak kadar "kırık"(!) olduğu için kaptanlık yapamaz.(!)
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaptan ne işe yarar. Tamamen gereksiz.
                                Kale ,top seçimi abi .

Aslında orta sahadan birine vermek gerekir.Geriyi de ileri de yönetmesi lazım.Colman ideal.
                                En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 12:29.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X